СМклінік (SMclinic), медичний центр

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
  • Акції

SMclinic - сучасна багатопрофільна клініка, де здоров’я стає головним пріоритетом.

Ласкаво просимо до SMclinic - місця, де поєднуються передові технології, досвідчені фахівці та щире ставлення до кожного пацієнта. Ми створили простір, у якому ви відчуваєте турботу, безпеку та впевненість у результаті з першого кроку.

Чому обирають SMclinic?

Професіоналізм вищого рівня. Наша команда - це лікарі з багаторічним досвідом, постійним професійним розвитком та науковою діяльністю. Стоматологи,Гінеколог,Флеболог,УЗД-лікар та інші експерти працюють за принципами доказової медицини. Ми регулярно відвідуєм курси для підвищення кваліфікацій та впроваджуємо інноваційні протоколи лікування.

Сучасне обладнання. У SMclinic встановлено діагностичну техніку останнього покоління: УЗД-апарати експертного класу Philips Affiniti 70 та Minray DC70 X-insight, цифрові рентгени, лабораторне обладнання для швидких та точних аналізів, дентальний компьютерний томограф,кольпоскоп та інше. Це дозволяє виявляти захворювання на ранніх стадіях і проводити ефективне лікування з мінімальним дискомфортом.

Комплексний підхід до здоров’я. У нашій клініці ви можете пройти повне обстеження організму (check-up), отримати консультацію кількох спеціалістів за один візит, скористатися програмами профілактики, реабілітації та естетичної медицини. Ми лікуємо не просто симптом, а знаходимо та усуваємо причину.

Комфорт і зручність. Сучасний дизайн, приємна атмосфера, зручні кабінети, Wi-Fi, можливість онлайн-запису та віддалених консультацій. Для маленьких пацієнтів - спеціальна адаптована зона та лікарі, які знаходять підхід до кожної дитини. Індивідуальний підхід. Кожен пацієнт для нас - унікальна історія. Ми приділяємо час детальному розбору скарг, пояснюємо кожен етап лікування простою мовою та підбираємо оптимальний план, враховуючи спосіб життя, бюджет і побажання.

Напрями роботи SMclinic:

• Стоматологія (терапія, імплантація, ортопедія, естетика,дитяча стоматологія)
  • Гінекологія
  • Судинний лікар (Флеболог)
  • УЗД-лікар
  • Стоматологія (терапія, імплантація, ортопедія, естетика,дитяча стоматологія)
  • Медична лабораторія
  • Програми скринінгу та check-up
  • Вакцинація

Ми пишаємося тим, що сотні сімей довіряють нам найцінніше - своє здоров’я та здоров’я близьких. Для нас важливо не просто вилікувати, а допомогти вам жити повноцінним, активним і щасливим життям.

SMclinic — це більше, ніж клініка. Це ваш надійний партнер у турботі про здоров’я.

Запишіться на консультацію вже сьогодні та відчуйте різницю!

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
  • Акції

СМклінік (SMclinic), медичний центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• УЗД Доплер судин нижніх кінцівок 900
  • УЗД Доплер судин верхніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) артерій верхніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) артерій нижніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) артерій та вен верхніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) артерій та вен нижніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) вен верхніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) вен нижніх кінцівок 900
  • Доплерографічне дослідження (УЗД) еректильної функції чоловічого статевого органу 1 200
  • КТ сегмент 80*80 500
  • КТ обох щелеп 900
  • КТ однієї щелепи 750
  • Комплексне УЗД у дітей до 4 місяців (НСГ та кульшові суглоби за Графом) 1 200
  • Нейросонографія 800
  • Нейросонографія з транскраніальним дуплексним скануванням 900
  • Прицільна рентгенографія 300
  • Панорамний знімок 400
  • УЗД моторно-евакуаторної функції шлунка та дванадцятипалої кишки з навантаженням рідиною 650
  • УЗД нижньощелепного суглоба 350
  • Еластографія молочної залози 350
  • Еластографія печінки 350
  • Еластографія щитоподібної залози 350
  • Еластометрія печінки з визначенням ступеню фіброзу 500
  • Зсувно хвильова еластографія печінки для визначення ступеню фіброзу за шкалою METAVIR 950
  • Комплексне УЗД у жінок (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, молочні залози, ОМТ трансабдомінально) 1 600
  • Компресійна еластографія (печінка, щитоподібна, залоза, селезінка, нирки, молочна залоза) 680
  • Кольпоскопия 700
  • Ехосальпінгографія (визначення прохідності маткових труб під контролем УЗ) 1 рівень складності 2 300
  • Ехосальпінгографія (визначення прохідності маткових труб під контролем УЗ) 2 рівень складності 2 700
  • Первинна консультація та огляд гінеколога (бесіда, збір анамнезу, огляд на гінекологічному кріслі, визначення програми обстеження) 900
  • Повторна консультація спеціаліста (звернення протягом місяця або по результатам лікування) 700
  • Введення\видалення вагінального писарія (без вартості писарія) 700
  • Видалення поліпа шийки матки 1 600
  • Видалення поліпа шийки матки Діагностичне вишкрібання цервікального каналу 2 000
  • Лікувальні тампони 350
  • Професійне відбілювання 1 щелепи (лінія посмішки) 4 500
  • Індивідуальна каппа (1 щелепа) 900
  • Консультація судинного лікаря (Флеболог) 900

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки СМклінік (SMclinic), медичний центр

очистити

Акції лікарні

Протезування цирконієвими коронками та керамічними коронками EMAX в Smclinic
до 31-10-2026
Ви маєте чудову можливість скористатися нашою грандіозною акцією «45% знижки на цирконові коронки та 40% на прес-керамічні коронки консультацію стоматолога-ортопеда з протезування» і отримати…
8000 грн

нова ціна

4500 грн
Записатися на акцію

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Київ бул. Лесі Українки, 21, оф. 6 м.Печерська15 40
4,0