Сторінка 78. Приватні лікарі в Києві

Інна
Щиро дякую за професіоналізм, компетентність, уважне ставлення до пацієнтів прекрасному лікарю і справжньому фахівцю своєї справи – Сіленку Денису Васильовичу. Ви — лікар від Бога. Спасибі за Вашу працю, за Ваш професіоналізм, за Вашу самовідданість. Я щиро бажаю здоров’я Вам, Вашим близьким і Вашим пацієнтам, а також успіхів і благополуччя в діяльності, миру, достатку, гармонії і щастя в житті.
Ярослав
Ірина Сергіївна неперевершений спеціаліст. була на прийомі у цього лікаря. Дуже сподобалася методика роботи лікаря, все чітко та злагоджено. розмовляє все по справі, після її пояснень не залишається жодних запитань. Спеціаліста рекомендую!
Людмила С.
У мене запідозрили злоякісне новоутворення молочної залози. Потрібно було зробити біопсію. Лікар виконав цю маніпуляцію кваліфіковано під місцевою анестезією. Я навіть не зрозуміла що сталося. Роботою фахівця задоволена. І діагноз мені спростували.
Маммолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-27
Дерматовенеролог Сіленко Денис Васильович проводить панч-біопсію шкіри, дерматоскопію шкірних новоутворень, шейв-біопсію. Також проводить лазерне і радіохвильове видалення новоутворень шкіри. Займається лікуванням таких хвороб, як мікоплазмоз, іхтіоз, грибок нігтів, алергічний контактний дерматит і ін. хвороб шкірних покривів.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар-офтальмолог Дюкова Дар’я спеціалізується на корекції патологій рефракції (гіперметропія (далекозорість), міопія (короткозорість), астигматизм, пресбіопія). Прекрасно володіє діагностикою та індивідуальним підбором всіх видів м'яких контактних лінз (сферичних, торических, мультифокальних) і лінз, включаючи складні, рецептурні лінзи. Володіє методиками апаратної корекції міопії, порушень акомодації, порушень бінокулярного зору, амбліопії. Проводить лікування запальних захворювань ока. Веде прийом дорослих і дітей з 7 років. Веде прийом англійською мовою за потреби.
Пластичний хірург
Лікар-хірург, пластичний хірург, професор, має вищу кваліфікаційну категорію, вчений ступінь доктора медичних наук. Виконує всі види пластичних операцій по корекції форми обличчя, носа, вушних раковин, губ, повік. Проводить пластику молочних залоз, зміна форми і розміру грудей. Виконує естетичні малоінвазивні операції, мікрохірургію кистей рук. Учасник національних та міжнародних науково-популярних конференцій.
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням патологій ендокринної гінекології, шийки матки, хвороб органів малого тазу (ЗПСШ), веденням вагітних, клімактеричних розладів і ін.
Невропатолог
У компетенції фахівця надання невідкладної допомоги хворим з ураженням ЦНС, планове лікування хронічних захворювань НС, ведення хворого з ураженням периферичної НС, консультація пацієнтів. Виконує маніпуляції: паравертебральні блокади, купірування при тунельний синдром, люмбальна пункція, постановка назо-гастрального зонда.
Невропатолог
Сфера професійних інтересів Станіслава Миколайовича – все, з чим приходить пацієнт в межах неврологічної патології: від головокружіння, панічних атак, невралгії, невропатії, болю в спині, головного болю, мігрені, порушення сну до інсульту та його наслідків.
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії. Надає послуги з лікування пацієнтів дитячого віку, проводить вакцинацію, консультування з грудного вигодовування, спеціалізується на діагностиці та лікуванні бронхолегеневої патології. Закінчила Національний медичний університет ім. Акад. О.О. Богомольця.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Хірург, ендоскопіст
Лікар - хірург, ендоскопіст. Проводить бронхоскопію, відеогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, УЗД органів малого таза, черевної порожнини, судин нижніх кінцівок. Спеціалізується на лікуванні патології органів шлунково-кишкового тракту, хірургія гриж, варикозної хвороби, доброякісних утворень м'яких тканин.
Гастроентеролог
Лікар - гастроентеролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізуються на лікуванні захворювань органів травлення та печінки: хронічного панкреатиту і холециститу, дисфункцій жовчного міхура, жировій інфільтрації печінки, гепатитів різної етіології, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, цирозів і їх ускладнень, а також хронічного коліту, неспецифічного виразкового коліту та хвороби Крона, синдрому роздратованого кишечника і глистових інвазій.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-27