Астра Дент (Astra Dent), стоматологія на Льва Толстого
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Astra Dent (Астра Дент) на Льва Толстого — це медичний заклад, який надає широкий спектр послуг в сфері відновлення та лікування зубів. Основні послуги, що надаються клінікою: лікування, імплантація та протезування зубів. Лікарі-стоматологи використовують у своїй роботі новітнє обладнання, що дозволяє провести лікування безболісно та якісно.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Астра Дент (Astra Dent), стоматологія на Льва Толстого, вартість послуг:
дивитися усі ціниЦіни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- КТ скронево-нижньощелепного суглоба (правий та лівий) 890
- Пакет глубокий карієс 2 330
- Пломба, середній карієс 1 180
- Пломба, глибокий карієс 1 420
- Відбілювання зубів інтрадентальне, 1 відвідування 260
- Відбілювання зубів екстрадентальне, домашнє, курс лікування з капами, 4 шприци, I кат. 5 940
- Відбілювання зубів системою "XtraBoost", 1 відвідування, 1 щелепа 3 240
- Лазерне відбілювання зубів 9 240
- Професійне відбілювання зубів системою Beyond Polus Advanced, 2 щелепи 5 400
- Чищення із застосуванням ультразвукового скалера, 1 щелепа 610
- Чищення із застосуванням апарата Air flow, 1 щелепа 690
- Комбіноване чищення: ультразвук, полірування, 1 щелепа 700
- Комбіноване чищення: ультразвук, Air flow, 1 щелепа 840
- Комбіноване чищення: ультразвук, Air flow, полірування, 1 щелепа 1 140
- Чищення із застосуванням апарата Air flow дрібнодисперсійним порошком з гліцином, 1 щелепа 1 020
- Обробка одноканального кореневого каналу 840
- Видалення зуба багатокореневого 2 500
- Видалення зуба атипове 1 320
- Видалення зуба ретинованого чи зуба мудрості 3 500
- Ультразвукове видалення зуба 2 220
- Лазерне лікування хронічної тріщини губи, герпесу, афт, стоматиту, мукозиту та переімплантиту, 1 сеа 860
- Обробка лазером пародонтальних кишень, 1 щелепа 1 350
- Активація брекет-системи 530
- Активація металевих лігатур 260
- Капа від бруксизму 4 620
- Супровід після наркозу, 1 година 1 200
- Анестезіологічний моніторинг під час стоматологічного лікування, 1 година 3 000
- Лікування під загальним знеболенням кожна година 3 800
30 листопада '23р.
Дуже добре
Юля
18 грудня '20р.
Боліли зуби, купу стоматологів обійшла, всі або руками розводили, або після "лікування" ще гірше ставало. А тут провели повне дослідження, сказали що і як і чому нічого до того не допомагало. Полікували, тепер все чудово! Нарешті я звільнилася відцього страшного болю
Яна
15 листопада '20р.
, лікар Максименко Ольга Николаевна
Очень опытный и корректный доктор. Составлен план лечения
Галина
08 березеня '20р.
, лікар Новицкая Ирина Анатольевна
Шикарний лікар, розповідає тільки правду, та все по суті. Рекомендує дійсно ефективне лікування. Процедури проводить швидко та ефективно. Я вже не вперше на прийомі. І завжди задоволена. Обов'язково буду звертатися і рекомендувати.
28 лютого '20р.
, лікар Максименко Ольга Николаевна
Лікар дуже докладно все пояснив та відповіла на всі мої запитання. Спеціаліст на європейському рівні кваліфікації. Я обрала лікаря для своєї дитини! Тепер будемо лікуватися лише у Ольги Миколаївни. Обов'язково прийдемо ще! Рекомендуємо!
Вероніка
20 лютого '20р.
, лікар Новицкая Ирина Анатольевна
Відмінний лікар. Максимально уважне ставлення і високий рівень професіоналізму. Прийом пройшов у добродушній обстановці. Все детально розповіла та пояснила для чого кожна з маніпуляцій. В подальшому буду йти тільки до неї. Дякую !
Ірина
18 лютого '20р.
, лікар Максименко Ольга Николаевна
Все було чудово. Спасибі, що є такий лікар як Ольга Миколаївна. Вона дуже кваліфікований фахівець. Видно, що підходить до справи серйозно. Немає ніякого обману. Моєму синові також дуже сподобалося. Я задоволений. Прийдемо ще!
Діна
13 лютого '20р.
