Сторінка 3. Лікарі діагности в Києві (Святошинський район)
Наукова ступінь
Категорія
Юлія
Дуже хороший і вічливий лікар. Добре все роз'яснив. УЗД провів професійно і порекомендував мені подальші дії в лікуванні варикозу. Я прийомом задоволена.
Зоя
Звертаюсь не перший раз.
Діагностує проблему відповідально.
Садуян Надежда
Доктор очень квалифицированная, внимательная, назначила курс лечения, все подробно объяснила, дала рекомендации, очень приятно у неё лечиться, т. к. Доброжелательный и жизнерадостный человек
11 травня '18 г.
Наташа
Еще во время беременности у меня появилась молочница. Что я только не делала — и спринцевалась, и гели-крема покупала, и таблетки пила только ничего не помогало. Соседка по палате посоветовала обратиться к доктору Мохсен. Врач на первом приеме все внимательно выслушала и расписала лечение, которое помогло мне избавиться от этого неприятного заболевания. Я очень благодарна Юлии Мохсеновне за оказанную помощь!
УЗД-спеціаліст
Дмитро Миколайович - УЗД-спеціаліст з досвідом роботи. Виконує УЗД черевної порожнини, нирок та сечового міхура, легень, щитовидної залози, грудних залоз, слинних залоз, лімфатичних вузлів, нейросонографію, м‘яких тканин та органів малого тазу у жінок та чоловіків тощо.
Приймає пацієнтів з 15-16 років.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, лікар пренатальної діагностики
Спеціалізується в області гінекології. Надає послуги діагноста. Веде консультативний прийом гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів і органів малого тазу. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, виконує УЗД органів малого таза, а також УЗД для вагітних.
Київ
м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Педіатр, УЗД фахівець
Лікар педіатр другої категорії. Надає послуги з лікування захворювань органів дихання, органів травного тракту, інфекційних захворювань пацієнтів дитячого віку. Закінчила Сумський державний університет. Знаходить підхід до кожної дитини та її батьків
Консультує дітей від народження
Приймає як УЗД спеціаліст і дорослих і дітей
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії гінекологічних захворювань. Виконує лазерну деструкцію шийки матки, радіохірургічну коагуляцію шийки матки, дренування фурункулів зовнішніх статевих органів. Лікує ендометріоз, молочницю, клімакс, порушення менструального циклу.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Голи-Оглу Нина Ивановна
Ніна Іванівна - висококваліфікований акушер-гінеколог, УЗД- спеціаліст, лікар з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних гінекологічних захворювань, порушень менструального циклу, патологій шийки матки тощо. Виконує інвазивні методи діагностики та лікування, має досвід проведення малих оперопавтиних втручань у гінекології. Володіє обширними знаннями та практичним досвідом, допомагаючи жінкам на різних етапах їхнього життя справлятися з гінекологічними проблемами
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-21
Лікар УЗД-діагностики
Георгиев Виталий Гергиевич
Віталій Георгійович - УЗД-спеціаліст, виконує УЗД черевної порожнини, нирок та сечового міхура, легень, щитовидної залози, грудних залоз, слинних залоз, лімфатичних вузлів, м‘яких тканин та органів малого тазу у жінок та чоловіків тощо
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом.
Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Акушер-гінеколог, онко-гінеколог, гінеколог-естетіст, лікар УЗД
Як акушер-гінеколог, володію достатніми знаннями в антенатальному догляді, веденні вагітності, а також у лікуванні гінекологічних захворювань. Мій досвід охоплює як стандартні випадки, так і складні патології, що потребують індивідуального підходу.
Як онкогінеколог, працюю в одній із найчутливіших галузей медицини — супроводжую жінок при онкологічних діагнозах, де точність діагностики та тактність лікування безпосередньо впливають на прогноз і якість життя. Здатні поєднувати клінічну реальність із людяністю, пояснюючи складні речі доступною мовою.
Для мене пацієнтка — не «випадок», а людина з унікальною історією, якій я присвячую свій час, увагу та професіоналізм. Відстежую динаміку стану пацієнток між візитами, аналізую ефективність призначень, коригую тактику і не боюся визнати, коли потрібна друга думка чи допомога суміжного фахівця.
Я -лікар, якому довіряють не лише через дипломи та досвід, а й через те, що поруч із мною пацієнтка відчуває: її бачать, чують і дійсно прагнуть допомогти.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гроник Олег Михайлович
Олег Михайлович - висококваліфікований акушер-гінеколог, лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних гінекологічних захворювань, патологій шийки матки, хірургічні втручання, включно з УЗД-обстеженнями, інтимною гінекологією, а також на питаннях планування сім'ї, контрацепції тощо. Володіє обширними знаннями та практичним досвідом, поєднує доказову медицину, індивідуальний підхід і максимальну делікатність до кожної пацієнтки
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх