Сторінка 11. УЗД органів малого тазу в Києві

6,0
Знайдено 354 клініки

Сб Нед Цілодобово
Я хочу оставит свой отзыв , как очень эмоциональный и мнительный пациент , да и еще чувственный к любой боли в теле ! Мой диагноз огромное количесиво протрузий и грыж . Живу сейчас в Польше, там чуть не умерла от боли и отека головы . Врачи разводили руками . Приехала домой только к Роману Владимировичу , до МРТ он поставил диагноз , сделала МРТ, все точ в точ .. блокада , лечение …. И все прошло … А так .. думала что ухожу на тот свет !! Всегда на связи , когда у меня была паника … Отвечает и ночью .. для меня это важно как для эмоционального пациента ! Рекомендую от души !!!
Олександра
Зверталися в клініку для проведення ЕНМГ рук та ніг підлітку(15років) Сулік Р.В дуже уважний,позитивний лікар.Дитина з особливостями,але лікар терпляче і з розумінням поставився до обстеження. Дякую. Однозначно рекомендую.
Інна Горецька
Неймовірно вдячна професійним лікарям, медсестричці- клініки Омега-Київ . Проява безмежної турботи та максимальної підтримки. Відчувала себе в складну годину - в надійних руках! Крута команда лікарів
Виктор
На прошлой неделе приходил к кардиологу в Омега-Киев. Немного сердце шалит. Хорошая вежливая врач - долго смотрела, щупала. Сделала ЭКГ и УЗИ сердца. По сердцу у нее вопросов нет, заподозрила, что проблема в другом. Дала направление на МРТ позвоночника в грудном отделе. Делала тут же в клинике. Оказывается, там у меня протрузия, которая болит и отдает в сердце! Никогда б не подумал. Уже записался к вертебрологу, чтобы решать вопрос с позвоночником.
Станислав
Хочу поделиться своим отзывов о Романе Владимировиче, думаю мой отзыв будет полезен всем остальным людям. Я был у всех именитых и не именитых врачей Киева, так же был в Нейроинституте, частные клиники, но мне никто не мог поставить правильный диагноз, выписывали много препаратов и много анализов, который не давали толку! И это на протяжении 1,5 года! А были такие, которые думали, что я вовсе придумал что у меня сильные головные боли (наверное думали, что мне нравится ходить по врачам, да ещё и в пандемию!) Случайно я попал на приём к Роману Владимировичу! Роман Владимирович внимательно ознакомился с моими: анализами, снимками, заключениями к снимкам, какие препараты я принимал. Внёс все в мою персональную карточку, все объяснил, рассказал, как будет проходить лечение (иглоукалывание, физиотерапия, а также правильная подборка препаратов). Роман Владимирович знает прекрасно точки, куда колоть, был возле меня во время иглоукалывания, спрашивал: «Где болит? Куда ушла боль? Как мое самочувствие?»! Я впервые встретил такого внимательно врача! Он был на связи 24/7, доктор общался с другими докторами, насчёт моей проблемы, тратил своё время (хотя мог говорить, как другие доктора: «Что Вы от меня хотите? Я сделал свою работу!») Далее, я доверился Роману Владимировичу на люмбальную пункцию, доктор рассказал как подготовится. Роман Владимирович данную процедуру сделал профессионально и без проблем! Но оказалось, что нет ни каких серьезных болезней! А боли продолжались и снова Роман Владимирович не бросил меня! А начал анализировать от каких препаратов мне становится легче, сказал сделать новый снимок мрт (но с определёнными настройками) и он нашёл проблему! Роман Владимирович один из первых кто нашёл причину моих болей!!!!!И хотя проблема оказалась не эго профиля, он все равно не бросил меня, и был на связи 24/7! Исходя из всего вышеуказанного, я рад, что попал к Роману Владимировичу, он берётся за сложных пациентов и не бросает их! Он профессионал своего дела и я рекомендую этого доктора! П.С. Мало кто знает, что Роман Владимирович имеет учёную степень, много научных работ и публикаций, но он этим не кичиться, как другие это делают! Так же хочу добавить, что Роман Владимирович очень скромный и приятный человек!
