Сторінка 3. Лікарі гінекологи в Києві (метро Дарниця)
Знайдена 41 лікар
Інна
Прекрасний лікар. Пррфесіонал своє справи.Дякуючи Тетяні Олегівній маю синочка.
Наталия
Татьяна Олеговна- врач от Бога! Спасибо, за все , что вы делаете!
Очень хороший специалист , лечилась у неё) более опытного и классного доктора не встречала ! Рекомендую
10 квітня '18 г.
Мария
Стала на учет по беременности к Меженской. Врач мне нравится. Вежливая, корректная, общительная. Все, что касается течения беременности, не жалеет времени все подробно рассказывает. Лишних анализов не назначает. Были незначительные проблемы в анализах, проблему не нагнетала. Назначила щадящее лечение. Я всем довольна.
Врач первой квалификационной категории. Специализируется на выполнении малоинвазивных хирургических вмешательств, лечении воспалительных и инфекционных заболеваний женских половых органов. Также занимается выявлением и лечением патологий молочных желез. Осуществляет ведение беременности. В своей работе пользуется методами консервативного и оперативного лечения (гормональная терапия, полипэктомия, выскабливание полости матки, радиоволновая хирургия).
Лікар-акушер-гінеколог спеціалізується в області ендокринної гінекології, діагностує і лікує патології шийки матки, безпліддя, гострі і хронічні форми запальних процесів, доброякісні пухлини і кісти. В роботі застосовує ультразвукові та кольпоскопічні дослідження, оперативні втручання. Має вищу категорію кваліфікації.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-04
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, мамолог
Сасс Нина Викторовна
Ніна Вікторівна Сасс - акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики. Досвід роботи — понад 15 років. Сучасний доказовий підхід до жіночого здоров’я, консультація та УЗД-діагностика в одному прийомі.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Гребінь Л. В. спеціалізується в області гінекології та УЗ-досліджень. Надає послуги ультразвукової діагностики, консервативної і хірургічної терапії аменореї, ендометриту, міоми матки, кісти яєчника, ерозії і дисплазії шийки матки та інших патологій, а також лікування венеричних захворювань.
Гінеколог, УЗД спеціаліст
Чирук Анна Григорьевна
Лікар-гінеколог проводить УЗ-моніторинг овуляції трансвагінально, УЗД органів малого тазу трансабдомінальне, УЗД органів малого тазу трансвагінальне, фолікулометрію. Проводить установку та видалення внутрішньоматкової спіралі, кільця, видалення чужорідного тіла з піхви.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Насибян Сона Давыдовна
Анна Олександрівна проводить діагностику і лікування захворювань в області гінекології. Лікар досконало володіє всіма сучасними методиками гінекологічних досліджень, має спеціалізацію з ультразвукової діагностики, проводить успішне лікування ендокринної гінекологічної патології.
Живогляд Татьяна Леонидовна
Дерматовенеролог, дерматолог, дитячий дерматолог
Пересыпкина Анна Михайловна
Анна Михайлівна - дерматовенеролог, дерматолог, дитячий лікар-дерматолог з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні хвороб в області дерматовенерології та дерматології. Проводить видалення новоутворень, дерматоскопію, ін'єкційну дерматологію, косметологічні процедури: мезотерапія, плазмотерапія (обличчя, зона очей, волосиста частина голови), кріотерапію тощо.