Сторінка 14. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики, Горбачова Марина Геннадіївна, проводить УЗД-скринінг вагітності, УЗД патології щитовидної і молочних залоз, УЗД органів малого тазу, кольпоскопія, осщуествляет лікарські гінекологічні маніпуляції. Спеціаліст проводить діагностику, профілактику і лікування патологій шийки матки (ерозія і дисплазія), консультує з питань невиношування вагітності, надає послугу ведення вагітності. Займається лікуванням ІПСШ, папіломавірусних інфекцій, проводить радіохвильове лікування патології шийки матки.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Використовує сучасні методи діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань органів малого таза, володіє навичками проведення розширеної кольпоскопії, діагностичної прицільної біопсії шийки матки, здійснює лікування захворювань шийки матки методами аргоноплазменной вапоризация, радіохвильової хірургії, виконує малі гінекологічні операції, діагностичну гістероскопію. Веде спостереження і лікування пацієнток з гормональними порушеннями, вагітність, консультує з підбору методу контрацепції. Виконує УЗД органів малого таза (трансвагинально, трансабдоминально), молочної залози, щитовидної залози.
Консультація 1900 грн.
Доктор Ауріка Альбертівна - акушер-гінеколог, доктор медичних наук, професор, має вищу категорію. Спеціаліст з лікування всіх гінекологічних патологій консервативним і хірургічним методом, за винятком дитячої гінекології. Проводить лапароскопічні і гістероскопічні операції, спеціалізується з питань лікування опущення і випадання матки і лікування патологій шийки матки.
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д м.Оболонь142м.Мінська203
Здійснює діагностику і лікування захворювань шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу. Володіє навичками проведення кольпоскопії, біопсії.
Лікар Мітіна Ольга Леонідівна молодий, талановитий фахівець в області акушерства та гінекології. Спеціалізується на веденні вагітності. Також проводить прийом на французькій мові.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Акушер-гінеколог, гінеколог, узд-фахівець, гінеколог-ендокринолог, мамолог
Ірина Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, ендокринолог вищої категорії. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки. Консультує в питаннях ендокринної гінекології, з питань планування вагітності, займається її веденням до пологів.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Лазаревич Алла Едуардівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Лікар першої категорії. Протягом 15 років допомагає жінкам в питаннях планування вагітності. Спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Консультує з питань правильної контрацепції, допомагає підібрати оптимальний варіант запобігання.
Акушер-гінеколог другої лікарської категорії спеціалізується на лікуванні гормональних збоїв і запальних недуг репродуктивної системи жінки. Приймає пацієнток з симптоматикою клімаксу і менопаузи. Виконує такі процедури, як інтимна контурна пластика, установка і видалення внутрішньоматкової спіралі, хімічна деструкція шийки матки, біоревіталізація статевої сфери. Лікує інфекційні захворювання, патологічні утворення і структурні зміни, викидень.
Лікування гінекологічних захворювань. Неодноразовий учасник і доповідач на конференціях, в тому числі з міжнародним участіем.Работает над написанням кандидатської дисертації. Автор 10 наукових робіт, 4 з яких цитуються в міжнародних фахових виданнях.