Лікарі флебологи в Києві (метро Університет)
Знайдено 3 лікаря
Фах
Наукова ступінь
Категорія
Даниела
Спасибо за ваше творчество ❤️
Мне очень нравится.
Абсолютно новая фигура, до сих пор не могу привыкнуть.
Вы делали операцию мне и тёте -нам очень нравится. Спасибо вам большое за ваш труд. Желаю вам всего самого наилучшего!
Тетяна
Дорого дня!
Хочу залишити свій відгук про оперію по збільшенню грудей у лікаря Генадія Буки.
Операція була два роки тому.
На консультації мені лікар все пояснив, показав, допоміг з вибор, для мене було надзвичайно важливо довіряти своєму лікарю і тут я отримала 100 відсоткове попадання. Це дійсно професіонал, фахівець своєї справи і просто чарівник для жіночої половини.
Ще важливим моментом був зворотній зв'язок як до опеції так і після операції, і зновуж таки, лікар на зв'язку, всі питання вирішувалися в найкоротші терміни. Усі етапи було чітко і якісно зроблено, консультація, огляд, аналізи, підготовка, операція і після операційний період. Все на зв'язку, все під контролем. Сама операція пройшла легко, післяопераційний догляд на висоті, за мною всі доглядали. Вдома під особистим контролем лікаря щоденно.
Дякуючи моєму лікарю у мене не було ні вагань, усі переживання зведені майже до нуля, спокій і впевненість. Дякую за таку красу)
Катерина
Внимательный, квалифицированный специалист, обращает внимание на детали. Подробно и понятно проконсультировал по проблеме, не навязывал дополнительных услуг.
Осталась очень довольна отношением, полученной информацией и рекомендациями.
Располагающий и приятный в общение.
Геннадий Юрьевич, Спасибо большое за идеальный результат. Первый месяц после увеличение груди я была немного разочарованна результатом, но Вы успокаивали и сказали, что буду довольна . И вот уже прошло 2 месяца и безумна довольна результатом. Идеальная форма и размер
Судинний хірург, УЗД-спеціаліст
Лікар судинний хірург, здійснює лікування захворювань судинної системи, в тому числі нижніх кінцівок, виконує оперативне і малоінвазивне лікування варикозної хвороби. Володіє сучасними методами хірургічного лікування судинних патологій, включаючи склеротерапію, ендоскопічну лазерну коагуляцію, класичні хірургічні операції. Автор кількох наукових публікацій, постійно вдосконалює свої навички, бере участь в семінарах, майстер-класах. Доктор Родіонов приймає пацієнтів, у яких спостерігаються симптоми: тяжкість в ногах, набряклість, судоми, судинні зірочки, венозні вузли, тромбози, трофічні виразки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-22
Пластичний хірург, Судинний хірург, хірург
Геннадій Юрійович спеціалізується на пластичної та судинної хірургії. Проводить збільшення і підтяжку грудей, абдомінопластику, радіочастотну абляцію при варикозному розширенні вен. Доктор постійний учасник міжнародних конференцій та майстер-класів з пластичної хірургії і флебології.
Хірург, проктолог, флеболог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар хірург та спеціаліст ультразвукової діагностики
Консультація 998 хірург/1190 проктолог, флеболог