Сторінка 5. Лікарі в Києві (метро Лівобережна)

тамара
Врач понравился: профессиональный, доброжелательный, дал подробную консультацию. Рекомендую.
Ніна
Сподобалося ставлення до пацієнта, в порівнянні з нашими поліклініками це небо і земля. Уважність, кваліфікація хороша. Це не перший лікар до якого я йду на консультацію із своєю проблемою. Але цей лікар мені зміг допомогти. Рекомендую!
Ірина
Лікар дає хороші поради. Відчувається великий досвід за плечима. Відноситься професійно до клієнта, виявляє тільки основні проблеми, не нав'язує додаткових процедур і не завищує ціну. До нього я буду ще ходити 100%. Рекомендую фахівця!
Анастасия
Профессиональный специалист, очень приятен в общении, всё доступно объяснил, очень внимательно осмотрел ребёнка. Врач от Бога.
10 травня '18 г.
Кардіолог
Лікар Гарбуз Дмитро Васильович займається діагностикою, лікуванням дітей від народження, проводить прийом, надає консультаційні послуги. Виконує профілактичні заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, оглядає пацієнтів перед вакцинацією. Лікує гострі респіраторні, шлунково-кишкові вірусні та бактеріальні інфекції.
Стоматолог-хірург, стоматолог-терапевт
Лікар спеціалізується на хірургічному лікуванні захворювань ротової порожнини. Спеціаліст видаляє зуби, розкриває флюс, проводить хірургічну частину імплантації зубів. Працює з переломами щелепи, видаляє кісти, підрізає ясна. Працює за сучасними методиками з використанням новітнього обладнання.
Консультація безкоштовно
Ревматолог, Сімейний лікар
Доктор Крилова Анна Сергіївна, кандидат медичних наук. Надає послуги в терапевта і ревматолога. Діяльність спрямована на діагностику, профілактику і лікування захворювань різних систем і органів організму людини. Займається лікуванням простудних і вірусних захворювань, сполучної тканини суглобів, ревматизму, артриту, бурситу, системного васкуліту.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-21
УЗД-фахівець
Кардіолог
Кізленко Михайло Анатолійович спеціалізується на терапевтичній стоматології. Велику увагу в своїй роботі приділяє якісному ендодонтичному лікуванню, художній реставрації зубів, питанню стоматологічної гігієни і профілактиці захворювань зубів, пародонтозу.
Консультація безкоштовно
УЗД-фахівець, функціональній діагност
Лікар займається функціональної діагностикою органів і систем організму. Перевіряє загальний стан органів, визначає наявність патологій і відхилень. Працює з вагітними жінками, веде контрольні перевірки стану, визначає стан плода, кількість вод. Прийом ведеться за попереднім записом.
Хірург
Спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань.
Займається діагностикою, лікуванням хвороб дихальної системи, серця і судин, шлунково-кишкового тракту.
УЗД-спеціаліст
Світлана Борисівна проводить ультразвукову діагностику багатьох функціональних систем організму: травної (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза), сечовивідної (нирки, сечовий міхур), ендокринної (щитовидна залоза, надниркові залози). Робить доплерографію судин шиї та голови, вен та артерій верхніх та нижніх кінцівок, УЗД серця тощо.
Консультація від 420