Сторінка 6. УЗД щитовидної залози в Києві

Легун Світлана Петрівна
Ведь Євдокія Михайлівна
Залужний Ігор Володимирович
Марія
Відгук: Хочу висловити щиру подяку за високий рівень сервісу. Особлива вдячність доктору Соколову В.В., який виявив себе не лише як високопрофесійний лікар, але й як чудова людина. Консультація пройшла онлайн, але це жодним чином не вплинуло на її якість. Незважаючи на певні труднощі з наданням матеріалів з мого боку, лікар провів детальну, вичерпну консультацію та надав чіткі рекомендації. Ми зверталися з питанням щодо раку стравоходу, і отримана допомога та підтримка перевершили всі очікування. Щиро дякую за вашу роботу! З повагою Марія
Варич Єлизавета Петровна
Була на УЗД, лікарка дуже хороша супер
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12
м.Чернігівська7 1 м.Лісова19 9 м.Дарниця21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
  • УЗД щитоподібної залози 720
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Звіринецька м.Печерська
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • УЗД щитоподібної залози 720
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
Акції
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр "IMPULSEMEDICAL" -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
  • УЗД щитоподібної залози 700
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь14 2 м.Мінська20 3
Медичний центр "Гравімед" - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • УЗД щитовидної залози 750
  • УЗД щитоподібної та паращитовидних залоз 850
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • УЗД щитоподібної залози 890
Багатопрофільна медична клініка "Ендокрин Медікал" спеціалізується на захворюваннях ендокринної системи, а також здійснює терапію широкого спектру хвороб. Тут працюють лікарі-ендокринологи вищої кваліфікації, кандидати та доктори наук. У штаті клініки терапевт, гастроентеролог, гінеколог, невропатолог, анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики.
  • Ультразвукове дослідження щитовидної залози 540
  • Еластографія вузла 220
Київ вул.Чистяківська, 2А, каб.5
м.Святошин9 8 м.Нивки10 10
Терапевт, УЗД-фахівець Вапнічна Ірина Вікторівна - лікар вищої категорії з великим досвідом роботи в сфері діагностики, лікування захворювань внутрішніх органів, суглобів, м'яких тканин.
Інна, 25 августа '26г.

Чудовий, чуйний і уважний лікар. Вперше в нашій безнадійній системі медичних послуг зтикаюся з тим, що лікар у позаробочий час відгукнулася на терміновість ситуації щвидким дзвінком у відповідь на наше звернення. Записувала маму - вона переповнена...

• УЗД щитовидної залози 400
СДС
Київ вул. Дегтярівська, 17 В
м.Лук'янівська8 2 м.Політехнічний інститут22 10
Спеціалізований діагностичний центр "Сучасні діагностичні системи" займається всебічним скануванням внутрішніх органів для визначення причини захворювань. Основні послуги — ультразвукова діагностика, магнітно-резонансна томографія, комп`ютерна томографія.
  • УЗД щитоподібної залози 600
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх
м.Нивки
"Медсейв +" - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
  • УЗД щитоподібної залози 750
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь36 7 м.Почайна35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Еластографія щитоподібної залози 1 118
  • УЗД щитоподібної залози (дуплексне сканування) 570