Сторінка 77. Приватні лікарі в Києві

Яна! Мама Никитки
Наш идеальный доктор! Наше чудо! Благодаря Вацик Мирославе Михайловне мы стали родителями самого красивого, здорового и счастливого мальчика в мире!!! Наше ЭКО было лёгким и приятным! А отношения с доктором сложились чудным образом! Она нам стала родная!
Сергій
Самостійно впоратися з алкоголем не зміг, звернувся до лікаря. Після лікування, почав почувати себе краще, похмільний синдром зник, з'явилася легкість в свідомості. Відчуваю себе добре. Дякую фахівцю за кваліфіковану допомогу.
Анатолій
Більше десяти років вживав алкоголь без міри, з'явилися задишка і високий тиск. Самостійно не справлявся, тому звернувся до лікаря. Після його лікування відчув прилив сил і енергії. Спеціаліст знає свою справу , професіонал. Спасибі лікарю.
Тетяна
Ми з чоловіком давно хочемо дітей. Але скільки б я намагалася завагітніти, все даремно. Зверталися за допомогою до спеціалістів, також все дарма. Аж поки одного разу не почули від знайомих, із схожою проблемою про Вацик Мирославу Михайлівну. Вирішили записатися до неї на прийом, як то кажуть "надія помирає останньою". І не пошкодували. Зараз на 15 тижні вагітності. Дякуємо Вам за допомогу!
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить комплексну діагностику та корекцію чоловічого і жіночого безпліддя. Розробляє індивідуальні схеми лікування. Спеціалізується на відновленні менструального циклу, гормональної корекції. Веде прийом вагітних, приймає пологи.
Нарколог
Детоксикационная терапія амбулаторно і вдома, лікування алкогольної та ігрової залежності.
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А м.Лісова5912м.Чернігівська4911
Акушер-гінеколог, гінеколог
Лікар Мітіна Ольга Леонідівна молодий, талановитий фахівець в області акушерства та гінекології. Спеціалізується на веденні вагітності. Також проводить прийом на французькій мові.
Консультація 1190/990 грн.
Дитячий кардіоревматолог, функціональний діагност
Дитячий кардіоревматолог, лікар функціональної діагностики. Діагностує і лікує дитячі серцеві захворювання. Надає допомогу при стенокардії, аритмії, лікує ішемічну хворобу, інфаркт міокарда, порок серця. Усуває ефективним лікуванням такі симптоми: відставання у фізичному розвитку, блідість і холодність шкірних покривів, стійкі зміни артеріального тиску, постійне порушення пульсу. Володіє базовими знаннями англійської мови.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Доктор Новосельська Марина Михайлівна займається загальною терапією в області стоматології. Проводить безкоштовні консультації та профілактичні огляди. Надає послуги пломбування, ендовідбілювання і реставрації зубів. Практикує сучасні методи ендодонтичного лікування.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог. Займається безкоштовним консультуванням пацієнтів, оглядає і виписує рекомендації по догляду за зубами і ротовою порожниною. Лікує запальні процеси і інфекції парадонта. Ставить протези і пломби. Крім того, надає послуги відновлення зубної емалі.
Консультація безкоштовно
Ревматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань сполучної тканини. Лікує хвороби аутоімунного та ревматичного характеру, при яких страждають м'язи, суглоби, кістки та внутрішні органи. Приймає пацієнтів із ревматизмом, ревматоїдним артритом, остеоартритом, васкулітом, подагрою, остеопорозом.
Консультація 1989 грн.
Проктолог, хірург
Веде консультативний прийом, здійснює інструментальну діагностику (аноскопія, ректоскопія), лікування проктологічних захворювань.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-29
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Біла Церква вул. Ярослава Мудрого, 5/13
Хірург
Спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань.
Судинний хірург, флеболог, УЗД-фахівець
Владислав Валеріанович володіє сучасними методами діагностики, консервативного та оперативного лікування захворювань судин. Пріоритетний напрям – варикозне розширення вен, телеангіектазії (судинні сіточки), тромбофлебіти. Успішно практикує малоінвазивні методи оперативного лікування.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-29