Лікарі сексологи в Києві (метро Лук'янівська)
Знайдено 3 лікаря
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Виктор
Антон Сергеевич - это один из лучших врачей! Рекомендую!
Игорь
Настоящий профессионал, рекомендую..., как одного из лучших ...
Сергей
Я проходил лечение по поводу простатита. Так получилось, что сначала у одного врача, а потом у другого, который кардинально изменил схему лечения. Я доволен, что обратился за профессиональной помощью к Глебову. Он помог откорректировать мое лечение, и лечение принесло желаемый результат.
Игорь
Обратился к доктору Глебову за консультацией по поводу дальнейшего лечения. Мне настоятельно рекомендовали делать операцию. Я сомневался и всячески оттягивал этот момент. Антон Сергеевич изучил историю болезни от А до Я, все лабораторные и аппаратные обследования, квалифицированно ответил на вопросы и разрешил все мои сомнения. Я рад, что прислушался к мнению такого профессионала.
Психолог Психотерапевт Сексолог
Саглаева Татьяна Сергеевна
Спеціаліст, який працює з широким колом психологічних запитів, допомагаючи клієнтам налагодити стосунки з собою та з іншими. Проводить індивідуальні консультації, консультації сімейних пар. Конфлікти у сім’ї чи стосунках із партнером. Кризи у стосунках. Відчуття страху, тривоги, горя, провини, сорому, образи та інших. Відсутність цілей, відсутність енергії (життєвого тонусу). Вікові кризи, (питання сенсу життя). Емоційна залежність, співзалежні стосунки. Відкриття та розвиток сексуальності, Проблеми у сексуальній сфері з партнером у відносинах. Самотність, Соціалізація, Проблеми у комунікації.
Фахівець працює в межах сучасного психотерапевтичного підходу, постійно підвищує кваліфікацію та дотримується високих етичних стандартів.
Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург
Антон Сергійович проводить діагностичні процедури нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок і придатків. Спеціалізується на урофлоуметрії, уретроскопії, цитоскопії, уретероскопії, лапароскопічній та ендоскопічній хірургії. Займається лікуванням запальних захворювань сечовивідних органів, лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, і захворювань чоловічих статевих органів. Лікар використовує малоінвазивні методи хірургічного лікування урологічних захворювань.
Консультація від 2800 грн.
Андролог, сексолог, уролог
Ноцек Николай Сергеевич
Микола Ноцек - лікар уролог-андролог, сексолог, лікар вищої категорії. Доктор філософії (PhD). Спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні чоловічих захворювань, поєднуючи клінічну практику, наукову діяльність та європейські підходи до медицини. Має експертизу у лікуванні чоловічої неплідності, еректильної дисфункції, передчасної еякуляції, хвороби Пейроні та інших урологічних і андрологічних станів. Микола Сергійович Ноцек - практикуючий уролог-андролог із фокусом на функціональне та естетичне відновлення чоловічого здоров’я. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні: гіпогонадизму (гормональні порушення), чоловічої неплідності, еректильної дисфункції, передчасної еякуляції, хвороби Пейроні, запальних захворювань (уретрит, простатит, цистит). У своїй практиці поєднує класичну урологію з сучасними малоінвазивними та естетичними методиками. Володіє техніками ін’єкційної андрології (філери), застосування ботулотоксину та іншими сучасними підходами, що дозволяють досягати як функціонального, так і естетичного результату.
Консультація від 2000 грн.