ИЛАЙФ Клиника семейной медицины

• Описание
  • Цены на услуги
  • Отзывы
  • Врачи

Клиника семейной медицины "ИЛАЙФ" – ваш надежный партнер в обеспечении семейного здоровья. Наша команда высококвалифицированных врачей готова предоставить широкий спектр медицинских услуг для взрослых и детей. Обзоры, консультации, тестирование и профилактика – все, что нужно для вашего комфорта и благополучия. Откройте для себя профессиональный уход за вашей семьей от Клиники "ИЛАЙФ".

• Цены на услуги
  • Отзывы
  • Врачи

ИЛАЙФ Клиника семейной медицины, цены на услуги:

Цены услуг могут незначительно меняться. Точную цену Вам озвучит наш оператор во время записи на приём.

• Дуплексне дослідження магістральних судин шиї 900
  • Дуплексне дослідження інтракраніальних судин з допплерографією та кольоровим картуванням 900
  • Дуплексне сканування вен верхніх кінцівок 800
  • Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 800
  • Дуплексне сканування артерій верхніх кінцівок 800
  • Дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок 800
  • Проведення маркування перфорантних вен методом доплерографії та кольоровим картуванням 170
  • Дуплексне дослідження магістральних судин голови та шиї 1 100
  • Ультразвукова діагностика болю в кінцівці (зокрема, дослідження 1 суглоба, скринінг доплерографії артерій та вен) 650
  • Ехокардіографія з доплерографія з кольоровим картуванням 1 100
  • Ехокардіографія з доплерографією з кольоровим картуванням із записом на цифровий носій 1 200
  • Ультразвукове дослідження слинних залоз 550
  • Ультразвукове дослідження щитовидної залози (з кольоровим допплерівським картуванням) 550
  • Ультразвукове дослідження органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, великі судини, селезінка) 750
  • Ультразвукове дослідження органів черевної порожнини із пробним сніданком 850
  • Накладення іммобілізації Гіпс або Скотчкаст 400
  • Зняття гіпсової лонгети 500
  • Зняття пластикової іммобілізації 1 000
  • Параартикулярне введення лікарських засобів (без вартості препарату) 400
  • Параартикулярне введення лікарських засобів під контролем УЗД (без вартості препарату) 1 500
  • Накладення ортезу/бандажу (без вартості бандажу) 500
  • Повторна консультація хірурга судинного 700
  • Консультація на виїзді хірурга 2 500
  • Консультація на виїзді хірурга серцево-судинного 2 500

