Сторінка 10. Лікарі у Львові (Залізничний район)

Марта
Хочу висловити велику подяку Наталі Гнатишин за його професіоналізм, уважність і щире ставлення до маленьких пацієнтів! Це лікар, який не просто виконує свою роботу, а дійсно піклується про здоров'я дітей. Завжди дає детальні рекомендації, знаходить підхід навіть до найменших, а головне – лікування ефективне. Дуже приємно звертатися до спеціаліста, якому можна довіряти!
Андрій
Романів дуже кваліфікований стоматолог. Я отримав задоволення від якості його роботи.
10 листопада '16 г.
Сергей
Замечательный врач! Рекомендую!
06 серпня '16 г.
Педіатр
Консультація від 950
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний
Стоматолог-ортопед
Романів Назар лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням хвороб зубів та ясен. Проводить консультації пацієнтів з питань догляду за ротовою порожниною.
Сімейний лікар, УЗД-спеціаліст
Тетяна Михайлівна спеціалізується в області сімейної медицини. Лікар проводить УЗ діагностику у немовлят та дітей.
Дитячий отоларинголог
Лікар другої категорії, є спеціалістом в терапевтичній стоматології. Здійснює лікування зубів, навколозубних тканин, запалень ясен, зубних каналів.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на реставрації зубів (художня), протезуванні зубів будь-якого рівня складності.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Лікар другої категорії стоматолог-терапевт, займається лікуванням карієсу та інших захворювань і будь-яких ускладнень, проводить лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота.
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог спеціалізується на комплексному обстеженні та дослідженні порожнини рота у дітей. Займається лікуванням молочних зубів, карієсу, зубного каменю, пародонтозу, пародонтиту. Романів Христина Назарівна надає допомогу в лікуванні та видаленні зубів, терапії гінгівіту і пульпіту.
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів, володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики органа зору, оптичної та контактної корекції. Проводить лазерне лікування захворювань сітківки, інтравітреальне введення лікарських препаратів, має всі інструментальні методи діагностики. Іванна Володимирівна націлена на постійний розвиток, регулярно поглиблює свої знання спеціалізованих курсів. Постійний учасник офтальмологічних науково-практичних конференцій.