Сторінка 342. Приватні лікарі в Києві
4 відгука
Тина
Дуже хороший спеціаліст. Моя мама проходила у нього курс реабілітації. Вадим Вікторович розробив для неї індивідуальну програму реабілітаційних заходів. Зараз вже помітний перший прогрес. Дуже задоволена його роботою!
Илларион
Не так давно, я зломав обидві ноги. Стрибнувши з дамби у воду, та вдарившись об дно. Більше двох місяців я відлежав в травматології. Після того як мені зняли гіпс, звісно стати на свої ноги я уже не зміг. Звернувся до цього лікаря. Він професійно виконав свої обов'язки. Дякую!
Полiна
Дуже хороший фахівець! Неодноразово була у нього на прийомі. Завжди задоволена результатами. Це масажист від Бога! Після сеансу ніби перероджуєшся заново, зникає м'язова скутість та біль у спині. Спеціаліста однозначно можу рекомендувати!
Магарита
Була у цього спеціаліста. Дуже задоволена його роботою! Він хоч і молодий, але досконально знає що робить. Виконував мені банночний масаж. Мені давно не було так легко після процедури. Прийду повторно. Рекомендую!
Реабілітолог
Спеціаліст займається фізичною реабілітацією пацієнтів після оперативних втручань і травм. Приймає пацієнтів після перенесених інсультів, з болем в спині та суглобах. В роботі використовує методики лікувальної фізкультури, ерготерапії, акватерапіі та кінезітерапії.
с. Воропаєв, вул. Київська, 100
Масажист-реабілітолог, фельдшер
Спеціаліст проводить фізичну реабілітацію пацієнтів при болях в спині та суглобах, після інсультів і травм. В роботі використовує різні методики реабілітації (мануальну терапію, стоун-терапію, аплікатори). Здійснює прийом дітей з аутизмом. Виконує лікувальний, баночний, медовий та антицелюлітний масажі.
с. Воропаєв, вул. Київська, 100
Косметолог
Лікар косметолог, здійснює широкий спектр косметологічних процедур по омолодженню особи, лікування вугрового висипу, ручний і апаратний масаж і чистку особи. Розробляє індивідуальні методики по корекції ваги. Закінчила профільні курси в декількох провідних навчальних центрах.
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лапароскопічному лікуванні трубної безплідності, міоми, поліпів ендометрію, ендометріозу, кіст яєчника. Авторству доктора Корнієнка належить 30 статей з питань акушерства та гінекології.
Лікар — дитячий невролог вищої категорії. Проводить функціональну діагностику і лікування захворювань, пов'язаних з ураженням центральної нервової системи, а також ураженням периферичної нервової системи і лікуванні вроджених захворювань нервової системи у дітей до року і старше.
Кардиолог, Терапевт, Функциональный диагност
м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Гінеколог займається проведенням ультразвукових досліджень матки, скринінговим УЗД. Надає послуги з проведення біопсії шийки матки, екстракорпарального запліднення, наглядом за вагітністю.
Анестезіолог
Лікар-анестезіолог займається підбором наркотичних препаратів, необхідних для знеболювання при проведенні операцій, інструктує пацієнта перед хірургічним втручанням, забезпечує його безпеку під час процесу оперування. Надає послуги як місцевої анестезії (спінальної і епідуральної, в залежності від характеру операції та індивідуальної переносимості пацієнтом препарату), так і загального, внутрішньовенного наркозу.
Ендокринолог
Доктор Афанасьєв Дмитро Євгенович спеціалізується на ендокринологічних порушеннях, успішно захистив кандидатську. У його компетенцію входить терапія порушень в роботі надниркових залоз, щитовидної залоз, ожиріння, викликаного дисбалансом в роботі ендокринної системи, і т. П. Написав 160 наукових робіт.