Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Політехнічний інститут)

Лариса Побережная
В клініці Центр Ока я двічі оперувалася з-приводу катаракти і почуваюся дуже добре! Все просто прекрасно за що щиро дякую лікарю Карімлі Юнісу, хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу та всьому колективу клініки! Бажаю успіхів, благополуччя вам та вашим сім'ям!
19 квітня '23 г.
Роман Дзюба
"Відвідав сьогодні центр у звʼязку з погіршенням зору . Був на прийомі у Карімлі Юніса . Дуже сподобалось все від рецепції до каси (включно))) Рекомендую всім!"
04 жовтня '23 г.
Циганенко Ольга Вікторівна
Пришла с жалобами на жжение глаз и ощущением песка в глазах. Каплями для расширения зрачка капать отказалась, так как есть противопоказания. В итоге из всевозможных тестов на узкий зрачок мне сделали только измерение остроты зрения и давления. На этом всё!!! Диагноз установлен нарушение мейбомиевых желез и синдром сухого глаза ( и то по предварительному диагнозу офтальмолога из поликлиники). Ну наверное при постановке такого диагноза нужно было сделать тест ширмера хотя бы. Ну наверное ваш доктор так не считает. Назначил курс аппаратного лечения, капли увлажняющие и антибиотик доксициклин. И забыл меня предупредить, что во время приёма этого антибиотика нельзя находиться на солнце. Я об этом узнала когда получила ожог на руке, ну спасибо хоть не на лице ( пришлось бы доктору оплачивать моё лечение). Очень надеюсь, что это единичные случаи в вашей клинике и другие врачи более компетентны.
10 вересня '23 г.
Євтєєва Єва Юріївна
Хочу щиро подякувати клініці «Центр-ока». Я звернулася з сильним болем в оці і мене одразу ж прийняли у святковий день. Персонал оглянув моє око якісним та сучасним обладнанням. А лікар Карімлі Юніс дуже швидко діагностував проблему (стороннє тіло в зіниці) і так само швидко вилучив причину болю. Далі чітко проконсультував мене. Я дуже рада, що відвідала клініку, адже там мені дійсно допомогли фахівці своєї справи!
29 серпня '23 г.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Консультація від 800 грн
Пульмонолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань бронхолегеневої системи. Приймає пацієнтів з хронічним бронхітом, пневмонією, бронхіальною астмою, професійними захворюваннями органів дихання, а також з пост COVIDними станами. Для уточнення діагнозу призначає рентгенографію або КТ легенів.
Хірург, Проктолог, Судинний хірург (Флеболог)
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-діагност
Наталія Володимирівна спеціалізується в області акушерства, гінекології. Великий досвід роботи УЗД-діагностом. Надає консультативні послуги з діагностування та лікування: гінекологічних порушеннях (вагітність в анамнезі, патологія шийки матки). Веде вагітних і жінок з безпліддям. Проводить ультразвукові дослідження органів малого таза (трансвагінальне і трансабдоминальное). Виявляє вроджені аномалії розвитку плода (за допомогою скринінгу). Надає допомогу при плануванні сім'ї, проводить діагностично-лікувальні операції.
Кардіолог, Ревматолог
Лікар веде консультативний прийом, проводить діагностичні заходи, спрямовує на лабораторні дослідження. Спеціалізується на пороках серця вродженого та набутого характеру. Лікує ішемічну хворобу серця, тромбоз, тромбофлебіт, інфаркт.
Хірург-флеболог
Лікар-хірург, флеболог, має вищу категорію. Проводить всі види хірургічних операцій, ендоскопічні операції в урології, хірургії та гінекології, так само займається оперативним лікуванням варикозної хвороби. Проводить комплексну діагностику з УЗД, підбирає метод лікування варикозу на всіх стадіях хвороби. Володіє сучасними методами склерозування судин.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Рефракційних хірург, Окулопластичний хірург. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK), та широкий спектр лікувальної та естетичної хірургії – верхню та нижню блефаропластику, хірургічне лікування птозу, ентропіону, ектропіону, птерігіуму, видалення новоутворень поверхні ока; проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання.
Консультація 800/1250 грн.
Ендокринолог, терапевт
Наталія Валентинівна – лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням порушень обміну речовин, корекцією надмірної ваги. А також становить індивідуальні програми харчування. Має досвід роботи на апаратах гідроколонотерапії, пресотерапії, кавітації. Веде прийом для дорослих і підлітків.
Хірург, онкохірург, пластичний хірург, судинний хірург, мамолог
Олександр Віталійович – лікар пластичний та реконструктивний хірург, онкохірург, спеціалізується на хірургічному лікуванні та естетичній корекції зовнішності пацієнтів з вродженими та набутими вадами. Проводить весь спектр пластичних операцій, а також видалення новоутворень на обличчі та тілі із пластикою місцевими тканинами, що гарантує чудовий косметичний результат.