Врачи гепатологи в Киеве (метро Демеевская)
Найден 1 врач
Кандидат медицинских наук
Берег
Вікторія
Лікар, з великої букви. В нас був дуже важкий випадок пів року реанімації. Врятував життя чоловіку, коли всі інші просто розводили руками і не знали, що з нами робити. Ми йому завдячуємо життям. Нехай Бог допомагає йому.
Катерина
Дуже хороший лікар! Неодноразово чули позитивні відгуки про нього. Але одного разу довелося переконатися в цьому на власному досвіді. Хочу подякувати Вам за проведену роботу! Ви справжній професіонал та знавець своєї справи! Рекомендую
Михайло
Хороша людина та знавець своєї справи! Не так давно довелося звернутися за допомогою до цього лікаря. Усім дуже задоволений! Професійний лікар-хірург, із "золотими" руками! Зараз почуваю себе набагато ліпше. Наснаги Вам у роботі!
Гепатолог
Выполняет эндоваскулярные и эндоскопические вмешательства при заболеваниях органов брюшной полости, занимается лечением и реабилитацией пациентов с различными формами портальной гипертензии.
Катерина
Консультация 1950 грн.