Отзывы и оценки клиники

Хочу висловити щиру подяку лікарю Світлані Дмитріївні. Уважна до деталей, дала дуже чіткі і зрозумілі пояснення і що немаловажливо рецепт на доступні ліки. Анна. 01.08.2024
Ірина
Дуже дякую за професіональну консультацію та лікування лікарю Мєліховій Світлані Дмитрівні
Микола
Найкраща клініка і лікар Світлана - для мене! Працівники ввічливі, лікарі професіонали своєї справи!Обслуговують комфортно , швидко та доступно.
Іван
Хочу подякувати Світлані Дмитрівні, дякую за вашу професійність, розуміння справи та комфорт. Лікування дало позитивний результат. Дякую!!
Катерина
Хочу висловити щиру подяку нашому сімейному лікарю, Світлані Дмитрівні ! Вона — справжній професіонал своєї справи. Завжди уважна, компетентна та доброзичлива. Кожного разу, коли ми звертаємося до неї за допомогою, отримуємо детальні консультації та ефективне лікування. Її підтримка та чуйність роблять лікування приємним і нестрашним процесом. Дякуємо за турботу та високий рівень обслуговування!
Константин
Выражаю сердечную благодарность доктору – Зеленчуку Владимиру Дмитриевичу за проявленный высокий профессионализм, доброе отношение при лечении Всему медицинскому персоналу – огромное спасибо!
Юлія
Задоволена лікарем, прийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Я вже давно пацієнтка Володимира Дмитровича і хочу сказати, що він дуже професійний лікар. Він дуже конкретний і відповідальний лікар. Завжди прийде на допомогу. Користувалась послугою виклика лікаря додому, залишилась дуже задоволена.
Євген
Задоволений відвідуванням лікаря, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Марія
Врач все доступно объяснил и ответил на мои вопросы. Я осталась довольна визитом
Сергій
Лікар з досвідом, відповідально ставитися до проблеми, з якою до нього звертаються. Відчуття, що має бажання саме допомогти, а не викачати більше грошей із відвідувача.
Ганна
Я мала нагоду звернутися за консультацією до лікаря-хірурга Туз Артура Олександровича, і хочу висловити свою вдячність за надану допомогу. Від самого початку прийому Артур Олександрович вразив мене своїм професіоналізмом і увагою до деталей. Він ретельно вислухав мої скарги, провів детальний огляд і призначив необхідні обстеження. Під час консультації Артур Олександрович проявив себе як досвідчений і компетентний фахівець. Він доступно пояснив мені діагноз, можливі варіанти лікування та їхні переваги і ризики. Це допомогло мені зрозуміти ситуацію і прийняти обґрунтоване рішення щодо подальших дій. Завдяки професіоналізму і увазі Артура Олександровича я отримала необхідну інформацію і впевненість у своїх подальших кроках. Рекомендую Туз Артура Олександровича як висококваліфікованого хірурга, який дійсно піклується про своїх пацієнтів.
Каріна
Все пройшло чудово. Лікар фаховий і це відчувається, він чітко вказав на мою проблему які раніше лікарі не змогли вказати як він. Має гарний підхід до пацієнта та приємний в спілкуванні. Дуже сподобалась зустріч з лікарем.
Катерина
Мне очень понравился прием. Я осталась довольна врачом. В будущем мне нужно будет еще проходить обследование и я надеюсь, что смогу попасть именно к этому врачу.
Ірина
Чудовий лікар. Рекомендую
Аліна
Нещодавно я звернувся до лікаря-дерматовенеролога Дмитрієнко Алли Михайлівни і залишився дуже задоволений результатом. Від самого початку Ольга Миколаївна вразила мене своєю професійністю і уважністю. Вона ретельно розпитала про мої скарги і провела всебічний огляд, пояснюючи всі свої дії та можливі причини проблеми. Алла Михайлівна призначила мені ефективне лікування, яке швидко принесло позитивні результати. Рекомендую Дмитрієнко Аллу Михайлівну, як висококваліфікованого дерматовенеролога. Якщо ви шукаєте професіонала, який не тільки ефективно лікує, але і підтримує на кожному етапі лікування, звертайтеся до неї – ви не пошкодуєте.
Анатолій
Мені дуже сподобався прийом, окремо хочу відзначити відношення лікаря до пацієнтів, все дуже детально пояснив мені, надав рекомендації, я задоволений. Дякую!
Сергій
Отримав онлайн консультацію від компетентного лікаря, спілкування пройшло нормально, зауважень не маю.
Мій візит до лікаря-невролога Чернєвої Поліни Петрівни залишив у мене лише позитивні враження. Вона проявила себе як справжній професіонал з глибокими знаннями в своїй галузі. Від початку до кінця прийому Поліна петрівна була дуже уважною та чуйною, ретельно вислухала всі мої скарги та детально розпитувала про симптоми.Під час огляду лікар була дуже обережною і делікатною, пояснюючи кожен свій крок і даючи зрозумілі рекомендації. Після проведеного обстеження мені було призначено комплексне лікування, яке швидко принесло полегшення і значні покращення.Поліна Петрівна також надала корисні поради щодо подальшого підтримання здоров'я і профілактики можливих проблем. Її доброзичливість та уважність створили комфортну атмосферу, що дуже допомогло мені почуватися спокійніше.Я з впевненістю можу рекомендувати поліну Петрівну Чернєву як висококваліфікованого і дбайливого фахівця. Якщо вам потрібен невролог, звертайтеся до неї – ви будете в надійних руках.
Світлана
Компетентний, хороший, спокійний лікар. Моє запитання, яке мене турбувала, лікар все пояснив, я знаю тепер що мені далі робити. Огляд лікар провів ретельно, дуже делікатно, рекомендував додаткові обстеження. Я задоволена, все пройшло спокійно, комфортно
Андрей
Очень внимательна, к вопросу подошла очень трепетно, всё расспросила, осмотрела, вообще ни каких не возникло вопросов. Визит прошёл идеально. Я её очень советую всем кто нуждается в семейном враче - шикарный врач
Ольга Миколаївна
Я відвідавла лікаря-невролога Поліну Петрівну і хочу висловити свою вдячність за високий професіоналізм і уважне ставлення. Протягом всього прийому лікар детально розпитувала про симптоми, уважно слухала і проводила ретельний огляд. Поліна Петрівна проявила себе як справжній фахівець, відповідаючи на всі мої запитання і пояснюючи кожен крок діагностики. Після проведеного обстеження мені було призначено ефективне лікування, яке швидко дало позитивні результати. Лікар також дала корисні рекомендації щодо подальшої профілактики та підтримки здоров'я. Особливо хочеться відзначити доброзичливу атмосферу і чуйність Поліни Петрівни, що значно зменшило мої хвилювання під час візиту. Рекомендую всім, хто шукає кваліфікованого та уважного невролога, звертатися до Поліни Петрівни. Ви будете в надійних руках справжнього професіонала.
Андрій
Користуюсь послугами клініки Ілайф в Одесі, завжди залишаюсь задоволеним рівнем обслуговування: всі співробітники професійні, привітливі, доброзичливі, гордий тим, що в нас, в Україні є медичні заклади такого рівня! Особлива подяка моєму сімейному лікарю - Володимиру Дмитровичу
Я вдячна лікарю Зеленчеку за виявлену турботу по відношенню до мене. Швидко і якісно узгодили лікування. Лікар з гумором і дуже привітний.
Наталя
Лікар компетентний, видно, що дуже освічений, знає свою справу.Хороша, приємна жінка, лікар допомогла мені, вирішила мої питання, виписала правильне лікування, головне вислухала мене. Мені дуже все  сподобалося. Обов'язково ще повернуся до цього лікаря.
Тетяна
Візит пройшов добре. Лікар сподобався
Сніжана
Зеленчук Володимир Дмитрович дуже хороший лікар, максимально комфортний прийом та чудове піклування про пацієнтів. Однозначно рекомендую саме його!
Аліна
Лікар професіонал! Вже не вперше за короткі строки ставить мене на ноги. Лікування, яке не одноразово я проходила у Володимира Дмитровича, допомагає швидко та якісно. Я дуже вдячна за допомогу!
Олег
Візит пройшов добре. Лікар поліна петрівна сподобалась.

