Сторінка 14. Лікарі в Києві (метро Позняки)

Маша
Відвідували клініку Люмі-Дент на Позняках , проходимо лікування у лікаря Федоренко Катерини Павлівни, вже не вперше, все просто чудово. Рекомендую на всі 100%))))
Крістіна
Вже рік лікуємось тільки у дитячого стоматолога-терапевта Федоренко Катерини Павлівни на Позняках. ЛІкар професійно знайшла спільну мову, завжди з посмішкою, ввічлива, якісно лікує зубки та робить чистки. Ми повністю задоволені нашим стоматологом! Рекомендуємо!
Ольга Миколаївна
Донька проходить лікування в Люмі-Дент на Ахматової 14а в стоматолога Федоренко К.П. Клініка дуже подобається, дитина не боїться ходити на прийоми. Сьогодні робили чистку зубчиків, все пройшло чудово і безболісно. Рекомендую дану стоматологію
Наталія Вікторівна
Дитина вийшла з кабінету щасливою, ще потім всій сім'ї розповідала яка в неї нова подружка ( лікар Федоренко Катерина) Думаю, це найкращий показник справді талановитого дитячого стоматолога.
01 вересня '24 г.
Стоматолог, Дитячий Стоматолог
Федоренко Катерина Павлівна – дитячий стоматолог у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є експертом з діагностики стоматологічних захворювань у дітей. Спеціалізується на профілактиці карієсу молочних зубів. Висококваліфікований фахівець з лікування карієсу тимчасових та постійних зубів у дітей, видалення тимчасових зубів. Проводить професійну чистку зубів та навчає дітей правильному догляду за порожниною рота.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Дерматолог, Дерматовенеролог
Сертифікований лікар по встановленню біоідентичних пеллет Biopell. Засновник клініки ML Beauty Clinic. Лікар володіє методиками інʼєкційними та апаратними, що направлені на вирішення різноманітних естетичних проблем обличчя та тіла, таких як: целюліт, втрата тонусу та пружності шкіри, еластичності, рубцеві зміни, розтяжки. Проводить контурну пластику губ, вилиць, підборіддя, щелеп. Комплексно підходить до корекції вашого обличчя, тіла та здоров’я вцілому. Підбере необхідні методи індивідуально саме вам.
Педіатр
Доктор Степанова Ольга Григорівна займається лікуванням неускладнених захворювань у дітей. Проводить діагностику стану верхніх дихальних шляхів, лікує інфекції пульмонологічного профілю. Крім того, стежить за розвитком дитини, спостерігає дітей до одного року і хронічно хворих малюків. Лікує гастрити, гельмінтозів, отруєння. Проводить ряд профілактичних медичних процедур.
Сімейний лікар
Сімейний лікар має досвід роботи більше 35 років. В своїй практиці спирається на засади доказової медицини. Відноситься до пацієнтів з емпатією, отримує задоволення від максимально ефективних результатів лікування.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Кваліфікований лікар-гінеколог доказової медицини зі стажем роботи понад 11 років займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гінекологічних захворювань. Компетентний лікар УЗД-діагностики. Володіє англійською мовою. Постійно оновлює свої знання. Дає поради щодо застосування контрацепції, консультує у питаннях фізіології та патології вагітності.
Уролог, Сексолог, Андролог
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, займається лікуванням хвороб сечостатевої системи у чоловіків і жінок, в тому числі сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції, запальних процесів. Володіє навичками хірургічного лікування патологій, радіохвильової терапією, малоінвазійними техніками ведення операцій. У роботі Володимир Тарасович застосовує індивідуальний підхід, зберігає конфіденційність. Можливі консультації англійською мовою.
Київ пр-т Павла Тичини, 22 м.Лівобережна3911м.Дарниця5210м.Позняки15
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар анестезіолог-реаніматолог вищої категорії. Спеціалізується в області терапії невідкладних станів. Проводить консультації щодо підбору оптимального виду знеболювання, дозування анестетиків, виходячи з інформації про індивідуальну непереносимість пацієнтом певних лікарських засобів, його стану, поточних і перенесені захворювання, історії попередніх оперативних втручань. Виконує внутрішньовенну, спинальну, епідуральну анестезію.
Київ пр-т Бажана, 16 (офіс 1) м.Осокорки141м.Позняки84
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Лікар отоларинголог із 11 роками досвіду. Займаюся діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла, носа у дорослих і дітей. Працюю за сучасними доказовими підходами, допомагаю пацієнтам швидко відновити здоров' я.
Лікар діагностує і лікує очні захворювання. Займається підбором контактних лінз, здійснює консультативний прийом. Проводить лазерну корекцію зору, обмежувальну і панретинальной лазерну коагуляцію сітківки, видалення сторонніх тіл з рогівки. В ході діагностики використовує такі методи: офтальмоскопію, Офтальмометрія і біометрії.