Сторінка 23. Приватні лікарі в Запоріжжі

Олеся
Лікар мамолог під час консультації запідозрив новоутворення, і направив на мамографію до Людмили Валеріївни. Лікар дійсно дуже хороший та кваліфікований. Хочу сказати що я дуже хвилювалася! Але лікар оглянувши, заспокоїла мене. Нічого окрім вікових змін, на превелике щастя не було. Дякую за Ваш професіоналізм!
Віра
Дуже хороший лікар в усьому! Сподобалося і як виглядає, і як розмовляє. Після того як визначила мій діагноз, сказала в чому проблема, та чому це так. Все пояснила навіть не за своїм профілем. Про Тетяну Анатоліївну склалася думка як про хоршого та відповідального професіонала та знавця своєї справи! Рекомендую!
Лікар загальної практики, приймає дорослих пацієнтів, займається діагностикою та лікуванням ГРВІ, хвороб шлункової, дихальної системи, серцево-судинних недуг.
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, здійснює діагностику прихованих патологій молочних залоз, поводить мамографію і розшифровує результати досліджень.
Гастроентеролог
Гастроентеролог вищої категорії надає послуги з лікування широкого спектру патологій травної системи. Проводить огляди пацієнтів з метою виявлення причин захворювання, при необхідності призначає УЗ-діагностику, ендоскопічні дослідження або доплерографію. На основі отриманих результатів призначає оптимальну терапію, регулярно спостерігає пацієнтів, які перебувають на лікуванні.
Невропатолог
Доктор Чорна В. В. спеціалізується в області невропатології. Займається діагностикою та лікуванням центральної і периферичної нервової системи. Підбирає медикаментозну схему лікування, а також призначає терапію, що включає лікувальну фізкультуру, масажі, магнітотерапію.
Запоріжжя вул. Сєдова, 3 р.Вознесенський
Доктор Борисенко Анна Іванівна терапевт вищої категорії. Завідуюча терапевтичним відділенням. Працюючи з пацієнтами, на початковому етапі, направляє їх на поглиблене обстеження до вузькопрофільних лікарів. Проводить обстеження пацієнтів з метою визначення подальших спеціалізованих методик. Займається призначенням досліджень на підставі поставлених діагнозів. Здійснює профілактичні заходи, спрямовані на попередження захворювань.
Уролог, андролог
Лікар спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні урологічних патологій. Щорічно проводить сотні урологічних операцій. Виконує естетичні операції та протезування статевого члена при імпотенції. Лікує цистит, еректильну дисфункцію, аденому простати, простатит, сечокам'яну хворобу, пієлонефрит та уретрит.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог першої категорії надає кваліфіковані послуги з протезування зубів. Застосовує в роботі нові технології і якісну апаратуру, яка дозволяє точно підібрати потрібну форму, колір і розмір зубних протезів. У своїй діяльності використовує комп'ютерне моделювання.
Сушко Ольга Вікторівна працює як з дітьми, так і з дорослими пацієнтами. Спеціаліст надає послугу комплексного лікування зубів і ясен, з подальшими рекомендаціями по щоденному догляду за порожниною рота. Додатково доктор пропонує безболезененное лікування без застосування бормашини і проводить оздоровлюючу і профілактичну процедуру глибокого фторування з метою попередження подальшого розвитку карієсу.
Дерматолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-22
Консультація 450/500 грн.
Доктор Скорик С. М. спеціалізується на стоматологічній допомозі пацієнтам, які потребують художньої реставрації зубів. Крім того, фахівець в міру необхідності проконсультує з позиції терапевта і надасть послугу лікування зубних каналів і проведе імплантацію. Пацієнти з пародонтитом також можуть отримати кваліфіковану лікарську допомогу та інструкції щодо подальшого догляду за порожниною рота.