Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Університет)

Ірина
Лікар дуже сподобався. Грамотна, чуйна, що не призначає дорогі і непотрібні препарати, а саме те, що потрібно в даний момент. Лікування дає результат. Зараз почуваю себе значно краще! Рекомендую!
Інга
У мене були проблеми - висипання по всьому тілу, та свербіж. Лікар все детально оглянула. Розпитала про час, та після чого з'явилися симптоми, про харчування і т. д. Призначила лікування і дала рекомендації. Хочу сказати, що лікування проходить добре, вже
Дарья
Это была моя первая операция и первый общий наркоз. Я эстественно переживала, накануне операции попросила о консульиации с анастезиологом. Спасибо Владиславу Валерьевичу, нашел время встретиться со мной, всё подробно и с юмором объяснил. На операцию уже шла без страха. Уснула за секунду, проснулась тоже легко, только немного трясло. Я не бредила, сразу после пробуждения могла адекватно говорить. Нароз сейчас не тот, что раньше. Пишу для тех, кто читает страшные отзывы в интернете, многолетней давности,- волосы не выпадают!) Всем удачи)
Спасибо доктору за помощь при родах. Без этого я бы не справилась. Огромная человеческая благодарность!
18 грудня '16 г.
Трихолог, Дерматолог
Лікар займається комплексним лікуванням патологій шкіри і волосся у дорослих і дітей. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію. Успішно лікує грибкові та паразитарні ураження шкіри, вірусні та інфекційні ураження. Приймає пацієнтів з екземою, дерматитом, псоріазом і вугрової хворобою.
Анестезіолог, реаніматолог
Анестезіолог першої категорії надає послуги з проведення анестезії. Займається внутрішньовенної, спінальної, епідуральної анестезією.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Педіатр, інфекціоніст
Доктор Дмитрієва Олена Анатоліївна спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань у дітей і підлітків. Має ступінь кандидата медичних наук. Консультує в якості лікаря-педіатра. Крім інфекцій, займається діагностикою та лікуванням гельмінтозів.
У професію Оксана Вікторівна прийшла майже 30 років тому. Вміє знайти підхід до кожної пацієнтки, досконало володіє діагностичним обладнанням, фахово проводить усі гінекологічні маніпуляції. Серед пріоритетних напрямів роботи – профілактичні огляди, оперативна гінекологія, гістероскопія, ведення вагітності.
Педіатр, інфекціоніст
Лікар-педіатр, компетентна в якості інфекціоніста. Кандидат медичних наук, спеціалізується на лікуванні та діагностики інфекційних захворювань будь-якої етіології. Лікує також ускладнені інфекції у дітей. Проводить комплексну терапію, що включає сучасні консервативні методики. Крім того, веде консультативний прийом.
Гематолог
Займається діагностикою, лікуванням захворювань крові
Консультація тільки онлайн 880
Сурдолог
Спеціаліст займається діагностикою та лікуванням порушень слуху. Спеціалізується на слухопротезуванні. Допомагає у виборі та налаштуванні слухових апаратів. Проводить диференційну діагностику слуху з використанням методів тімпанометрії та аудіометрії. Приймає пацієнтів з приглухуватістю, глухотою та отосклерозом.
Хірург, пластичний хірург
Пластичний хірург виконує повний спектр медичних процедур по естетичної корекції обличчя і тіла. Надає послуги пластики живота, вушних раковин, повік і носа. Проводить ліпосакцію різних частин тіла. Також займається виконанням підтяжки. Веде консультативний прийом, спостереження за пацієнтом після операції.
Дитячий хірург
Спеціаліст Кондратенко Олександра Андріївна - лікар з 7-річним стажем роботи. Спеціалізується в галузі дитячої хірургії, має другу категорію. В обов'язки доктора входить консультативний прийом пацієнтів, які потребують допомоги хірурга. Лікар надає допомогу дітям із захворюваннями придбаного і природженого походження, які вимагають хірургічної корекції. Звернутися до фахівця можна для проведення планового або ургентного оперативного втручання. Володіє навичками виконання як малих операцій, так і порожнинних.
Логопед
Лікар Ромась Олена Юріївна - логопед. Надає кваліфіковану допомогу протягом 17 років. Усуває дефекти мови. Допомагає дорослим і дітям. Спеціалізується на дефектології. Лікує затримку мови, заїкання. Унікальні системи впливу допомагають пацієнтам в правильній постановці звуків. Лікар вищої категорії надає кваліфіковану допомогу з застосуванням сучасних методик. Систематично підвищує кваліфікацію, що розширює можливості фахівця.