Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Позняки)
Знайдено 722 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Олександра
Трапилась жахлива і непередбачувана ситуація: молодший син катався на трюковому самокаті в обладнаному для цього місці і у повному екіпі, але травмувався і отримав перелом гайморової пазухи і глазниці. Після усіх перепетій з Васильківським приймальним відділенням, направленням в Боярку, де нас направили в Охматдит, я дуже вдячна нашому лікарю - Колодці Ігорю Миколайовичу за проведену операцію, за людяність і за чуйне відношення. Найбільше мене вразило, що дитина після усього цього сказала, що це - найдобріший лікар евер
20 серпня '26 г.
Наталія
Ігор Миколайович — чудовий лікар і дуже уважна людина. Ми звернулися в складній ситуації: у дитини була рвана рана губи після укусу собаки. Було страшно і хвилююче, але лікар спокійно нас прийняв, усе пояснив і одразу надав допомогу.
Все зробив акуратно та професійно — губу вдалося добре відновити. Зараз дитина поступово одужує, і загоєння проходить добре.
Щиро вдячні за допомогу, людяність і відповідальне ставлення. Дуже приємно, що є такі лікарі.
20 липня '26 г.
Наталія
Ігор Миколайович — чудовий лікар і справжній професіонал своєї справи. Ми звернулися у дуже важкій ситуації: нашу дитину вкусила собака, була складна рвана рана губи. Це був вечір, ми приїхали налякані та розгублені, але саме він нас зустрів і взявся за допомогу.
Спокійно, впевнено і надзвичайно професійно Ігор Миколайович зробив усе можливе — акуратно склав і зашив губу, фактично врятувавши її. Завдяки його майстерності сьогодні дитина відновлюється, і все гарно заживає.
Ми безмежно вдячні за його золоті руки, щире серце та відданість своїй справі.
Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, подальших професійних звершень, впевненого розвитку в кар’єрі та досягнення найвищих вершин у житті !!!
20 липня '26 г.
Валерія
Професіонал з великої літери! Видаляв сину і важкий зуб із запаленням і пізніше кісту під язиком. Ювелірна робота! Чуйний, добрий, вміє знайти підхід до дитини! Дякую
Хірург, ендокринний хірург
Найбільша заслуга: індивідуальний персоніфікований підхід до кожного пацієнта з адаптацією міжнародних протоколів під конкретні запити. Спеціаліст ендокринної хірургії вже більше понад 30 років, успішно виконує оперативні втручання експертного рівня при патологіях органів ендокринної системи. Операції проводяться за світовими стандартами з апаратною візуалізацією і збереженням нервових та інших структур шиї, ретельною обробкою судин, що забезпечує мінімальну кількість ускладнень.
Стоматолог-хірург
Ігор Миколайович - стоматолог-хірург, лікар з досвідом роботи. Спеціалізується на хірургічних втручаннях у порожнині рота: видалення зубів будь-якої складності, включаючи ретиновані та дистоповані, зубозберігаючі операції, резекція верхівки кореня, видалення кіст та новоутворень, а також імплантація зубів. Вона володіє сучасними техніками анестезії, що дозволяє проводити процедури максимально комфортно для пацієнта
Олександра
20 серпня '26р.
УЗД-фахівець
Є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює трансвагинальное і трансректальное дослідження. Удосконалить свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має безліч сертифікатів.
Ендокринолог
Губарькова Инга Леонардовна
Лікар має можливість вести прийом англійською та німецькою мовами. Лікує порушення з боку ендокринної системи та супутніх патологій інших органів
Невролог, психоневролог
Доктор Андоні Галина Вікторівна, невролог, психоневролог першої категорії. Проводить діагностику і лікування різних психоневрологічних захворювань. Надає послуги ультразвукової доплерографії судин голови та шиї.
Стоматолог, хірург-імплантолог
Лікар займається видаленням зубів, в тому числі зубів мудрості. Спеціалізується на зубної імплантації. Здійснює ретельне планування оперативного втручання з впровадження імплантату і підбирає біологічний матеріал для проведення процедури. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Педіатр, інфекціоніст
Доктор Савін Ігор Володимирович лікує інфекційні захворювання у дітей. Має першу лікарську категорію в області педіатрії. Веде консультативний прийом, також консультує на дому. Проводить комплексне медикаментозне лікування інфекцій різної етіології та їх ускладнень. Лікує кір, краснуху та вітряну віспу.
Уролог, Андролог
Лікар вищої категорії уролог, андролог, сексолог. Спеціалізується на діагностики і лікування захворювань сечостатевої сфери, чоловічому безплідді, фімозі (викривленні статевого члена), еректильної дисфункції (ендофалопротезування), варикоцеле, структурах уретри, проводить всі урогенітальні хірургічні операції при хворобі Пейроні, гідроцеле, кістах придатків яєчок, Монорхізм (протезування яєчок) , коротку вуздечку, і ін.
Дерматолог, трихолог
Тимошенко Анастасія Олегівна консультує з питань профілактики шкірних захворювань у дорослих і дітей підліткового віку (з 10 років). У своїй професійній практиці використовує сучасні методи діагностики і лікування дерматологічних хвороб. Володіє навичками роботи з сучасним обладнанням при проведенні оперативних втручань і процедур в дерматології (радіохвильове видалення новоутворень, папілом і бородавок).
Дерматоонколог
Лікар Клименко Оксана Федорівна - з 21-річним досвідом, має вищу категорію, працює в області дерматовенерології, навчалася і стажувалася в Мюнхен в «Clinic of Dermatology and Allergology». В обов'язки спеціаліста входить проведення консультацій, огляду і повного обстеження пацієнтів із захворюваннями шкіри та слизових оболонок. До Клименко О.Ф. звертаються для лікування хвороб запального, грибкового, бактеріального, вірусного походження (екземи, різних дерматитів, хламідіоз, трихомоніазу), а також вирішення питання про консервативному або хірургічному лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень шкіри.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-26