Стоматологи в Одесі

Дарья
Провел лечение, расписал рекомендации, ответил на все вопросы, которые меня интересовали.
01 липня '16 г.
Очень хороший доктор. Рекомендую!
25 листопада '16 г.
Хороший врач. Лечение проводит безболезненно и качественно. Рекомендую.
04 травня '16 г.
Юлия Александровна
Очень благодарна врачу за оказанную помощь!
06 серпня '16 г.
Наталья
Квалифицированный специалист, замечательный человек. Я довольна выборо врача. Рекомендую.
23 липня '16 г.
Мне все понравилось. Рекомендую.
15 травня '16 г.
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, спеціалізується на проведенні діагностичних процедур за допомогою променевих методів. Виконує підготовку до проведення обстежень та розшифровку отриманих результатів. Володіє методами рентгенології та комп'ютерної томографії у проведенні діагностики. Проходив курси підвищення кваліфікації під керівництвом українських та зарубіжних фахівців.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар стоматолог, хірург, ортопед проводить лікування часткової і повної адентії, пародонтиту, періодонтиту. Надає послуги з усунення гострого больового синдрому при стоматологічних захворюваннях. Дмитро Олегович є фахівцем в галузі стоматологічної хірургії та ортопедії.
Стоматолог-хірург, функціональний діагност
Лікар Антон Євгенович є фахівцем в області комп'ютерної діагностики. Проводить діагностику з виявлення різних стоматологічних патологій.
Лікар стоматолог Рудь Богдан Олексійович, який займається лікуванням карієсу і його ускладнень, установкою вінірів, протезуванням, імплантацією зубів.
Одеса вул. Велика Арнаутська, 25 р.Приморський
Солоха Петро Анатолійович, лікар стоматолог, який має багаторічну практику в ортопедії, ортодонтії, терапевтичної стоматології, хірургії.
Одеса вул. Велика Арнаутська, 25 р.Приморський
Лікар стоматолог другої категорії, що спеціалізується на комплексному терапевтичному лікуванні (карієс, пульпіт, зубний камінь). Займається установкою пломб, реставрацією, гігієнічної чищенням зубів.
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт, спеціалізується на усуненні зсуву прикусу, проводить установку різних ортопедичних пристосувань. Має професійні навички у виправленні неправильного розташування зубів. Є членом асоціації ортодонтів України, регулярно підвищує курси підвищення кваліфікації. Кандидат медичних наук.
Лікар-стоматолог другої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на ортопедії і терапії ускладнень каріозних патологій. Виконує знімне і незнімне протезування, здійснює фіксацію мостів, коронок і вінірів. Проводить виправлення прикусу і неправильної форми зубів.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед, спеціалізується на усуненні каріозних захворювань і їх ускладнень, проводить пломбування різними матеріалами. Виконує відновлення естетичного вигляду зубної емалі та різні види протезування. Брав участь в курсах підвищення кваліфікації з ортопедії і терапевтичної допомоги у стоматології.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-хірург, спеціалізується на видалення зубів, лікування карієсу, пародонтозу, гінгівіту, усунення причин запальних процесів. Проводить видалення зубів, пломбування каналів і пошкоджень емалі. У сферу професійної діяльності також входить усунення абсцесів й остеомієлітів.