Випадково записалася на прийом з хронічним кашлем, який не допомогли вилікувати у Добробуті. З першої інгаляції, назначеної Тамарою Миколаївною, кашель пройшов. Я безмежно вдячна! Лікарка дуже уважна. Якби всі лікарі такими були)
Віра
В кінці листопада 2022 року мені пощастило потрапити на прийом до Наталії Віталіївни. Після лікування, яке вона прописала, мій стан став покращуватися буквально на 3-й день. Дуже уважна і чуйна, вислухала всі мої проблеми зі здоров'ям, призначила необхідні обстеження, які проводила особисто. 100 - відсотково професійна і компетентна в своїй галузі. Шановні пацієнти, звертайтеся до кращих лікарів! Щиро рекомендую Новікову Наталію Віталіївну!
Раиса
Дуже хороший фахівець! Неодноразово приходила до неї на консультацію. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів. Уважно їх слухає, та обстежує. Я не є виключенням. ЇЇ призначення, завжди ефективно мені допомагають. Рекомендую!
Lasto4ka
Є у мене одна проблема, я дуже багато палю. З роками у мене розвинулася хронічна обструктивна хвороба легень. Постійно звертаюся за допомогою до Наталії Віталівни. Дуже хороший та професійни лікар, лише вона знає як ефективно допомогти мені. Дякую!
Кардіолог, сімейний лікар
Лікар Новікова Наталія Віталіївна спеціалізується на виявленні та лікуванні хвороб серцево-судинної систем. Займається розшифровкою результатів ЕКГ, УЗД серця. Займається лікуванням таких хвороб, як ІХС, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність. Проводить планове лікування декомпенсації серцевої діяльності. Також займається діагностикою та лікуванням порушень ритму.
Сімейний лікар, гастроентеролог
Здійснює амбулаторний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами будь-якого віку, займається оглядом, вивченням анамнезу, призначенням і інтерпретацією результатів додаткових досліджень та підбором ефективного лікування.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні різних захворювань у дорослих і дітей. Виконує УЗД лімфатичних вузлів, щитовидної залози, органів малого таза і черевної порожнини. Успішно лікує гастрит, хронічний бронхіт, пневмонію, ГРВІ, трахеїт, серцеву недостатність, цистит, холецистит, анемію.
Сімейний лікар
Лікар надає широкий спектр послуг в області сімейної медицини. Лікує грип, фарингіт, пневмонію, аритмію, гіпертонічну хворобу, остеохондроз, гастрит, панкреатит, цистит і дитячі інфекційні захворювання. Здійснює профілактику загострень хронічних патологій.
Онколог, сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням різних захворювань. Приймає пацієнтів з алергічним дерматитом, акне, розацеа, псоріазом, кропив'янкою та порушенням роботи сальних залоз. Спеціалізується на мезотерапії. Виконує контурну пластику обличчя. Бере активну участь в семінарах, конференціях та симпозіумах.
Невролог, сімейний лікар
Никулина Наталья Викторовна
Діти з 10 років
УЗД-фахівець, сімейний лікар
Выполняет ультразвуковые исследования органов брюшной полости и забрюшинного пространства, щитовидной железы, молочных желез, предстательной железы трансабдоминально, мягких тканей, допплерография сосудов головы и шеи, допплерография артерий и вен нижних конечностей.
Сімейний лікар, терапевт
Костюк Вячеслав Ярославович
Вячеслав Ярославович - досвідчений фахівець сімейної медицини та терапевт вищої категорії, здійснює первинний огляд хворого, призначає обстеження, консультації профільних фахівців, лікує гострі та хронічні захворювання внутрішніх органів.
Сімейний лікар
Кориштенская Алла Викторовна
Кориштенська Алла Вікторівна - сімейний лікар із понад 20-річним досвідом. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого кола захворювань у дорослих і дітей. Надає кваліфіковану медичну допомогу та супровід пацієнта на всіх етапах.
Сімейний лікар, гастроентеролог
Сидорец Наталья Юрьевна