Лікарі алергологи в Києві (метро Університет)
Ірина
Чудовий уважний лікар.
Маша
Наталья Юрьевна - отличный специалист, наблюдаемся у нее несколько лет. Нареканий на специалиста нет. Рекомендуем без сомнений.
07.05.2017
Я зверталася до Назара, коли у мене було загострення алергії навесні. Сподобалося, що з Олегом Володимировичем дуже просто спілкуватися, у нього можна отримати зрозумілі відповіді на свої питання. І звісно, лікує він на совість!
29 грудня '16 г.
Александр
Во время отдыха на даче меня ужалила оса. Так как это произошло не в первый раз, особого значения этому неприятному эпизоду я не придал. Приложил к месту укуса лед и продолжил заниматься своими делами. Через некоторое время отек увеличится, место укуса болело и чесалось. Когда мне стало трудно дышать я решил обратиться в мед.пункт. После оказания помощи мед.работник сказал, что это аллергия на укусы насекомых, которая, в случае несвоевременной медицинской помощи, могла бы закончиться летальным исходом и мне нужна консультация аллерголога. К врачу записался сразу же. Теперь соблюдаю все рекомендации доктора и, при необходимости, без промедления обращаюсь за медицинской помощью.
04 листопада '16 г.
Алерголог
Спеціалізується на лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, серцево-судинної системи. Проводить огляд і складає графік вакцинації.
Алерголог
Алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук, спеціалізується на дослідження проблем розвитку хронічної втоми, імунодефіциту при вірусних інфекціях, проблем розсіяного склерозу, нейроінфекцій, алергічних захворювань.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189
Педіатр, алерголог
Педіатр-алерголог спеціалізується на дослідженнях гіперреакції імунної системи на зовнішні подразники у дітей. Консультує в якості обох спеціальностей. Проводить комплексні огляди, робить алергічні проби. Займається лікуванням всіх видів алергічних реакцій, включаючи шкірні висипання, свербіж, набряки і риніти. Також лікує бронхіальну астму.
Чальцева Александра Дмитриевна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Дерматовенеролог, алерголог
Лікар Алі Салям Сахібовіч - з 32-річним стажем, має вищу категорію, кандидат медичних наук, спеціалізується в області дерматовенерології та алергології, є автором понад 20 наукових робіт і володіє патентом на винахід для лікування псоріазу. До лікаря звертаються для діагностики і терапії захворювань з ураженням шкірних покривів і слизових оболонок інфекційного, запального, травматичного, гормонального, алергічного походження. Доктор займається лікуванням різних дерматитів, псоріазу, екземи, позбавляючи, кропив'янки, хлімідіоза.
Консультація от 410 грн.
Алерголог
Лікар-алерголог з 21-річним стажем роботи. Спеціаліст першої категорії. Звернутися за консультацією до Пінчук Наталії Михайлівні можна при появі таких клінічних симптомів, як висипання на шкірних покривах у вигляді бульбашок, плям, вогнища гіперемії, лущення, сверблячі відчуття. Крім того, доктор надає допомогу в лікуванні шкірних проявів алергічного дерматиту, а також усуває ознаки патології, викликаної прийомом лікарських засобів, внаслідок контакту з побутовою хімією, косметикою, вживання деяких продуктів. Пінчук Наталія Михайлівна займається виявленням алергену, який став причиною розвитку алергічної реакції. В подальшому це дозволяє виробити схему лікування і профілактики, яка буде найбільш ефективною в кожному випадку індивідуально.
Консультація