Сторінка 5. Лікарі у Львові (Галицький (Центр) район)
Галина Страшівська
Медичний заклад ДВ це чудовий заклад для лікування жіночого здоров’я , тому що там чудовий лікар Марта Володимирівна яка швидко і правильно ставить діагноз та також призначає правильне лікування!!!Також завжди відповідає на запитання по телефону підтримує і дає поради!!! Для мене це дуже і дуже важливо так я проживаю за кордоном !Дуже дякую!!!!
Lina
Я рідко пишу відгуки.
Але не можу не написати про Марту Володимирівну .
Коли потрапила до неї то була в повному відчаї так як мій гінеколог налякав мене до божевілля . Марта Володимірівна дуже компетентний спокійни і уважний лікарь,в мене був діагноз папілома .
Не буду довго писати,в лише скажу що на сьогоднішній день я повнісю здорова)
Можливо якщо порівнювати цінуву політику то в центрі ДВ це дорожче,але там дбайливий справді підхід до пацієнта сучасне обладнання .На мою думку все відповідає своїй ціні.
Побільше б таких уважних, і розумних лікарів як Марта Володимирівна !!!
Наталя
Була на прийомі у Марти Володимирівної ,яка уважно вислухала і заспокоїла,зробивши необхідні обстеження ,все ретельно пояснила і призначила лікування. Дуже добра як людина, і як лікар уважна,розумна і кваліфікована.
Олена
Дуже задоволена.Все чітко пояснили і обстежили ‚буду звертатися ще ‚ дуже рекомендую
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар Дорошенко-Кравчик Марта Володимирівна – акушер-гінеколог. На протязі 17 років допомагає жінкам у питанні правильної вагітності. Розробляє індивідуальні схеми відновлення менструального циклу. Назначає медикаменті, дія яких направлена на успішне зачаття. Спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Проводить діагностику та лікування сучасними методами.
УЗД-спеціаліст
Дуфанець Христина Любомирівна
Косметолог
Спеціаліст проводить косметологічні процедури по догляду за шкірою обличчя та тіла, усуває різні дефекти. В роботі використовує неінвазивні методи лікування, при яких не порушується цілісність шкірних покривів. Лікує вугрові висипання, постакне, дрібні зморшки, пігментні плями, целюліт.
Консультація безкоштовно
Дитячий стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить лікування карієсу, проводить пломбування молочних зубів.
Невропатолог
Журавінська Оксана Олегівна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-19
Стоматолог-хірург, Ортопед
Олена Ярославівна стоматолог-хірург, ортопед. Спеціалізується на повному спектрі послуг з хірургічної стоматології, лікує як дітей так і дорослих. Займається видаленням зубів. Лікар проводить художню реставрацію зубів і зубних рядів.
Хірург
Лікар Загородній Олександр Володимирович спеціалізується в області абдомінальної хірургії, як відкритої, так і лапароскопічної хірургії. Займається перев'язкою ран, накладенням та зняттям швів. Проводить лікування захворювань внутрішніх органів, кісток, лікує травми кісток та переломи
Заставська Олена Вікторівна
Лікар проводить консультативний прийом, діагностику та лікування терапевтичних захворювань. Також надає послугу первинної психосоціальної травмоінформованої допомоги.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед, спеціалізується на встановлення вінірів, коронок та мостоподібних протезів, часткових та повних нейлонових протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення. Консультує пацієнтів з питань встановлення та догляду за протезами.
Олександр Борисович лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить ендодонтичне лікування зубів, займається лікуванням карієсу, художньою реставрацією, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування.