Сторінка 344. Приватні лікарі в Києві

Надія
Ми спостерігаємось у Вікторії Вікторівни, вже близько чотирьох років. Чудовий лікар, уважна, вміє комунікувати з дитиною, завжди спокійно відповідає на всі питання, дуже задоволена нашим педіатром
Жанна
С появлением на свет нашего первого ребенка мы наблюдаемся у Виктории Ворониной. Врач квалифицированная, внимательная, любит детей. Рекомендуем.
20 грудня '19 г.
Лариса Анатольевна наш педиатр, она легко находим подход к детям, и что немало важно к их родителям. Ведь обуздать родителей и научить их все делать парвильно, это задача не из легких. Прекрасный врач, всем знакомым рекомендую.
25 червеня '18 г.
Соня
Лариса Анатольевна знает, как говорить ребенка на прививку. Она это так искусно делает, что даже помниться не успеешь. Я вообще боюсь уколов, и думаю как бы мне под шумок сказать, чтобы она и мне уколы делала)
Вакцинаторам, Педіатр
Лікар спеціалізується в області вакцинологии і педіатрії. Здійснює консультативний прийом з питань догляду та вигодовування дітей, займається складанням індивідуальних графіків вакцинації. Приймає дітей з відсутністю апетиту, млявістю, надмірної блідістю шкірних покривів, поганим сном і розладом стільця.
Педіатр
Доктор займається лікуванням захворювань органів дихальної системи, соматичних і інфекційних патологій у дітей раннього віку. Веде спостереження за новонародженими дітьми, консультує з догляду та годування дітей раннього віку.
Київ с. Софіївська Борщагівка, ул. Петровская, 1 (ЖК Барселона)
Хірург-стоматолог, ортопед -стоматолог
Головний лікар і засновник клініки з 20 річним досвідом роботи, провів десятки тисяч процедур, отримав понад 150 сертифікатів, пройшов навчання у провідних зарубіжних фахівців, успішно застосовуючи отримані знання в роботі. Виконує дентальні імплантації (MegaGen, Nobel, Straumann, DIO, Ankylos і т.д), синус-ліфтинг, підсадку кісткової тканини в області імплантації, видалення зубів різного рівня складності, пародонтологічні і зубо-зберігаючі операції. Працює з навігаційними шаблонами. Встановлює вініри, люмініри, металокерамічні коронки, коронки на оксиді цирконію
Педіатр
Спеціаліст в області лікування пульмонологічних, гастроентерологічних, нефрологічних, інфекційних захворювань у дітей.
Косметолог
У компетенції фахівця лазерна біоревіталізація, лазерне лікування оніхомікозу, карбоновий пілінг, лімфодренажний масаж обличчя.
Київ вул. Велика Китаївська, 10а м.Деміївська174м.Голосіївська3016м.Видубичі3915
Педіатр
Займається лікуванням невідкладних станів в педіатрії
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні стоматологічних захворювань. Виконує чистку зубів методом Air Flow. Займається художньою реставрацією та видаленням зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, гінгівітом та пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Сімейний лікар
Сімейний лікар Примачук Валентина Анатоліївна надає консультаційні послуги в області терапії. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою респіраторних і вірусних інфекцій, захворювань органів шлунково-кишкового тракту (гастрит, холецистит) і дихальної системи (бронхіт, пневмонія) і ін.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Доктор Михайлов Олександр Євгенович проводить всі види хірургічних операцій в області стоматології. Має навички імплантації зубів. Виконує резекцію зубів будь-якої складності, включаючи вісімки. Видаляє новоутворення слизової оболонки ротової порожнини, кісти, фіброми. Проводить лікування періімплантіта, альвеолита. Удосконалює навички роботи на стоматологічних конференціях, конгресах.
Лікар займається лікуванням і пломбуванням зубів. Лікує карієс і його ускладнення, пульпіт, пародонтит, стоматит, гінгівіт, пародонтоз та інші захворювання. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує видалення постійних і молочних зубів, відбілювання зубів. В роботі використовує сучасні методики.