Сторінка 6. Лікарі у Львові (Залізничний район)

Ірина
Дуже професійно, мені сподобалося. Розповіла все про мої зуби - що є, і що чекати надалі, на відміну від інших лікарів які обмежувалися діагностикою тієї проблеми з якою я прийшов. Уже проходжу лікування - повністю задоволений лікарем! Рекомендую!
Руслан
Лікар дуже уважно провів прийом. Хороший огляд, все пояснив, запропонував кілька варіантів лікування. Все на досить високому рівні. За ціною - також все доступно, розраховував на значно вищі ціни. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Ігор
high-level professionalism,thanks a lot
Ортодонт
Процедури, які виконує лікар: встановлення брекетів, пластинок, вирівнюванням зубів елайнерами, вектор процедура чистки кишень зубів, вініри.
Онколог
Онколог вищої категорії з понад 35-річним досвідом. Проводить діагностику, хіміотерапію та розробляє індивідуальні схеми лікування. Стажувалася у США та Польщі, бере участь у міжнародних медичних конгресах.
Хірург, онкохірург, мамолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-06
Консультація від 800
Гігієніст-парадонтолог
Лікар займається лікуванням ясен, професійною гігієною.
Логопед
Масажист, проводить сеанси масажу класичного, лікувального, гемолімфодренажного, а також кінезіотерапію, фізичну реабілітацію. Проводить корекцію мови у дітей.
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Приймає пацієнтів з пародонтитом, карієсом, пародонтозом, стоматитом, гінгівітом та пульпітом. Виконує відбілювання зубів. Консультує пацієнтів з питань правильної гігієни порожнини рота. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали.
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А р.Залізничний
Стоматолог-ортопед
В компетенції лікаря лікування зубів під мікроскопом, лікування карієсу, лікування каналів, протезування.
Стоматолог, хірург
В компетенції лікаря видалення зубів усіх складностей, кісткова пластика, імплантація зубів, резекція корення зуба, пластика вуздечки, протезування на імплантах.
Детский врач стоматолог, специализируется в ортопедической стоматологии.Занимается установлением коронок, макро- и микропротезов, металлических, керамических и комбинированных протезов. Притула Любовь Вячеславовна специалист в протезированием съмных и несъемных конструкций. Оказывает услуги по лечению кариеса, пульпита, пародонтита и периодонтита.
Офтальмолог-ретинолог, офтальмохирург
Специализируется на патологиях заднего отрезка глаза: лечении дистрофических заболеваний сетчатки, макулодистрофии, диабетических и посттромботических ретинопатиях, лазерном лечении вторичной катаратки. Врач с 16-летним опытом работы. Проводит лазерное лечение заболеваний сетчатки, интравитреальное введение лекарственных препаратов, имеет все инструментальные методы диагностики (оптическая когерентная томография, фото глазного дна, флюоресцентная ангиография). Постоянный участник научно-практических конференций. Елена Сергеевна является ассистентом ветреоретинального хирурга.
Консультація від 650