Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Оболонь)

Фільтр: (Знайдено 534 лікаря 12 відгуків)
Знайдено 534 лікаря
12 відгуків
Сортування: (Відгуки)
Катерина
Дуже хочеться подякувати лікарю це лікар яка любить свою роботу і дуже хорошо її виконує одним словом лікар від Бога більше нам таких лікарів.
Ірина
До Ірини Василівни я потрапила випадково, у просто в жахливому стані після лікарів однієї з найвідоміших приватних клінік. Ситуація була в тому що я абсолютно здорова людина вирішила позбутися окулярів і зробила корекцію зору. Складність виявилась в тому що лазер зір мені покращив, АЛЕ! очі у мене не загоювались. Дійшло до того що три тижні поспіль на моїх очах були ерозії рогівки, лікарі клініки в якій я зробила операцію, не могли це вирішити. Що вони тільки не робили ..змінювали препарати, дорогі, дешеві...очі не заживали. Увесь цей час я відчувала адський біль. Тоді мені пощастило звернутися до Ірини Василівни...яка призначила мені лікування під час якого через три дні вдалося зробити неможливе (на відміну від інших чотирьох лікарів на чолі з головним) очі перестали боліти і почали загоюватися. Як таке може бути??? Ірина Василівна, Ви справжній професіонал! Також чуйна, хороша людина. Я дуже вдячна Вам за допомогу. Дякую! З повагою, Ірина П.
Галина Ивановна
Спасибо Олегу Станиславовичу, что сделал мою жизнь счастливее. Наступил ранний климакс и с ним пришли неприятные ощущения в организме, мешающие полноценной жизни. Обратившись к этому доктору, он профессионально проконсультировал и доступно рассказал о всех изменениях в моем организме, дал рекомендации, что делать. Подобрал нужные препараты, снимающие неприятные симптомы. И я спустя какое-то время забыла о дискомфорте и вздохнула полной грудью. Спасибо вам огромное!!!!
Аня
Отличный врач. Спокойный и грамотный. Вылечил меня от уреоплазмоза, потом от кисты, и когда я забеременела лечил ретрохориальную гематому. Я очень довольна, что попала к нему.
23 червеня '17 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог
Лікар-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на веденні ускладненою вагітності, лікуванні захворювань, які передаються статевим шляхом, проводить терапію запальних і фонових захворювань шийки матки та ін. Здійснює ультразвукову діагностику. За досягнення в роботі удостоєний грамоти «За високий професіоналізм».
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар офтальмолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні, таких захворювань як катаракта, кератит, кон'юнктивіт, астигматизм, блефарит, дегенерація рогівки, іридоцикліт та інших.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Гастроентеролог, УЗД-терапевт
Лікар займається профілактикою, діагностикою та терапією захворювань травної системи. Успішно лікує гастрит, виразку шлунка, дисбактеріоз кишківника, холецистит. Виконує ультразвукове дослідження органів черевної порожнини та малого тазу, щитовидної залози, простати, молочних залоз та органів мошонки.
Лікар першої категорії, невролог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб нервової системи. Консультує маленьких пацієнтів, проводить їх первинний огляд. Лікує неврози, вегетосудинну дистонію, невралгії, неврити. Спеціалізується на лікуванні патологій психічного розвитку (НПР). Проводить медикаментозну терапію інсультів, епілептичних нападів, хвороб, пов'язаних з порушенням кровообігу. Консультує малюків, у яких спостерігається порушення сну у дітей, занепокоєння, гіперактивність, головні болі та ін. порушення.
Дитячий хірург
Лікар проводить консультації для дітей. Робить корекцію та пластику короткої вуздечки язика. Проводить розкриття лімфаденітів, панарицію, абсцесу, фурункула, гнійного гідраденіту.
Лікар-гінеколог, має вищу категорію, виконує лапароскопічні і гістероскопічні операціі.Спеціалізіруется на лікуванні патологій шийки матки, доброякісних утворень яєчників і матки.
Педіатр, неонатолог
Педіатр вищої категорії, займається лікуванням дитячих інфекційних хвороб, захворювань гастроентерології, алергології, пульмонології. Катерина Федорівна в своїй практиці широко використовує гомеопатичне лікування.
Інфекціоніст, сімейний лікар, терапевт
Лікар-інфекціоніст вищої категорії, сімейний лікар. Спеціалізується на лікуванні герпетичних інфекцій, паразитарних інфекцій, вірусних гепатитів, TORH-інфекцій у вагітних та ін.
Педіатр, неонатолог
Лікар-педіатр, спостерігає за новонародженими дітьми, часто хворіють дітьми. Проводить діагностику і лікування дітей з різними соматичними та інфекційними захворюваннями. Спеціаліст виконує планові вакцинації.
Ендокринолог, Дієтолог
Доктор Андруліс М.І. спеціалізується в галузі ендокринології та дієтології. Займається діагностикою та лікуванням ожиріння, цукрового діабету, а також захворювань щитовидної залози, проводить консультації і становить персональний план дієти.
Консультація от 580 грн.