Сторінка 80. Приватні лікарі в Києві

Амина
Довго відкладала візит до цього лікаря, але дарма, мабуть боялася визнати свої проблеми. Лікар дійсно кваліфікований професіонал. Я йому дуже вдячна, він зміг розібратися в моїй проблемі. Тепер в жодному разі не буду відкладати візити.
Леша
Була на прийомі у лікаря. Яка як завжди, професійно та толерантно проконсультував мене, щодо моїх проблем. Після спілкування з цим фахівцем, мені одразу стає набагато краще, бажання жити прокидається з новою силою. Рекомендую!
Марія
Лікар, все детально пояснив, перевірив, показав на прикладах. Більше того, надав поради не як лікар, а як проста людина, яка співчуває людському горю. Все, доступно і зрозуміло. Однозначно прийду на повторний прийом! Рекомендую!
Руслан
Врач, придирчивый, хорошо делает свою работу! Все рассказывает и объясняет все свои действия. По моему вопросу, все разъяснил: причины и последствия. Меня все устроило, я более чем доволен приемом! Однозначно буду рекомендовать всем близким!
Хірург
Спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань.
Психіатр, нарколог
Доктор психіатр - нарколог з 20-річним стажем, займається лікуванням залежностей, таких як алкогольна, наркотична, порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з наступним підбором підтримуючої терапії. Консультації дистанційні (відео, аудіо) та очні. Закінчив Вінницький національний медичний університет. Досліджує новий напрям лікування психічних розладів та адаптивних розладів, у тому числі методом кетамінотерапії.
Хірург Урологічного напрямку, Уролог, Андролог, Лікар УЗД діагностики
Лікар-уролог Холохаренко Ігор Костянтинович спеціалізується на лікуванні урологічних та андрологічних захворювань. Також проводить лікування еректильної дисфункції, жіночих статевих інфекцій. В роботі застосовує методи ультразвукової діагностики, цистоскопію. Проводить видалення атером і папілом зовнішніх статевих органів. Може вести консультацію англійською мовою
Стоматолог, пародонтолог
Лев Вероніка Григорівна - лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є досвідченним фахівцем у лікуванні пародонту. Проводить безпечне відбілювання зубів , професійну гігієну ротової порожнини, вектор терапію та закритий кюретаж.
Оксана
09 травня '26р.
Через проблеми з яснами звернулась у Люмі-Дент на Соломʼянці до Лев Вероніки Григорівни. Лікар провела лікування ясен, все пояснила простими словами і дала рекомендації по догляду. Процедури проходили акуратно і комфортно. Вже після кількох візитів стан...
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя та інших гінекологічних захворювань. Виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Проводить екстракорпоральне запліднення. Приймає пацієнток з невиношуванням і завмерла вагітністю в анамнезі.
Анестезіолог, реаніматолог
Анестезіолог першої категорії надає послуги з проведення анестезії. Займається внутрішньовенної, спінальної, епідуральної анестезією.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Отоларинголог, Хірург
Отоларинголог Готюк Юлія Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Надає всю необхідну консультацію з приводу стану здоров'я таких органів, як вухо, горло і ніс. Лікує вушні запалення, хвороби носа (риніти, гайморити, синусити), інфекційні захворювання горла (ангіни, тонзиліти, фарингіти). Проводить теоретичні і практичні дослідження гостроти слуху пацієнтів за допомогою камертона. Займається продуванием вух. Промиває ніс і видаляє з нього поліпи і аденоїди. Практикує взяття пункції пазух носа. Має досвід видалення сторонніх предметів з носової і вушної порожнини. Надає профілактичну консультацію з метою запобігання ЛОР-хвороб.
Ігор
21 травня '26р.
Дякуємо лікарю за професіоналізм та чудове ставлення до дитини. Операція пройшла швидко та спокійно, дитина добре перенесла наркоз. Дуже уважний та людяний підхід. Щиро вдячні!
Консультація 2000 грн.
Уролог, андролог
Лікар-уролог з другою атестаційною категорією. Спеціалізується на лікуванні епідидиміту, уретриту, каменів в сечовому міхурі, проводить діагностичні маніпуляції. Бере участь в засіданнях Європейської асоціації урологів.
Консультація від 1190
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Реабілітолог, мануальний терапевт, пульмунолог, вертебролог, косметолог, сімейний лікар
Лікар-реабілітолог, мануальний терапевт, косметолог, спеціалізується в області естетичної медицини та корекції вікових змін. Проводить лікування хребта, надмірної ваги, варикозу, атеросклерозу за допомогою комбінацій різних фізіологічних методик. Володіє мануальними, ін'єкційними і апаратними технологіями омолодження організму. Автор науково-популярних публікацій і методичних матеріалів.
Сімейний лікар, Терапевт
Доктор Соколова Тамара Миколаївна приймає в якості лікаря-терапевта. Спеціалізується в області сімейної медицини. Надає послуги діагностики та медикаментозного лікування захворювань внутрішніх органів. Лікує грип, ГРВІ, цистити і холецистити. Спостерігає пацієнтів з вегетосудинною дистонією. Веде також спостереження за здоров'ям усіх членів сім'ї, при необхідності направляє до вузькопрофільних спеціалістів на консультацію. Консультує пацієнтів з COVID-19.