Сторінка 10. Лікарі в Києві (метро Позняки)

Наталья
Спасибо Дмитрию Николаевичу. Уверенность, спокойствие , профессионализм врача. Очень Вам благодарна.
Іван
Лікар супер
Лиля
Специалист Орлова Светлана Михайловна помогает всей моей семье. Проблемы со зрением передаются у нас по наследству. Это не очень приятное отклонение, которое мешает наслаждаться жизнь. Светлана Михайловна помогает нам, благодаря ей нам удалось восстановить зрение и стать полноценными людьми. Спасибо!
Катя
Врач Орлова Светлана Михайловна помогла мне восстановить зрение. Я плохо вижу практически с самого рождения. Ну что могут посоветовать специалисты в местных поликлиниках? Пейте чернику и все пройдет. Светлана Михайловна разработала индивидуальную схему по коррекции зрения и помогла мне. Вот это я понимаю, профессионал!
26 червеня '18 г.
Проктолог, ендоскопіст, хірург
Лікар виконує усі види хірургічних втручань у галузі загальної хірургії та проктології, а також проводить гастроскопію та колоноскопію. Лікує широкий спектр станів: грижі, холецистит, гнійники різних локалізацій, геморой, гострий і хронічний парапроктит, а також видаляє доброякісні та злоякісні пухлини шлунка й кишківника. Працює з дорослими пацієнтами, але можливий і прийом дітей з 14 років (тільки за згодою батьків). Досвід, сучасні методики та індивідуальний підхід – для безпечного й ефективного лікування кожного пацієнта.
Офтальмохірург
Лікар Орлова Світлана Михайлівна - офтальмохірург, головний лікар. Протягом 30 років надає кваліфіковану допомогу в питаннях відновлення органів зору. Провідний спеціаліст у своїй області. Допомагає людям повернути чіткість зору, проводить складні оперативні втручання.
Консультація від 850
Гастроэнтеролог, Детский гастроэнтеролог, УЗИ - специалист
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Проводить діагностичні заходи, зокрема, УЗД-шлунка. Лікує гастрит, виразку, запальні процеси в кишечнику, порушення з боку печінки і підшлункової залози. Використовує сучасні медикаментозні методи терапії.
Хірург
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань хірургічними методами. Знімає шви, обробляє рани, видаляє новоутворення, розкриває абсцеси. Спеціаліст також спостерігає за пацієнтами у післяопераційний період та контролює процес відновлення. Здійснює прийом у плановому порядку та екстрено.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-26
Дерматолог-венеролог, трихолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, вірусного, бактеріального та грибкового походження, а також захворювань волосистої частини голови. Видаляє доброякісні новоутворення радіоножем та лазером. Виконує плазмо- та мезотерапію, біоре6віталізацію.
Аміна
22 липня '26р.
Відкладала видалення бородавки ,яка заважала у повсякденному житті, тому що переживала, що буде боляче або залишиться слід. Насправді все пройшло набагато легше, ніж я уявляла. Лікар Петренко Ольга Василівна уважно оглянула, все пояснила та провела...
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, мамолог
Роман Олегович — висококваліфікований лікар-хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург, мамолог із багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та оперативному лікуванні гострих і хронічних захворювань у галузі гінекології, мамології та загальної хірургії, зокрема займається хірургічним лікуванням доброякісних і злоякісних новоутворень. У своїй практиці застосовує сучасні методи консервативного та оперативного лікування, включаючи малоінвазивні методики, що дозволяють зменшити післяопераційний дискомфорт і скоротити період реабілітації.
Хірург, хірург-онколог
Юрій Анатолійович - кваліфікований лікар-хірург, онкохірург з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на оперативному лікуванні доброякісних та злоякісних утворень людського організму. Застосовує сучасні методи консервативного та оперативного лікування, включаючи малоінвазивні техніки, спрямовані на мінімізацію дискомфорту та скорочення періоду реабілітації. Сертифікований Mohs-хірург, видалення злоякісних утворень шкіри методом Mohs
Інга
22 липня '26р.
Коли я почула діагноз, найбільше хвилювалася не лише через саму хворобу, а й через майбутню операцію. В мене виявили злоякісне утворення - базаліому. Зараз можу сказати, що мої страхи були марними. Видалення проводили методом Mohs. Лікар онкохірург Кізуб...
Невролог, психіатр
Лікар консультує при болю в спині, головному болю, запамороченні, онімінні й слабкості в кінцівках, тунельних синдромах і треморі. Працює з розладами сну, тривожними й депресивними станами, панічними атаками, РДУГ, ПТСР та когнітивними порушеннями. Супроводжує пацієнтів після інсульту, травм і операцій на хребті та периферичних нервах.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-26
Терапевт, сімейний лікар
Невропатолог
Лікар проводить лікування остеохондрозу хребта та його ускладнень: головний біль, запаморочення, неврастенія, біль у шиї, грудній клітці, попереку, ішіас. Проводить лікування судинних захворювань головного мозку: дисциркуляторна енцефалопатія, інсульт та його наслідки. Також спеціалізується в галузі мануальної терапії, м'якої техніки (за Левітом).