Сторінка 21. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на патології ендокринної гінекології, патологіях шийки матки, веденні вагітних, лікуванні запальних захворювань органів малого таза (в тому числі ІПСШ). Володіє класичними і малоінвазивними методиками хірургічного лікування органів малого таза, УЗД в гінекології, кольпоскопією. Бере активну участь в міжнародних конференціях і симпозіумах з актуальних питань в акушерстві та гінекології.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Кіпіані Марине Венедиктівна, спеціаліст другої кваліфікаційної категорії. Надає послуги акушера-гінеколога, проводить ультразвукове дослідження вагітних. Допомагає пацієнтам у разі проблем із зачаттям, курирує стан вагітної, бере участь у пологах. Займається діагностикою хвороб жіночої репродуктивної системи. За допомогою УЗ-діагностики доктор візуалізує стан плода, наявність відхилень у розвитку.
Гінеколог
Лікар проводить консультації та лікування гінекологічної патології, ведення вагітності, гістероскопію, діагностичне вишкрібання. Також проводить оперативне лікування: аднексектомії, резекції яєчників, гістероектомії, консервативної міомектомії,
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3) м.Нивки4011
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Маю досвід 30 років по спеціальності акушерство та гінекологія та перинатології в лікувальних закладах 3-го рівня. Отримала міжнародну сертифікацію Fetal Medicine Foundation
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Говоруха Юлія Володимирівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Досвід роботи 5 років. Спеціалізується на патологіях шийки матки, проводить первинні огляди. Веде вагітність, відповідає на питання, приймає в консультативному режимі. Розробляє індивідуальні схеми терапії при порушеннях з боку репродуктивної системи. Проводить діагностичні заходи і нескладні втручання із застосуванням сучасних методик. Перериває небажану вагітність.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Інна Василівна має практичні навички в галузі акушерства та гінекології: проводить консервативну та оперативну терапію. Лікар веде пацієнток з ендокринною патологією та виконує всі можливі види гінекологічних оперативних втручань: від операцій на шийці та на придатках матки до пластичних операцій на зовнішніх статевих органах. Є експертом у галузі профілактики, діагностики та лікування жіночих захворювань
Київ вул.Родини Крістерів, 20 м.Нивки
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар-акушер-гінеколог, отримала вищу кваліфікаційну категорію, веде прийом і огляд пацієнтів, виконує діагностику патологій, призначає лікування при різних захворюваннях жіночих репродуктивних органів, контролює етапи терапії. Володіє техніками кольпоскопії, УЗ-ехоскопіі. Консультує при вагітності, здійснює супровід до пологів.
Київ пров. Ковальський, 19 (пов. 2) м.Шулявська158м.Лук'янівська4611
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Гінеколог надає послуги по виявленню, діагностики, лікування і профілактики різних захворювань. Консультує, займається біопсією шийки матки, медикаментозним лікуванням ерозії.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог вищої категорії надає послуги з ведення вагітності. Займається біопсією і УЗД матки, установкою і видаленням внутрішньоматкової спіралі.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, репродуктолог
Лікар-гінеколог, репродуктолог вищої кваліфікаційної категорії, УЗД-фахівець, надає консультаційні послуги, веде спостереження за вагітністю. Доктор спеціалізується на використанні допоміжних репродуктивних технологій у лікуванні безпліддя, займається питаннями невиношування і лікуванням різних патологій репродуктивної системи у жінок. Володіє навичками ультразвукової діагностики, в тому числі під час вагітності. Доктор Червоткіна займається усуненням позаматкової вагітності, здійснює контроль за станом матері і плоду при виношуванні.