Врачи клиники ИЛАЙФ Клиника семейной медицины

Мелихова Светлана Дмитриевна
Семейный врач
Консультация 700, Первинна консультація сімейного лікаря – безкоштовна для укладання декларації.
Зеленчук Владимир Дмитриевич
Чернева Полина Петровна
Психиатр, Невропатолог, Невролог
Шеремет Владимир Михайлович
Семейный врач
Консультация 700 грн, Первинна консультація сімейного лікаря – безкоштовна для укладання декларації.
Антонова Ирина Ивановна
Гульчак Анна Александровна
Семейный врач
Консультация 700 , Первинна консультація сімейного лікаря - безкоштовна для заключення декларації.
Котысько Яна Борисовна
Педиатр
Билоус Марина Николаевна
Врач общей практики – семейная медицина
Денисова Наталья Ивановна
  • Семейный врач
  • Терапевт
  • Травматолог
  • Хирург

** Информация, полученная администрацией клиники согласно договору о предоставлении услуг записи пациентов, является проверенной и актуальной.

Обратите внимание на другие клиники:
В частном кабинете работает опытный специалист с более чем 25-летним стажем в отрасли. Здесь доступны все виды услуг в области психотерапии, гипнотерапии и психологической поддержки. Консультации доступны как в Одессе, так и онлайн-формате для клиентов со всей Украины.
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Вс: 08:00-21:00
6,0
Пространство для работы психологов разных направлений
Пн — Пт: 09:00-21:00
Одесса ул. Новосельского, 64 р.Приморский
9,8
Современный медицинский центр для детей и взрослых «ЦЕНТР.МЕД» на Новосельского, 64 предлагает медицинские услуги по более чем 15 наиболее важным направлениям. В Центре работают врачи с многолетним практическим опытом и современными подходами к лечению. "ЦЕНТР.МЕД" работает с детьми и взрослыми, по программе НСЗУ по направлениям "Педиатрия" и "Семейный врач". Имеет современную диагностическую базу для проведения диагностических исследований (в том числе УЗИ сердца), эффективное реабилитационное направление, выездную службу. Работает очно, с выездом на дом и онлайн в формате видеозвонка.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-16:00
Одесса ул. Пастера 22 р.Приморский
Наша клиника специализируется на лечении неврозов, тревожных расстройств, панических атак и всего спектра психических расстройств
Пн — Пт: 11:00-17:00