Сторінка 7. Стоматологи в Одесі

6,0
Дарья
Провел лечение, расписал рекомендации, ответил на все вопросы, которые меня интересовали.
01 липня '16 г.
Очень хороший доктор. Рекомендую!
25 листопада '16 г.
Хороший врач. Лечение проводит безболезненно и качественно. Рекомендую.
04 травня '16 г.
Юлия Александровна
Очень благодарна врачу за оказанную помощь!
06 серпня '16 г.
Наталья
Квалифицированный специалист, замечательный человек. Я довольна выборо врача. Рекомендую.
23 липня '16 г.
Мне все понравилось. Рекомендую.
15 травня '16 г.
Займається профілактикою захворювань порожнини рота, навчає пацієнтів ефективним методам догляду за зубами та дає рекомендації щодо засобів гігієни, враховуючи індивідуальні потреби пацієнта. Завдяки ранній діагностиці проблем з яснами та своєчасному лікуванню, допомагає зберегти здоров'я ротової порожнини. Анна проводить професійне чищення зубів, забезпечуючи комфорт, якість та безболісність процедури, вона сприяє запобіганню карієсу та захворюванням ясен.Використовуючи системний підхід та співпрацю з іншими фахівцями (терапевтом, ортопедом, хірургом та ортодонтом) забезпечує комплексне лікування пацієнтів.
Хірург-імплантолог
Ілля Сергійович — хірург, який спеціалізується на виконанні складних стоматологічних процедур та впровадженні сучасних хірургічних технологій. Завершив навчання у Запорізькому державному медичному університеті, а надалі не припиняє вдосконалювати свої професійні знання. Ілля Сергійович вирізняється індивідуальним підходом до кожного пацієнта, комплексним підходом до вирішення стоматологічних проблем та прагненням досягти максимально функціонального та естетичного результату. Ілля Сергійович завжди застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, ретельно аналізуючи ситуацію, обирає оптимальні рішення для досягнення максимально функціонального та естетичного результату. Його професійний підхід базується на сучасних стандартах стоматології, турботі про комфорт пацієнта та прагненні до досконалості в кожному випадку.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Здійснює протезування зубів. Спеціалізується на імплантації. Приймає пацієнтів із карієсом, пульпітом, пародонтитом, гінгівітом, повною або частковою адентією. Консультує з питань догляду за зубами.
Стоматолог-ортодонт
Виправляє прикус та вирівнює зуби за допомогою брекетів та елайнерів. Завдяки інноваційним знанням виконує роботу будь-якої складності та доводить її до чудового результату. Ще більше професійного досвіду та знань здобув проходячи індивідуальний курс у відомого лікаря Dr. Abdelrahman El Demerdash. Він є визнаним фахівцем і членом Королівського коледжу хірургів Единбурга RCSI, Австралійської академічної ради та лікарем-ортодонтом Дніпропетровської медичної академії. Бадр вже протягом 7 років працює ортодонтом, допомагаючи пацієнтам досягати бажаної гармонії та здоров’я в їхніх усмішках.
Ортодонт, дитячий стоматолог
Ольга Олександрівна - кваліфікований лікар-дитячий стоматолог, ортодонт з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ранніх патологій прикусу у дітей, профілактичним та терапевтичним лікуванням зубів, художньою реставрацією та протезуванням тощо
Ще з дитинства знав, що буде лікарем, щоб допомагати та піклуватися про здоров’я людей. В студентські часи приймав участь в наукових конференціях, та є автором двох наукових статей. Займав перші місця на міжнародних конференціях серед молодих вчених, наразі постійно підвищує рівень знань та навичок на курсах відомих клініцистів та займається написанням дисертаційної роботи. Постійний розвиток є головною запорукою успішності його роботи та допомоги пацієнтам втілювати мрії про яскраві посмішки.
Ортодонт
Вже з дитинства мріяв стати стоматологом, адже зачарованість роботою цих фахівців завжди спонукала до поглибленого вивчення стоматології. Вже з перших курсів університету відчув покликання бути ортодонтом. Після завершення навчальної програми в Дніпрі, Бадр продовжив своє професійне становлення, присвятивши 3 роки спеціалізації у галузі ортодонтії. Ще більше професійного досвіду та знань здобув проходячи річний індивідуальний курс у відомого лікаря Dr. Abdelrahman El Demerdash. Він є визнаним фахівцем і членом Королівського коледжу хірургів Единбурга RCSI, Австралійської академічної ради та лікарем-ортодонтом Дніпропетровської медичної академії. Бадр працює ортодонтом та допомагає пацієнтам досягати бажаної гармонії та здоров’я в їхніх усмішках.
Стоматолог - ортопед
Олександр Віталійович — стоматолог-ортопед, спеціаліст із комплексної реабілітації пацієнтів із частковою та повною втратою зубів. Виконує клінічну та рентгенологічну діагностику, планує лікування з урахуванням функціональних і естетичних особливостей зубощелепної системи. Проводить знімне та незнімне протезування, встановлює коронки, вініри і мостоподібні конструкції. Приділяє увагу відновленню правильного прикусу та природної естетики, супроводжує пацієнта на всіх етапах лікування.
Лікар займається комплексним лікуванням захворювань зубів та ясен. Спеціалізується на професійній гігієні та відбілюванні зубів. Приймає пацієнтів із пародонтозом, гінгівітом, карієсом, пародонтитом та іншими патологіями.