Сторінка 2. Стоматологи в Одесі

Дарья
Провел лечение, расписал рекомендации, ответил на все вопросы, которые меня интересовали.
01 липня '16 г.
Очень хороший доктор. Рекомендую!
25 листопада '16 г.
Хороший врач. Лечение проводит безболезненно и качественно. Рекомендую.
04 травня '16 г.
Юлия Александровна
Очень благодарна врачу за оказанную помощь!
06 серпня '16 г.
Наталья
Квалифицированный специалист, замечательный человек. Я довольна выборо врача. Рекомендую.
23 липня '16 г.
Мне все понравилось. Рекомендую.
15 травня '16 г.
Лікар Прокоф'єва С. С. спеціалізується на лікуванні зубів у дорослих пацієнтів і дітей. Усуває такі патології, як карієс, стоматит, гінгівіт, пульпіт та ін. Має професійні навички в естетичній стоматології: виконує реставрацію, відбілювання та протезування.
Лікар Мовчанська Е. А. має другу кваліфікаційну категорію у стоматології. Спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і запальних процесів у ротовій порожнині. Має навички художньої реставрації та відбілювання зубів.
Лікар стоматолог, який має багаторічну практику (Польща, Голландія, Україна, Німеччина) лікування каріозних і некаріозних уражень зубів.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог вищої категорії, що спеціалізується на щелепно-лицевій хірургії (видалення зубів будь-якої складності, встановлення дентальних імплантатів, виконання всіх видів протезування). Є кандидатом медичних наук, засновником і головним лікарем стоматологічного центру "Овасак".
Консультація от 200 грн.
Стоматолог-хірург
Стоматолог-хірург є фахівцем в області сучасної хірургічної стоматології. Доктор практикує регенеративні технології, проводить реконструктивні операції у щелепно-лицевій ділянці.
Консультація от 300 грн.
Анна Олександрівна надає послуги з професійної гігієни і профілактики захворювань порожнини рота. Проводить зняття зубних відкладень, відбілювання зубів, покриття фторвмісними препаратами та ін.
Одеса вул. Літературна, 12 (оф. 105) р.Приморський
Стоматолог-ортодонт
Лікар ортодонт, який займається лікуванням дітей і дорослих. Здійснює комплексну корекцію зміщення прикусу, виправляє нерівності зубного ряду, займається ортодонтиченою підготовкою перед протезуванням.
Консультація от 200 грн.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог, фахівець з ортопедії, займається мікропротезуванням і художніми реставраціями. Проводить пломбування зубних каналів, лікування каріозних захворювань, запальних процесів ротової порожнини. Виконує відбілювання зубів, виправляє аномалії розмірів зубних пластин.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог спеціалізується на протезуванні зубів, комплексному лікуванні та реабілітації пацієнтів з патологіями скронево-нижньощелепного суглоба. Доктор займається різними видами протезування (за допомогою вінірів, вкладок, накладок, протезування на імплантатах).
Солоха Петро Анатолійович, лікар стоматолог, який має багаторічну практику в ортопедії, ортодонтії, терапевтичної стоматології, хірургії.
Одеса вул. Велика Арнаутська, 25 р.Приморський