Сторінка 10. Приватні лікарі в Одесі

Отличный сервис, прекрасный врач и профессионал своего дела!!! Рекомендую всем кто хочет исполнить свою мечту!!!
Доктор от Бога! Приехала на операцию с Днепра, проконсультировали и прооперировали за один приезд, просто на день раньше подобрали импланты и все обсудили. Грудь получилась бомба
Виктория
Давно мечтала об идеальной фигуре, хотя от природы к этому совсем не предрасположена. Обратилась за помощью к Константину Романовичу. Он просто художник. Теперь я именно такая, какой всегда мечтала быть!
Гастроентеролог
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г р.Хаджибейський
Пластичний хірург
Привіт! Мене звуть доктор Костянтин маю досвід в пластичной хірургії 11 років. Зі мною ви станете кращою версією себе і не втратите індивідуальність. Записуйтесь на консультацію і я розповім вам, як ми зможемо досягти такого результату.
Сімейний лікар
Надання первинної медичної допомоги, формування та контроль виконання плану обстежень та лікування, аналіз результатів досліджень, призначення медичних препаратів та інших лікувальних заходів
Дерматолог, трихолог
Лікар Трусова Марина Володимирівна спеціалізується на лікуванні дерматологічних хвороб. Кандидат медичних наук, практикує терапію озоном і лазером. Здійснює ін'єкційне введення гомеопатичних препаратів. Також використовує власні, унікальні, методики. Лікує вугровий висип, акне, псоріаз і грибки. Діагностує і робить видалення шкірних новоутворень доброякісного характеру.
УЗД-фахівець
Лікар надає кваліфіковані послуги з ультразвукової діагностики, спрямовані на раннє виявлення захворювань та контроль стану внутрішніх органів. В рамках прийому проводить такі дослідження, як УЗД молочних залоз, УЗД органів малого тазу, а також УЗД органів черевної порожнини для комплексної оцінки стану травної системи.
Сімейний лікар, Гастроентеролог
Лікар фрунтового Вероніка Юріївна — сімейний лікар, гастроентеролог. Спеціалізується на захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Веде загальний прийом хворих незалежно від їхньої вікової категорії. Спеціалізується на патологіях загального профілю. Проводить первинний огляд, діагностику. Практикує в області сімейної медицини.
Лікар УЗ діагностики
Фахівець вищої категорії із багаторічним досвідом. Проводить УЗ дослідження для дорослих пацієнтів, забезпечуючи високу точність діагностики. Виконує комплексне ультразвукове обстеження внутрішніх органів, щитовидної залози, судин, органів малого тазу та інших систем. Відрізняється уважним ставленням до пацієнтів та детальною інтерпретацією результатів досліджень.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Займається профілактикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи, дітородних органів, ендокринної системи жінки.
Флеболог, судинний хірург
Олександр Миколайович – флеболог та судинний хірург з великим досвідом у лікуванні захворювань вен та судин. Спеціалізується на діагностиці та хірургічному лікуванні патологій венозної системи, забезпечуючи пацієнтам професійний підхід та сучасні методи терапії.
Одеса вул. Генуезька 1/2, приміщення 2-1 (2й поверх) р.Приморський
Євген Леонідович-лікар уролог вищої категорії, з великим досвідом роботи, спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи