Сторінка 2. Лікарі діагности в Києві (метро Лук'янівська)

Наталія
Дуже задоволені.
23 жовтня '24 г.
Лучший доктор! Делала у него обследование и не раз. Всегда есть ответ и четко поставленый диагноз. Спасибо.
Лікар ставив такі питання, про що мене не запитували інші. Провів обстеження, та поставив діагноз. Я ще не знаю чим закінчиться моя історія, але лікарю я довіряю. Спеціаліст та його підхід мені сподобався. Однозначно рекомендую!
Людмила
Я задоволена. Я бувала у різних лікарів. І ніхто толком не міг дати мені відповідь на мої запитання.. Мене заспокоювали і казали, та все нормалізується. Приходьте через півроку, перевіримо. А цей лікар провів обстеження, та одразу виявив причину.
Гастроентеролог, Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту. Приймає пацієнтів з хронічним гастритом, холециститом, панкреатитом, виразковим колітом, алкогольним гепатитом, жовчнокам'яну хворобу. Виконує ендоскопічне обстеження для діагностики патологій шлунково-кишкового тракту.
Наталія
23 жовтня '24р.
Дуже задоволені.
Хірург, ендоскопіст
Лікар - хірург, ендоскопіст. Проводить бронхоскопію, відеогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, УЗД органів малого таза, черевної порожнини, судин нижніх кінцівок. Спеціалізується на лікуванні патології органів шлунково-кишкового тракту, хірургія гриж, варикозної хвороби, доброякісних утворень м'яких тканин.
УЗД-фахівець
Доктор Синепупова Неля Анатоліївна спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Лікар першої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Виконує оглядові дослідження організму, прицільні УЗД головного мозку, великих судин, щитовидної і молочних залоз, онкоскринінгу жіночих статевих органів, еластографії лімфатичних вузлів, селезінки, мигдаликів, підшлункової, вилочкової, передміхурової залози, яєчників, а також печінки і селезінки.
Ендокринолог, лікар УЗД
Доктор Петькун Андрій Анатолійович, кваліфікаційної спеціаліст першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб ендокринологічного характеру. Займається лікуванням патологій щитовидної залози, порушень росту і розвитку, хвороб щитовидної і паращитовидної залози і надниркових залоз. Проводить консультації для пацієнтів хворих на цукровий діабет всіх типів, допомагає боротися з його наслідками.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги по редукції ембріона, ведення вагітності. Займається лікуванням запальних захворювань, проводить УЗД матки, фолікулометрія моніторинг дозрівання фолікула.
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної та комп'ютерної томографії. Катерина Сергіївна розбирається в функціональному будову органів і систем, працює на сучасному обладнанні, на підставі отриманих даних видає висновок про наявність чи відсутність захворювання.
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор проводить діагностику і терапію захворювань ендокринної системи, спеціалізується на ультразвукової діагностики. Лікує цукровий діабет, захворювання наднирників, ожиріння. Займається плануванням і супроводом вагітності при різних ендокринних хворобах.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Спеціалізується на ультразвукової діагностики стану жіночої репродуктивної системи і плода під час вагітності, в тому числі - при багатоплідній вагітності, дослідженні молочних залоз, щитовидної залози. Володіє навичками проведення простий і розширеної кольпоскопії, малих гінекологічних операцій. Використовує сучасні методи діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, ендокринних розладів, сечостатевих інфекцій, патології шийки матки. Здійснює ведення одноплодной і багатоплідної вагітності.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.