AVIV MEDICAL (АВІВ МЕДІКАЛ), медичний центр
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Aviv Medical — Центр Ізраїльської Медицини в Києві
Aviv Medical — це інноваційний медичний заклад, створений для впровадження найвищих стандартів ізраїльської медицини в Україні. Заснована професіоналами, які мають багаторічний досвід роботи в системі охорони здоров'я Ізраїлю, клініка пропонує пацієнтам унікальне поєднання передових технологій, доказової медицини та щирої турботи.
Наша філософія
Назва «Aviv» (у перекладі з івриту — «Весна») символізує оновлення, життя та надію. Ми віримо, що медицина — це не лише лікування симптомів, а комплексний підхід до здоров’я людини. Наша місія — зробити світові медичні стандарти доступними для українців, забезпечуючи точну діагностику та ефективні методи терапії в комфортних умовах.
Ключові напрямки роботи:
- Проєкт «Діти майбутнього»: Один із найважливіших соціально-медичних напрямків нашої клініки. Ми спеціалізуємося на збереженні фертильності, зокрема для пацієнтів, які стикаються з онкологічними захворюваннями або планують відкладене батьківство. Використання сучасних ізраїльських протоколів кріоконсервації дарує шанс на продовження роду навіть у складних життєвих обставинах.
- Діагностика та профілактика: Ми проводимо комплексні Check-up обстеження організму, що базуються на принципах превентивної медицини. Раннє виявлення захворювань є запорукою успішного одужання.
- Експертні консультації: У клініці працюють фахівці, які пройшли навчання та стажування в провідних медичних центрах Ізраїлю та Європи. Ми залучаємо кращий міжнародний досвід для розв'язання найскладніших клінічних випадків.
- Індивідуальний супровід: Кожен пацієнт отримує персоналізований план лікування. Ми відмовилися від «конвеєрного» підходу на користь глибокого аналізу потреб кожної людини.
Чому обирають Aviv Medical?
- Ізраїльські стандарти: Ми працюємо за протоколами, що визнані одними з найефективніших у світі.
- Інноваційне обладнання: Клініка оснащена сучасною апаратурою експертного класу для точної візуалізації та лабораторних досліджень.
- Людяність та етика: Ми створюємо атмосферу довіри та безпеки. Для нас важливо, щоб кожен пацієнт відчував підтримку на кожному етапі шляху до одужання.
- Зручність: Розташування в центрі Києва, європейський сервіс, відсутність черг та можливість дистанційних консультацій.
Aviv Medical — це не просто клініка, це міст між українською гостинністю та ізраїльським медичним інтелектом. Ми працюємо, щоб ви були здорові та впевнені у своєму майбутньому.
Запишіться на консультацію вже сьогодні та довірте своє здоров’я експертам!
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
AVIV MEDICAL (АВІВ МЕДІКАЛ), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- КТГ плода Цісарж Олена 700
- Кольпоскопія з фотофіксацією 700
- Кольпоскопія з фотофіксацією Цісарж Олена 700
- Метросальпінгографія Цісарж Олена 5 900
- Консультація гінеколога-ендокринолога 1 500
- Аспіраційна біопсія ендометрію"Пайпель" (без вартості ПГД) Ір складності 2 500
- Біопсія шийки матки (без вартості ПГД) 3 000
- Аспіраційна біопсія ендометрію"Пейпель" (без вартості ПГД) Цісарж Олена 1 700
- Біопсія шийки матки (без вартості ПГД) Цісарж Олена 2 900
- Біопсія вульви (без ПГД) Цісарж Олена 3 230
- Консультація акушер-гінеколога 1 500
- Встановлення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМК) "Мірена" без вартості препарату 2 500
- Встановлення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМК) "Джайдес" без вартості препарату 2 300
- Видалення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМК) 1 200
- Видалення новоутворень ЗСО ( лейкоплакії ) з місцевим знеболенням 3 000
- Пункція кісти піхви 1 800
- Консультація акушер-гінеколога Цісарж Олена 1 200
- Консультація акушер-гінеколога повторна Цісарж Олена 1 000
- Встановлення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМК) "Мірена", Джайдес без вартості спіралі Цісарж Олена 2 300
- Видалення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМК) Цісарж Олена 1 600
- Встановлення акушерського песарію (без вартості песарію) Цісарж Олена 1 900
- Видалення акушерського песарію Цісарж Олена 890
- Пункція заднього склепіння з в/в знеболенням Цісарж Олена 5 700
- Бужування цервікального каналу (під місцевим знеболенням) Цісарж Олена 2 600
- Ендоцервікальний кюретаж під місцевою анестезією Цісарж Олена 3 500
- Поліпектомія шийки матки (без ПГД) Цісарж Олена 6 200
- Видалення новоутворень ЗСО ( лейкоплакії ) з місцевим знеболенням Цісарж Олена 5 430
- Пункція кісти піхви Цісарж Олена 2 200
- Видалення поодиноких ретенційних кіст ш/м Цісарж Олена 2 220
- Розробка схеми лікування Цісарж Олена 1 770
- Тест на визначення н/плідних вод Цісарж Олена 1 140
- Вакцинація проти ВПЛ (Гардасіл 4) Цісарж Олена 6 900
- Призначення схеми ліквання для внутрішньовенних крапельних вливань Цісарж Олена 630
- Індивідуальний дистанційний супровід лікаря-акушер-гінеколога Цісарж Олена 3 160
- Оформлення та ведення медичної документаціі Цісарж Олена 630
- Повторна консультація провідного клінічного онколога 2 500
- Первинна консультація клінічного онколога 2 000
- Повторна консультація клінічного онколога 1 500
- Консультація хіміотерапевта 1 500
- Первинна консультація провідного дитячого клінічного онколога-гематолога 2 500
- Повторна консультація провідного дитячого клінічного онколога-гематолога 2 000
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки AVIV MEDICAL (АВІВ МЕДІКАЛ), медичний центр

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.