Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 494 лікаря 1155 відгуків) Сортування: (Оцінка)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Сімейний лікар, Невролог, Гінеколог
Доктор веде гінекологічний прийом, терапевтичний прийом дорослих і дітей, виконує озонотерапію, ВЛОК, гірудотерапію, АГТ, паравертебральні блокади.
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А м.Лісова5912м.Чернігівська4911
Гинеколог-эндокринолог, Репродуктолог
Доктор Козачок Анжеліна Андріївна спеціалізується на терапії патологій жіночої репродуктивної системи і захворювань ендокринного характеру. Проводить консультаційні прийоми для пацієнток, які планують вагітність, обстежує жінок з підозрою на безпліддя. Діагностує і лікує кандидоз, вагініт, вульвіт, ендометріоз, ерозію шийки матки, а також сифіліс, гонорею, трихомоніаз. Надає допомогу пацієнткам з порушеннями гормонального фону, займається терапією недуг щитовидної залози.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії
Займається - профілактикою та лікуванням патології шийки матки - лікуванням та профілактикою інфекції, що передається статевим шляхом - лікування запальних процесів жіночих статевих органів - лікуванням порушень менструального циклу та клімактеричних порушень - діагностика причин та лікування безпліддя
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД
УЗД 2 категорія, акушерство гінекологія 1 категорія, дитяча гінекологія вища категорія. Доктор Кочерга Олександр Михайлович – акушер-гінеколог, фахівець із ультразвукової діагностики. Спеціалізується у галузі дитячої гінекології. Проводить первинні профілактичні огляди. Призначає схеми терапії. Працює із пацієнтами від народження.
Акушер-гінеколог, лікар УЗ-діагностики
Лікар спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні (консервативному і оперативному) інфекцій, що передаються статевим шляхом і запальних захворювань жіночих статевих органів, терапії ендокринних патологій. Володіє навичками ультразвукової діагностики, радіохвильової і лазерної терапії
Консультація 750/600 грн.
Київ вул. Срібнокільська, 12 м.Осокорки135м.Позняки128
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги по редукції ембріона, ведення вагітності. Займається лікуванням запальних захворювань, проводить УЗД матки, фолікулометрія моніторинг дозрівання фолікула.
Гінеколог
Доктор займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій. В роботі використовує сучасні та традиційні методики. Проводить пластичні операції на піхві. Лікує кісти, фіброміоми, патології маткових труб і ендометріоз.
Консультація от 580 грн.
Доктор акушер, гінеколог, спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань жіночих статевих органів, жіночого безпліддя, ЗПСШ. Надає допомогу пацієнтам з лімактеріческімі розладами, вульвітов, трихомоніазом, кандидозом, цервицитом, молочницею, вагінітом. Шпура Людмила Володимирівна веде вагітних, готує їх до пологів. Проводить діагностичне вишкрібання, кольпоскопію, трансвагинальную і абдоминальную ультразвукову діагностику.
Консультація от 300 грн.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань на тлі порушень в роботі ендокринної системи. Веде консультативний прийом.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області гінекології, ендокринології, репродуктології та ультразвукової діагностики. Лікує безпліддя, передракові стани, гормональні та клімактеричні порушення. Виконує кольпоскопію, кріодеструкцію шийки матки, гістероскопію, діагностичне вишкрібання маткової порожнини.