Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Університет)

Анастасия
Хочу оставить искренний и очень осознанный отзыв и огромную благодарность пластическому хирургу Буке Геннадию Юрьевичу
Людмила
Геннадій Юрійович, хочу висловити Вам щиру подяку за бездоганно виконану мамопластику, яку Ви переробили після невдалого попередника іншого хірурга. Від першої консультації й до повного відновлення я відчувала підтримку та увагу. Цілком покладалася на компетентну думка Геннадія Юрійовича щодо розміру і форми імплантів, про що жодного разу не пошкодувала! Результат перевершив усі мої очікування — груди виглядають природно, гармонійно та дуже естетично. Окремо хочу відзначити делікатність підходу, детальні пояснення кожного етапу та турботу після операції. Дякую за те, що допомогли мені відчути себе більш впевненою та жіночною. Рекомендую всім, хто мріє про якісний і безпечний результат! Тільки в моєму близькому оточенні чотири подруги, які вдячні Геннадію Юрійовичу за свої неперевершені груди!!!))))
23 листопада '25 г.
Отличный врач. Делали лимомоделирование, я довольна на все 100%. Фигура шикарная, поддержка от врача на уровне, всегда на связи
Даниела
Спасибо за ваше творчество ❤️ Мне очень нравится. Абсолютно новая фигура, до сих пор не могу привыкнуть. Вы делали операцию мне и тёте -нам очень нравится. Спасибо вам большое за ваш труд. Желаю вам всего самого наилучшего!
Пластичний хірург, Судинний хірург, хірург
Геннадій Юрійович спеціалізується на пластичної та судинної хірургії. Проводить збільшення і підтяжку грудей, абдомінопластику, радіочастотну абляцію при варикозному розширенні вен. Доктор постійний учасник міжнародних конференцій та майстер-класів з пластичної хірургії і флебології.
Анастасия
16 січня '26р.
Консультація 2000 грн.
Педіатр, інфекціоніст
Педіатр
Доктор Степанова Ольга Григорівна займається лікуванням неускладнених захворювань у дітей. Проводить діагностику стану верхніх дихальних шляхів, лікує інфекції пульмонологічного профілю. Крім того, стежить за розвитком дитини, спостерігає дітей до одного року і хронічно хворих малюків. Лікує гастрити, гельмінтозів, отруєння. Проводить ряд профілактичних медичних процедур.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Новосьолова Зоя Вікторівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗ-моніторинг м'яких тканин з метою виявлення патологічних відхилень в шкірних і жирових покривах, м'язах. Діагностує за допомогою ультразвуку лімфатичні вузли, молочні і щитовидні залози. Спеціаліст у захворюваннях гінекології. Крім них проводить всі види УЗД, включаючи суглоби, органи черевної порожнини та ін.
Проктолог, хірург
Dr.Neisi (Нейсі Маджід) — досвідчений хірург-проктолог, який спеціалізується на лікуванні захворювань прямої кишки, анального каналу та зальнохірургічних хвороб. Має понад 12 років медичної практики. Відомий своїм делікатним підходом, уважністю до пацієнтів та ефективними методами лікування. Пацієнти високо оцінюють його професіоналізм, чуйність і здатність вирішувати делікатні проблеми з комфортом і довірою.
Лисянченко Дарія Сергіївна – кваліфікований лікар отоларинголог, який застосовує у роботі принципи доказової медицини та сучасний підхід до діагностики та лікування ЛОР-захворювань. Веде амбулаторний прийом для дітей та дорослих із захворюваннями ЛОР-органів, займається діагностикою слуху та персональному підборі цифрових слухових апаратів медичного призначення.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Лікар Мітіна Ольга Леонідівна молодий, талановитий фахівець в області акушерства та гінекології. Спеціалізується на веденні вагітності. Також проводить прийом на французькій мові.
Консультація 1050/950 грн.
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Психоаналітичний психотерапевт, клінічний психолог, психодіагност
Лікар-психотерапевт працює в форматі індивідуальної та сімейної терапії. Практикує тілесно-орієнтовану психотерапію. Веде психокорекційні групи. Надає допомогу при тривожних станах, фобіях, афективних та невротичних розладах. Основна спеціалізація – психоаналітична психотерапія: робота з ранніми спогадами, травматичними переживаннями, втратами; глибинна психодіагностика несвідомих потягів, фантазій, очікувань, батьківських сценаріїв – їх розуміння та інтерпретація; практикує науковий підхід до інтерпретації сновидінь.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-07
Консультація 3000, онлайн - 2500
Анестезіолог, реаніматолог
Анестезіолог першої категорії надає послуги з проведення анестезії. Займається внутрішньовенної, спінальної, епідуральної анестезією.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216