Сторінка 2. Лікарі в Києві (Святошинський район)
4 відгука
Елеонора
Дуже хороший спеціаліст! Компетентно розбирається в проблемах. не призначає зайвих препаратів, що немало важливо в наш час. Я вважаю людина на своєму місці. У лікаря високий професійний рівень, це помітно одразу. Рекомендую!
Євген
Була у лікаря. Все пройшло добре. Мені дуже сподобався цей спеціаліст. Лікар приділила мені дуже багато часу, озвучила мені мій діагноз, розписала що потрібно приймати. Консультація лікаря мені дуже сподобалася, все було зрозуміло.
05.03.2017
Лікар хороший, компетентна. З перших хвилин спілкування, помітно, що справжній знавець своєї справи! Все пояснила простою мовою, детально. Мені сподобалося. Таких фахівців, напевне, вже не знайдеш. Щиро рекомендую цього лікаря!
Валерий
Найтепліші і найщиріші слова подяки - лікарю Ользі Анатолівні. Професіонал з великої літери, чудовий лікар і просто чарівна жінка! Дякую Вам за прийом і рекомендації! Все було так, як повинно бути у професійного спеціаліста. Дякую!
Хірург, проктолог, судинний хірург, флеболог, мамолог
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій. Прийом дітей з 5 років!
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Виконує УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та щитовидної залози. Проводить біопсію печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, холецистит, ожиріння, виразкову хворобу шлунку, панкреатит та гепатити.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець УЗД-діагностики, спеціалізується на виявленні патологій розвитку репродуктивної системи у дітей та підлітків, здійснює УЗД органів малого таза, усуває запальні процеси, які в подальшому можуть призвести до безпліддя. Звертатися до фахівця потрібно, якщо не настає менструація до 14-15 років або починається раніше 11 років, занадто хвороблива менструація, занадто раннє або запізніле поява первинних статевих ознак, синехії статевих губ і інші патології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-08
Лікар-офтальмолог, проводить комплексну діагностику функції і загального стану структур очі, виявляє порушення рефракції, запальні процеси і дистрофічні зміни. Спеціаліст з оперативного лікування офтальмологічних захворювань: усуває сторонні предмети, що потрапили в око, видаляє кісти, папіломи, халязіон та інші новоутворення повік та ін. Також приймає дітей від 0 рок.
Дерматовенеролог, трихолог
Евлах Людмила Николаевна
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри. Проводить діагностику хвороб лампою Вуда та за допомогою дерматоскопа. Здійснює прийом дорослих та дітей. Лікує лишай, псоріаз, екзему, дерматити, демодекоз та акне. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з дерматології.
Чернігів
м. Ніжин, вул. Станіслава Прощенка, 21Г
Ревматолог
Беленец Елена Владимировна
Лікар-ревматолог вищої категорії з понад 20-річним досвідом спеціалізується на лікуванні захворювань суглобів, сполучних тканин і системних васкулітів. Проводить діагностику та терапію ревматоїдного артриту, подагри, остеопорозу, вовчака та інших ревматичних патологій. Приймає пацієнтів з 18 років і підбирає індивідуальні схеми лікування.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на лікуванні вроджених і набутих патологій серцево-судинної системи. Проводить діагностичні заходи щодо визначення функціонального стану і можливих відхилень. Розробляє індивідуальний план лікування ішемічної хвороби серця, інфаркту, стенокардії, тахікардії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-08
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Основні напрями професійної діяльності: пароксизмальні стани (епілепсія та її прояви, напади втрати свідомості), головний біль, вегето-судинна дистонія, розсіяний склероз, наслідки інсультів. Здійснює консервативне лікування патологій нервової системи, володіє техніками мануальної та рефлексотерапії. Проводить транскраніальну доплерографію судин голови і шиї, електроенцефалографію й інші діагностичні дослідження.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів. Приймає пацієнтів з виділеннями з носа, погіршенням нюху, дискомфортом в верхньощелепної пазусі, збільшеними лімфовузлами біля вух. Виконує продування слухових труб, промивання лакун мигдалин і порожнини носа, видалення сірчаних пробок. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Терапевт, гастроентеролог
Кривенцова Ольга Васильевна
Ольга Василівна - кваліфікований лікар-терапевт, гастроентеролог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні внутрішніх органів, широкому спектрі гастроентерологічних проблем, включаючи захворювання стравоходу, шлунку, тонкого та товстого кишківника, печінки, жовчного міхура та підшлункової залози. Використовує сучасні методи діагностики для постановки точного діагнозу