Сторінка 5. Лікарі у Львові (Залізничний район)
3 відгука
Ірина
Дуже професійно, мені сподобалося. Розповіла все про мої зуби - що є, і що чекати надалі, на відміну від інших лікарів які обмежувалися діагностикою тієї проблеми з якою я прийшов. Уже проходжу лікування - повністю задоволений лікарем! Рекомендую!
Руслан
Лікар дуже уважно провів прийом. Хороший огляд, все пояснив, запропонував кілька варіантів лікування. Все на досить високому рівні. За ціною - також все доступно, розраховував на значно вищі ціни. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Ігор
high-level professionalism,thanks a lot
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Ковальчук Олена Євгенівна
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом.
Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Ортодонт
Процедури, які виконує лікар: встановлення брекетів, пластинок, вирівнюванням зубів елайнерами, вектор процедура чистки кишень зубів, вініри.
Лікар Лафаренко Майя Ярославівна, займається питаннями, пов'язаними з неврологією. Консультує пацієнтів стосовно питань неврологічного профілю. Спеціалізується на лікуванні вегетосудинної дистонії та гіпертонічної хвороби. Проводить процедуру паравертебральної та епідуральної блокади. Допомагає пацієнтам відновитися після інсульту, лікує безсоння, неврози, заїкання, мігрені та невралгії. Надає кваліфіковану допомогу при прострілах, болях в шиї та спині.
Невролог, Рефлексотерапевт
Лікар надає широкий спектр послуг в області неврології та рефлексотерапії. Займається зняттям функціональних блоків та защемлень. Лікує гострий радикуліт, міжхребцеві кили, ішіас, люмбаго, функціональні блоки і защемлення. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Логопед
Масажист, проводить сеанси масажу класичного, лікувального, гемолімфодренажного, а також кінезіотерапію, фізичну реабілітацію. Проводить корекцію мови у дітей.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних патологій. Виконує фторування зубів, герметизацію фісур. Усуває наліт за допомогою сучасних методик. Лікує пародонтит. Коригує навик чистки зубів та виявляє проблемні місця, де скупчується наліт. Приймає дорослих та дітей.
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Приймає пацієнтів з пародонтитом, карієсом, пародонтозом, стоматитом, гінгівітом та пульпітом. Виконує відбілювання зубів. Консультує пацієнтів з питань правильної гігієни порожнини рота. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали.
Стоматолог-ортопед
В компетенції лікаря лікування зубів під мікроскопом, лікування карієсу, лікування каналів, протезування.
Стоматолог, хірург
В компетенції лікаря видалення зубів усіх складностей, кісткова пластика, імплантація зубів, резекція корення зуба, пластика вуздечки, протезування на імплантах.
Детский врач стоматолог, специализируется в ортопедической стоматологии.Занимается установлением коронок, макро- и микропротезов, металлических, керамических и комбинированных протезов. Притула Любовь Вячеславовна специалист в протезированием съмных и несъемных конструкций. Оказывает услуги по лечению кариеса, пульпита, пародонтита и периодонтита.