Лікарі дерматовенерологи в Києві (метро Університет)
Знайдено 4 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Рустам
Попал к Вардинськой Наталье Михайловне с весьма щекотливой проблемой, которую не хочу даже описывать, но хочу сказать что вся диагностика и лечение моей болезни были проведены максимально профессионально и я очень доволен что обратился именно к этому врачу.
Инна
Просто шикарнейший врач, мне 20 лет и от уже 5 лет мучаюсь и стесняюсь своей кожи, какие только средства не перепробовала. И вот решила обратится за помощью к Наталье Михайловне и оказывается что я мучилась за зря столько времени. Сейчас хожу довольная как слон и никак не нарадуюсь своей гладкой коже! Спасибо!
23 червеня '18 г.
Лікар-дерматовенеролог займається діагностикою та лікуванням гонореї, псоріазу, грибкового ураження шкіри та нігтів. Має досвід роботи в терапії трихомоніазу, анке, алергічного дерматиту. Вардинська Наталія Михайлівна допомагає пацієнтам із захворюваннями розацеа, рожевим лишаєм, коростою, вугровим висипом.
Никольская Екатерина Игоревна
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог
Лешкович Карина Геннадиевна
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог, онкодерматолог
Коломиец Елена Олеговна
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та науковій сферах, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та
щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Київ
вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14