Лікарі проктологи у Львові (Галицький (Центр) район)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 10 відгуків)
Знайдено 3 лікаря
10 відгуків
Сортування: (Відгуки)
Людмила
Наталія Павлівна Кумар, компетентний, чуйний та приємний лікар, чітко діагностує та турбується про пацієнтів
Леся
Була на прийомі у Станіслава Олександровича, а потім записала ще свого чоловіка. Задоволені на всі 100% прийомом лікаря! Дуже уважний, приємний і кваліфікований лікар. На консультації з ним забуваєш про сором, і почуваєш себе ненапружено. Все дуже гарно пояснив, порадив, надав рекомендації мені і призначив лікування чоловікові. В подальшому при потребі і надалі будемо звертатися до нього.
Олександр
Хороший лікар. Рекомендую. Був в нього в Коронамед.
Юлія
Оперувалася в Станіслава Олександровича. Велика подяка за професійність і саме головне за психологічний комфорт!
Хірург, Проктолог
Лікар хірург-проктолог першої категорії. Володіє сучасними методами діагностики та лікування проктологічних захворювань. Виконує видалення геморою, анальних тріщин, нориць, епітеліальних куприкових ходів, поліпів та ін.
Проктолог, Онкохірург
Хірург-проктолог Кумар Наталія Павлівна спеціалізується на лікуванні захворювань, що протікають у прямій та ободової кишках та анусі. Проводить консультацію з питань запальних та хронічних хвороб цих органів. Діагностує та лікує анальні тріщини, проктит, коліт, парапроктит, глистні інвазії, поліпи, пухлини, витягує з органу чужорідні тіла. Спеціалізується на видаленні анальних кондилом хірургічним шляхом, а також на бужуванні анального отвору. За допомогою нового сучасного обладнання має процедуру висічення анальних тріщин. Лікує геморой на різних стадіях.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-26
Проктолог, хірург, онкохірург
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-26
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)