Андруліс Маріанна Ігорівна

Ендокринолог, Дієтолог
Лікар вищої категорії
Доктор Андруліс М.І. спеціалізується в галузі ендокринології та дієтології. Займається діагностикою та лікуванням ожиріння, цукрового діабету, а також захворювань щитовидної залози, проводить консультації і становить персональний план дієти.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

11 лютого '17р.
Спасибо Марьяне Игоревне, что разработала для меня персональную диету. Для моего заболевания, как раз такое питание в самый раз и при этом я не сильно себя ущемляю по любимым продуктам. Андрулис просто лучшая!
24 грудня '16р.
Спасибо Марьяне Игоревне, это отличный специалист. Пошла на прием по рекомендации подруги, узнала массу полезной информации.
Кристина
04 листопада '16р.
Моя проблема была в 10 набранных за зиму килограммах. Подруга посоветовала записаться на консультацию к диетологу. Благодаря врачу я избавилась от лишних килограммов быстро, придерживаясь не строгой диаты, а принципов правильного питания. Индивидуально созданной для меня программы питания я придерживаюсь и сейчас. Очень благодарна доктору за профессионализм и человечность.
Григорій
12 вересня '16р.
Звертався до лікаря з приводу проблем зі щитовидною залозою. Після проведеного огляду лікар призначила необхідне лікування після якого моє самопочуття значно покращилось. Дуже вдячний їй за надану допомогу.
Маріна
04 вересня '16р.
Коли у мене виникла необхідність скинути зайву вагу знайома порекомендувала мені Мар’яну Ігорівну. На прийомі лікар була дуже уважна та ввічлива. Вислухала, провела огляд та призначила індивідуальний план дієти. Завдяки Мар’яні Ігорівні я знову відчуваю себе красунею!!!)))
15 липня '16р.
Марьяна мне назначила диету, порекомендовала индивидуальный режим питания, кое-какие препараты. Отлично себя чувствую, консультируюсь только у нее – она лучшая.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2001 р. — Національний медичний університет імені О. О. Богомольця;
  • Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.

Курси підвищення кваліфікації

• отримала спеціалізацію з «ендокринологія та дієтологія» в НМАПО ім. П. Л. Шупика;
  • бере участь в науково-практичних конференціях, присвячених проблемам ендокринології, а також конгресах з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування» під егідою Міністерства охорони здоров'я України, Українського науково-дослідного інституту харчування, біотехнології та фармації НМУ ім. О. О. Богомольця та Асоціації дієтологів України;
  • курс "Артеріальна гіпертензія при різних захворюваннях. Алгоритм діагностики та лікування»;
  • «Фармакотерапія захворювань внутрішніх органів».