Клініки логопедії у Львові ()

Можливо, вас цікавлять лікарі логопеди на Кульпарків
Консультація логопеда 390 грн
Знайдена 1 клініка

Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Коваль Ірина Миколаївна
Каширцева Оксана Миколаївна , наш сімейний лікарь,врятувала мого чоловіка від страшної хвороби,а родину від горя.Вона змогла вмовити чоловіка пройти не дуже приємні аналізи.Все виявили на ранній стадії.Щіро дякуємо, вдячні на життя.
Олеся
Хочу подякувати ЛОРу Горак Світлані. Чудова лікарка, уважна і приємна, зацікавлена в своїй роботі і справді прагне допомогти пацієнту.
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер».

Логопедія в лікарнях в інших районах Львова

Спеціалізовані дитячі поліклініки ВЕСЕЛКА
9,1
в клініці 1 логопед
Львів пр. Червоної Калини, 68
р.Сихівський
Приватна дитяча поліклініка «Веселка» на Червоній Калині — це медичний заклад, робота якого має лікувально-діагностичний напрямок, з наданням кваліфікованої допомоги, як дорослим пацієнтам, так і дітям. У поліклініці працюють досвідчені фахівці, які регулярно підвищують свій рівень знань, навчаються новим методикам та технологіям, що в комплексі дає можливість надати медичну допомогу на більш високому рівні. Обстеження пацієнтів та лікування хвороб проводиться з використанням сучасного обладнання, з урахуванням затверджених протоколів, світових тенденцій. Приймає лікар: Папроцька Оксана
  • Діагностична консультація дефектолога 950
  • Діагностична консультація логопеда 950
  • Заняття з логопедом для малюків (3-6 р.) 750
  • Заняття при логоневрозах 850
  • Зондовий логопедичний масаж 750
в клініці 1 логопед
Львів вул. Озаркевича, 4
р.Галицький (Центр)
Унікальний і єдиний в Україні багатопрофільний Шпиталь надає послуги за напрямками гінекологія, дерматологія, кардіологія, терапія, отоларингологія, неврологія, травматологія, урологія, УЗД діагностика, ендоскопія. Приймає лікар: Посунько Марина Анатоліївна
  • 3 заняття з терапевтом мови та мовлення/логопедом 1 500
  • 5 занять з терапевтом мови та мовлення/логопедом 2 600
  • 10 занять з терапевтом мови та мовлення/логопедом 5 200
  • Комплексна діагностика розвитку дитини (дитячий невролог, дитячий психолог, логопед-дефектолог) 2 300
  • Консультація логопеда 800