Сторінка 6. Лікарі у Львові (Залізничний район)
Знайдено 193 лікаря
2 відгука
Надія
Хочу висловити свою велику вдячність нашому лікарю неврологу Вікторії Віталіївні Нечуй.Вона професійно і з великою віддачею зайнялася нашим сином.З легкість змогда знайти з ним спільну мову, хоч це і в мене не завжди виходить.І ще раз дуже дякую!
Олеся
Невролог Негруб Вікторія Віталіївна- хороший лікар.Вона допомогла нам зрозуміти поведінку нашої дитини,і на що треба звернути увагу.Вона була привітна з нами, постійно усміхалася і при цьому робила детальше обстеження нервової системи малюка.Щиро вдячні їй за те, що показала нам батькам , справжню причину такої поведінки дитини!
Вікторія Віталіївна, спеціалізується в сфері дитячої неврології. Проводить лікування захворювань нервової системи, мігрені, затримки моторної функції, епілепсії, заїкання, нервовий тік, порушення сну, гіпоксичного ураження ЦНС.
Дитячий гінеколог
Березан Світлана Василівна
Світлана Василівна — це уважний і чуйний лікар, який допомагає маленьким дівчаткам і підліткам зберігати здоров'я та розуміти зміни, що відбуваються в їхньому тілі. Вона не лише професіонал, який володіє глибокими знаннями в області дитячої гінекології, але й справжній друг і порадник для молодих пацієнток. Її підхід ґрунтується на довірі та емпатії, адже вона розуміє, наскільки важливо, щоб дівчинка почувалася комфортно та безпечно під час візиту.
Невролог, Рефлексотерапевт
Лікар надає широкий спектр послуг в області неврології та рефлексотерапії. Займається зняттям функціональних блоків та защемлень. Лікує гострий радикуліт, міжхребцеві кили, ішіас, люмбаго, функціональні блоки і защемлення. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Ортодонт
Процедури, які виконує лікар: встановлення брекетів, пластинок, вирівнюванням зубів елайнерами, вектор процедура чистки кишень зубів, вініри.
Куспись Галина Гнатівна
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань внутрішніх органів. Оцінює стан хворого за скаргами, проводить ЕКГ та розшифровує результати дослідження. Консультує з питань вакцинації. Лікує грип, ГРВІ, пневмонію, анемію, гастрит, холецистит, бронхіт, стенокардію, гіпертонічну хворобу та інші патології.
Гігієніст-парадонтолог
Лікар займається лікуванням ясен, професійною гігієною.
Логопед
Масажист, проводить сеанси масажу класичного, лікувального, гемолімфодренажного, а також кінезіотерапію, фізичну реабілітацію. Проводить корекцію мови у дітей.
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Приймає пацієнтів з пародонтитом, карієсом, пародонтозом, стоматитом, гінгівітом та пульпітом. Виконує відбілювання зубів. Консультує пацієнтів з питань правильної гігієни порожнини рота. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали.
Стоматолог-ортопед
В компетенції лікаря лікування зубів під мікроскопом, лікування карієсу, лікування каналів, протезування.
Стоматолог, хірург
В компетенції лікаря видалення зубів усіх складностей, кісткова пластика, імплантація зубів, резекція корення зуба, пластика вуздечки, протезування на імплантах.