Врачи психиатры в Киеве (метро Шулявская)

Геннадий А.
Моє задоволення обслуговуванням безмежне. Лікар Царук вразив своєю ввічливістю та уважністю до моїх питань, а також надав цінні поради щодо лікування.
Константин Лисенко
Євген Григорович є чудовим спеціалістом у своїй галузі. Він провів ретельне обстеження і надавши корисну інформацію про моє здоров'я. Його професіоналізм і вага до деталей справді вражають.
Ірина Кравчук
Спасибо Евгению Григорьевичу за то что вытащил меня из глубокой депрессии.
Єлена Г.
Головне, що лікар викликає довіру та створює бажання продовжувати лікування. Він мені справді сильно допоміг. Дуже добрий лікар. Всім рекомендую.

К сожалению,

по направлению "Психиатр" врачей и докторов в Киеве возле ст. метро Шулявская на сайте likarni.com не найдено.

Вы можете выбрать другого специалиста в Вашем городе

Найти доктора

Нарколог, психиатр, психотерапевт, психолог
Консультация - 2700 грн
Психиатр, нарколог
Психиатр
Киев ул. Левка Лукьяненко (Тимошенко), 19 м.Минская2 1 м.Оболонь17 6 м.Героев Днепра14 10
Киев просп. Леонида Каденюка (Гагарина), 17-В м.Черниговская14 3 м.Дарница26 4
Психиатр, психотерапевт
Киев ул. Левка Лукьяненко (Тимошенко), 21 корпус 14 м.Минская2 1 м.Оболонь20 5 м.Героев Днепра15 10