Прошу обратить внимание руководства на цепочку: оформление медицинской услуги - сама услуга - выдача результата, ожидание которого на следующий день не должен превышать один час. Отсутствие заинтересованости в быстроте выдачи результатов обследования обнуляет весь сервис Вашего центра
Київ бульвар Миколи Руденка 14, Д
м.Житомирська
Медичний заклад спеціалізованого типу Continuum профілюється на діагностиці та лікуванні захворювань неврологічного характеру. Окрім цього, вона організовує послуги рефлексотерапії. Медичний центр був відкритий у 2012 році. Досвід, отриманий в медичних академіях та в низці приватних клінік, знаходить своє застосування в організації роботи "Клініки доктора...
  • УЗД органів малого тазу для чоловіків трансабдомінально 500
  • УЗД органів малого тазу для жінок трансабдомінально 500
  • УЗД органів малого тазу для жінок трансвагінально 600
  • УЗД органів малого тазу для чоловіків трансректально 600
7,6
Київ вул. Максимовича, 10 (Трутенка)
м.Васильківська9 3
Лабораторно-діагностичний центр "Омега-Київ" працює з 2012 року. Спеціалізація центур полягає у проведенні високоточних обстежень з використанням магнітно-резонансної томографії, УЗІ-діагностики та комп’ютерної томографії.
  • УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у жінок + кольорове/енергетичне допплерівське картування 700
  • УЗД вагінальне/ректальне органів малого тазу у жінок + кольорове/енергетичне допплерівське картування 700
  • УЗД комбіноване органів малого тазу з визначенням обсягу залишкової сечі (ректальне + трансабдомінальне) + кольорове/енергетичне допплерівське картування 800
6,1
Київ пр-т Свободи, 22 (каб. 332)
м.Оболонь15 м.Мінська17 м.Сирець20
Діагностичний центр на Виноградарі дає можливість пройти мамографію з метою дослідження стану молочних залоз і ультразвукове дослідження організму.
  • УЗД органів малого тазу 600
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00
6,1
Київ пр-т Голосіївський, 59 Б , Деміївка
м.Голосіївська5 5
Медичний центр LEVMED (Левмед) заснований в 1997 році Левицьким Б. Й. На сьогодні медцентр розвивається і працює у декількох профілях.
  • УЗД молочних залоз та зон лімфовідтоку з використанням методики кольорового доплерівського картування та енергетичного доплера 700
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально 750
6,0
Київ вул. М. Закревського, 47, 2 поверх
р.Деснянський
Багатопрофільний медичний центр "Закревського 47" надає широкий перелік медичних послуг в різних областях медицини.
  • Комплексне УЗ-обстеження для жінок №1: ОЧП, нирки, наднирники, сечовий міхур, ЩЗ, МЗ, ОМТ ТВ/ТА 3 000
  • Комплексне УЗ-обстеження №5 (урокомплекс для жінок): ОМТ, нирки, сечовий міхур. 1 000
  • УЗД Органів малого тазу у жінок трансвагінально або трансабдомінально з доплерівським скануванням 750
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу "Люкс". Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Київ вул. Жилянська, 69/71 , Центр
м.Вокзальна13 5 м.Олімпійська19 14
Медичний центр "Серце і судини" - спеціалізована кардіологічна клініка, яка була заснована в лютому 2003 року. Головна сфера діяльності центру - кардіологічні і судинні захворювання. Спеціалісти клініки - кардіологи, кардіореаніматологи, функціональні діагности та спеціалісти УЗ-діагностики. Окрім того, в медичному центрі працюють і лікарі суміжних...
Працює з
Пн: 08:30-15:30 Вт: 08:30-15:30 Ср: 08:30-18:00 Чт: 08:30-15:30 Пт: 08:30-15:30 Сб: 10:00-15:00
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
Вита Медикал
Київ вул. Зої Гайдай, 5
м.Мінська13 3 м.Героїв Дніпра17 2
Київський медичний центр "Віта Медікал" є багатопрофільним, в ньому ведуть прийом лікарі багатьох спеціальностей, серед яких доктори медичних наук, лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних категорій: електрокардіограма з розшифровкою; апаратне вимірювання пульсу і тиску; добове зняття електрокардіограми; фіброколоноскопії; ФГДС;...
2,1
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця")
м.Дарниця13 6 м.Лісова44 9
Багатопрофільна клініка "Меддіагностика" забезпечує можливість проходження багатьох діагностичних та лікувальних процедур. Медичний центр працює вже більше 36 років. В центрі трудяться тільки висококваліфіковані спеціалісти, у тому числі лікарі вищої категорії, доктора медичний наук.