Сторінка 5. Лікарі в Києві (метро Лівобережна)

Фільтр: (Знайдено 297 лікарів 6 відгуків)
Знайдено 297 лікарів
6 відгуків
Сортування: (Відгуки)
Наталія
Обращалась для проведения УЗИ мочевого пузыря. Диагностика прошла успешно, результатами довольна. Спасибо за помощь.
29 грудня '16 г.
Роза
На прошлой неделе посещала Наталью Юрьевну для сеанса мезотерапии. Я в восторге, результаты оказались даже лучше, чем я думала. Всем рекомендую отличного врача.
16 грудня '16 г.
Виктор
Если на диагностику, то я только к Людмиле Андреевне. Всегда уверен, что она адекватное заключение напишет и мне точный диагноз поставят.
24 серпня '16 г.
Анастасия
Лучший из косметологов, к которым я обращалась!
03 травня '16 г.
Косметолог
Лікар Гоцька Наталія Юріївна, спеціалізується в області косметології. Проводить процедури по догляду за обличчям і тілом. Надає послуги чистки особи, пілінгу, мезотерапії і ін.
Київ пр-т Павла Тичини, 22 м.Лівобережна3911м.Дарниця5210м.Позняки15
УЗД-фахівець
Лікар Воронцова Людмила Андріївна, УЗ-фахівець. Проводить ультразвукову і променеву діагностику залоз і органів сечостатевої системи.
Київ пр-т Павла Тичини, 22 м.Лівобережна3911м.Дарниця5210м.Позняки15
Кардіолог
Лікар Гарбуз Дмитро Васильович займається діагностикою, лікуванням дітей від народження, проводить прийом, надає консультаційні послуги. Виконує профілактичні заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, оглядає пацієнтів перед вакцинацією. Лікує гострі респіраторні, шлунково-кишкові вірусні та бактеріальні інфекції.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-25
УЗД-фахівець
Консультація від 420
Косметолог
Лікар-косметолог, фахівець в області лазерної косметології, має навички виконання лазерної терапії і омолодження шкіри. Проводить фракційне лазерне омолодження, пілінг, чистку, епіляцію різних проблемних ділянок шкіри. Приймає і консультує пацієнтів з питань догляду за шкірою.
Київ вул. Генерала Жмаченка, 2 м.Дарниця72м.Лівобережна174
Косметолог
Доктор Єненко Ольга Василівна проводить прийом і лікування пацієнтів методами лазерної косметології. Виконує широкий спектр косметологічних процедур за допомогою медичного лазера: пілінг, шліфування, омолодження, епіляція.
Київ вул. Генерала Жмаченка, 2 м.Дарниця72м.Лівобережна174
Терапевт, кардіолог
Доктор Ігнатенко Ольга Євгенівна має другу кваліфікаційну категорію в області кардіології. Компетентна також як лікар загальної практики. Спеціалізується на лікуванні недуг внутрішніх органів життєво важливих систем, включаючи серцево-судинну. Проводить як лікувальні, так і профілактичні, процедури. Лікує аритмію і стенокардію, інфаркт міокарда, тахікардію.
Доктор Байда Наталія Жоржовна спеціалізується в області загальної стоматології. Надає послуги відбілювання і чищення зубів. Ставить пломби, займається художньою реставрацією, включаючи відновлення коронкової частини зуба. Регулярно підвищує кваліфікацію на спеціалізованих курсах.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт першої лікарської категорії, надає послуги пломбування, художньої реставрації і відновлення зубів. Лікує захворювання пародонту різної етіології. Приймає пацієнтів з каріозними ураженнями будь-якій стадії, застосовує сучасні методи лікування карієсу у пацієнтів дитячого віку.
Стоматолог, пародонтолог
Доктор Красовська Юлія Олександрівна має другу лікарську категорію за профілями терапевтичної та загальної стоматології. Приймає пацієнтів різного віку. Проводить відновлення зубів сучасними методиками, включаючи техніки без використання шифт. Практикує лазерне лікування і парадонтальной клаптельную хірургію.