, лікар Ревут Никита Сергеевич
Він не просто людина, яка машинально все робить, а лікар який вміє думати, розмірковує в процесі і знаходить причину хвороби, це сподобалося. Мені на місці зробили рентген, все оперативно, якісно та кваліфіковано. Це величезний плюс
Світалана
11 лютого '20р.
, лікар Ревут Никита Сергеевич
Лікар стикався з багатьма ситуаціями, швидко і кваліфіковано визначає, в чому проблема, причини і як з нею боротися. Тут цілком адекватні ціни, як для приватної клініки, конкурентоспроможні і навіть нижче, ніж в деяких інших схожих закладах.
Вероніка
27 березеня '19р.
Потрібно було терміново зробити чистку зубів, обдзвонила багато клінік, але у всіх було зайнято. Зателефонувавши в клініку "Астра Дент", мені відразу ж призначали на найближчу дату. Чищення зубів мені сподобалася, записалася ще й на відбілювання.
Едуард
26 березеня '19р.
, лікар Баланюк Оксана Владимировна
Одна з найкращих лікарів стоматологів у яких я був за все своє життя. Дуже дякую Вам за Вашу працю. Всім рекомендую!
Юрий
18 березеня '19р.
, лікар Кузьмик Анна Олеговна
Внезапно ночью сильно разболелся зуб, утром помчался в клинику. К Анне Олеговне попал по рекомендации знакомой. Я могу с уверенностью сказать, что Анна Олеговна — отличный специалист. Она быстро локализовала проблему, вскрыла корневые каналы, удалила нерв и назначила полоскание. На втором приеме запломбировала зуб. Спасибо!
Валерія
11 березеня '19р.
З дитинства маю проблему з передніми зубами, вони криві і некрасиві. Хочу, щоб моя посмішка була чарівною. Звернулася до "Астра Дент", щоб поставила мені красиві і білосніжні імпланти зубів. Вся процедура пройшла успішно. Дякую у мене тепер посмішка на мільйон.
08 березеня '19р.
Потрібно було терміново видалити зуб мудрості. Пошукав по інтернету, хто в нашому місті зможе видалити зуб. Натрапив на Астра Дент. Записався на консультацію, яка виявилася безкоштовна. Видалення зуба мудрості пройшло успішно.
Михаил
30 січня '18р.
, лікар Бурма Надежда Владимировна
Отличный врач. Все быстро, чётко, профессионально. 1.5+1часа в кресле, но не чувствовал себя измучаным. Больше спасибо.
Катя
26 серпня '17р.
, лікар Самандрула Виталий Мирославович
Нарешті знайшла лікаря , якому довіряю на всі 100. Дуже професійно і відповідально виконує свою роботу . Рекомендую !
Кристина
04 квітня '17р.
, лікар Андрияшик Роман Иванович
Приятный доктор. Необходимое лечение провел очень качественно. Я рада, что не ошиблась в выборе доктора)
Екатерина
09 березеня '17р.
, лікар Андрияшик Роман Иванович
У Романа Ивановича ставила несколько коронок. Доктор мне понравился. Все необходимые процедуры проводит качественно и безболезненно. Спасибо большое за помощь.
Лікарі клініки Астра Дент (Astra Dent), стоматологія на Льва Толстого
Стоматолог-ортопед, терапевт
Стоматолог, пародонтолог
Стоматолог-ортопед
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Кабінет масажу "Health Touch Massage" почав свою роботу в 2018 році. Основна спеціалізація — мануальні практики і різні масажні техніки. З пацієнтами працює кваліфікований фахівець зі значним досвідом роботи в області масажу.
Пн — Пт: 08:00-22:00
Сб: 08:00-22:00 Н: 08:00-22:00
Інститут вертебрології і реабілітації на Подолі входить до мережі клінік, розташованих в Києві та інших регіонах України, що спеціалізуються на лікуванні захворювання спини і суглобів. На базі Інституту використовується унікальна фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
Пн — Пт: 08:00-21:00
Наркологічний центр "Свобода" в Києві спеціалізується на комплексній психологічній і соціальній реабілітації пацієнтів, які страждають від хімічної та нехімічної залежностей. Лікарі клініки мають багаторічний досвід роботи у цьому напрямку й надають ефективну лікувально-реабілітаційну допомогу.
Пн — Пт: 00:00-24:00
Сб: 00:00-24:00 Н: 00:00-24:00
Дніпролаб на Закревського — діагностичне відділення мережі, яке спеціалізується на проведенні всіх видів лабораторних досліджень та взяття аналізів.
Пн — Пт: 07:30-13:00