Задоріжний Богдан Ігорович
Онкохірург, уролог, хірург
Досвідчений клінічний онколог, уролог, хірург.
Консультує пацієнтів (в тому числі, онлайн), призначає діагностичні процедури, визначає план лікування; проводить оперативні втручання, різного ступеню складності та інтервенційні діагностичні процедури (біопсії, пункції, стомії, дренування, в тому числі під контролем КТ та УЗД), запроваджує в практику міжнародні протоколи лікування.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Анастасия Стасик
15 березеня '23р.
Була на прийомі у Богдана Ігоровича. Прекрасний лікар, дуже уважний. Все чітко і по справі, ніякої води. Пояснив все максимально просто. Спокійний та врівноважений, що дуже важливо саме для мене. Найприємніші враження від консультації. Дякую за професіоналізм і відповіді на всі мої мільйони питань!
Тетяна
20 січня '23р.
Лікарь хоть і молодий, але дуже професійно- компетентний, уважний, людяний. Лікування підбирає оптимальне враховуючи клінічні дослідження. Рекомендую.
Олена Г.
22 листопада '22р.
Найкращі рекомендації та велика подяка клініці та її хірургам - Сергію Петровичу Одарченко та Богдану Ігоровичу Задоріжному. Постановка діагнозу здійснювалась із швидким залученням всіх необхідних спеціалістів, хірургічне втручання проведено з мінімальним постопераційним дискомфортом. В цих докторів реально «золоті руки». До того ж не залишили без відповіді всі наші запитання, надали дуже змістовні та зрозумілі консультації. Очікуємо подальшої терапії в цій клініці.
Катерина
07 вересня '22р.
Хочу висловити вдячність Задоріжному Богдану Ігоровичу, я отримала професійну консультацію, задоволена прийомом. ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНОГО ЛІКАРЯ!!!
Дарья
22 серпня '22р.
Хочу подякувати за теплий прийом і професійну консультацію лікаря Задорожного Богдана. Під час прийому лікар виявив доброзичливість і високий професіоналізм, рекомендую від усього серця!
Анастасія
22 серпня '22р.
Була на конультації у Задоріжного Б.І., отримала змістовну консультацію, лікар дуже уважний. Рекомендую лікаря та клініку !
- 2018 р. — Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, “Лікувальна справа”, “Клінічна онкологія”.
- 2019 р. — Національна медична академія післядипломної освіти Шупика П.Л., “Онкохірургія”, “Урологія”.
Курси підвищення кваліфікації
- Відділення загальної хірургії університетського госпіталю у місті Ресіфі, Бразилія;
- Поглиблений курс тематичного вдосконалення ESMO "Нейроендокринічні пухлини", м. Барселона, Іспанія;
- Курс тематичного вдосконалення ESMO «Мультидисциплінарний підхід, стандарти діагностики та лікування пухлин мозку», м. Лугано, Швейцарія;
- Курс тематичного вдосконалення ESMO "Сучасні стандарти лікування та діагностики колоректального раку", м. Лугано, Швейцарія.
Участь в асоціаціях
- Європейське товариство медичної онкології (ESMO);
- Американська асоціація онкологів (NCCN).
Лікар-онкохірург, уролог надає послуги
- консультація пацієнтів (у тому числі онлайн);
- призначення діагностичних процедур; призначення плану лікування;
- проведення оперативних операцій різного ступеня важливості та інтервенцій, діагностичні процедури (біопсія, пункція, дренаж, у тому числі під контролем КТ та УЗД).
Лікар-онкохірург, уролог займається лікуванням захворювань
- рак молочної залози;
- рак шлунку;
- рак нирок;
- рак передміхурової залози.
Схожі спеціалісти:
Онколог, онкохірург, торакальний хірург, мамолог
Гематолог, Онкогематолог
Хірург, онкохірург, ендокринолог, лікар ультразвукової діагностики