Олександр Миколайович
Павло Борисович чудовий лікар. Ввічливий, врівноважений професіонал.Дуже вдячний йому!
Виктрия
Дятлов Павел Борисович, дуже гарний спеціаліст своєї справи. Я дуже задоволена цим лікарем.Все дуже гарно розказав про наше подальше лікування. Я була з сином 5-ти років, в нас геморой,зараз лікуємось у Павла Борисовича.
Виктор
Год назад мой друг посоветовал обратиться с проблемой по проктологии к Павлу Борисовичу и я не разу не пожалел, что прислушался к его совету и записался в эту клинику на консультацию к Павлу Борисовичу . Проблема с которой я мучился около пяти лет была решена одной операцией ,которая длилась около получаса под местным наркозом и смешной ценой за такой результат.Павел Борисович вернул меня к нормальному образу жизни. Хотя ранее я был на консультации в другой клинике у другого доктора и решение моей проблемы по предварительной консультации - это операция под общим наркозом, два дня в стационаре и заоблачная стоимость операции и пребывания в стационаре. Уже прошел год и от проблемы остались только воспоминания. Узнав , что Павел Борисович консультирует в флебологии,иду на консультацию к нему как к флебологу , потому что свое здоровье, без каких либо сомнений, я могу доверить ему на все 1000%. Это Врач и Человек с больших букв!!!!! Дай бог нам побольше таких врачей !!!
29 травня '20 г.
Павел Борисович-это доктор, который не нуждается в рекламе, достаточно рекомендаций пациентов ,наработанных им его многолетним стажем. Вот и я попала к нему по рекомендации , хотя очень сомневалась так как врач -мужчина. Но рассказы о том как Павел Борисович помогает справится с болезнями ,которорые мучают годами - взяли верх над стеснениями. Его отношение к пациенту и уместный юмор делают его консультацию комфортной даже для женщин. Сегодня была на повторной консультации после операции , от болезни ничего не осталось. Самочувствие отличное!!! Мой совет женщинам, которые комплексуют или стесняются идти к проктологу -мужчине , Павел Борисович - это доктор , которому можно доверять !!!!! Огромное спасибо Вам , Павел Борисович!!!!!!
22 травня '20 г.
Хірург, Проктолог
Лікар Косенко Олександр Петрович хірург, проктолог, має вищу категорію. Гарантує найвищий в Україні рівень надання професійної проктологічної допомоги, хірургічної техніки в проктологічних втручаннях та високий відсоток задовільного одужання. Проведення програм післяопераційної реабілітації і відновлення, фізіотерапевтичні методи лікування.
Консультує пацієнтів щодо гігієнічних заходів, в разі необхідності проводжу з ними психологічну підготовку. Надання допомоги можливе як в умовах клініки, так і на дому. Має власні набори апаратури та інструментів для діагностування, проведення проктологічних і хірургічних оперативних втручань, анестезії, фізіотерапії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Проктолог, Хірург
Спеціаліст Дятлов Павло Борисович — проктолог, хірург. Досвід роботи 32 роки. Спеціалізується на захворюваннях прямої кишки. Усуває геморой, вузли, тріщини, виразковий коліт. У медичній практиці використовує як малоінвазивні, так і хірургічні методики. Проводить ранню діагностику захворювань, оцінює стан прямої кишки. На підставі досліджень призначає індивідуальну схему терапії. Приймає у консультаційному режимі. Спеціалізується на захворюваннях зі складним перебігом. Надає екстрену кваліфіковану допомогу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Хірург, проктолог
Лікар проводить аноскопію, ректороманоскопію. Займається лікуванням захворювань прямої кишки, гриж черевної стінки. Проводить оперативні втручання у черевній порожнині та органах малого тазу, а також малоінвазивні операції шкіри та підшкірної клітковини.
Проктолог, Хірург
Лікар-проктолог вищої категорії. Область професійних інтересів лікуванні варикозного розширення вен кінцівок, поліпа анального каналу і прямої кишки, пупкової та пахової гриж, а також безопераційне лікування хронічної гемороїдальної хвороби.
Мамолог, хірург-мамолог, хірург, ортопед-травматолог, проктолог, уролог
Лікар спеціалізується в області мамології та хірургії. Лікує мастит, пухлинні патології (фіброаденому, саркому і рак молочної залози), різні відхилення у функціонуванні молочних залоз. Приймає пацієнток з порушенням гормонального балансу і періодичними болями в грудях. Виконує біопсію молочної залози.
Хірург, Ендоскопіст
Лікар-хірург першої категорії, ендоскопіст другої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на проведенні різних діагностичних процедур за допомогою ендоскопа, здійснює малоінвазивне хірургічне лікування захворювань товстого кишечника, стравоходу, шлунка, проводить амбулаторні хірургічні операції. У тому числі здійснює дослідження під час медикаментозного сну пацієнта. Звертаються до Ігорю Миколайовичу при хворобах шлунково-кишкового тракту, проктологічних патологіях, коли необхідно хірургічне лікування.