Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Харківська)

Фільтр: (Знайдено 432 лікаря 4 відгука)
Знайдено 432 лікаря
4 відгука
Сортування: (Популярність)
Рита
Хочу порекомендовать квалифицированного невролога, которая помогла мне в непростой ситуации. Марина Владимировна - хороший врач, прекрасно разбирается в своем деле. Спасибо за помощь.
24 грудня '19 г.
Андрей
Впервые пишу отзыв, и не собираюсь делать рекламу никому. Долго сомневался стоит ли идти на прием к данному врачу, ведь начитавшись множество лестных отзывов мнение осталось неоднозначным, честно сомневался. Однако результат превзошел все ожидания. Юрий Михайлович провел исследование моему сыну, который страдает от эпилептических припадков 4 лет, после чего было назначено лечение, вот уже на протяжение 3 месяцев припадки отсутствуют. Остались очень довольны врачом, в беседе с ним чувствовалось что врач искренне хочет помочь, не навязывал свои услуги, как это принято в других мед. учреждениях. Огромное спасибо доктору и его знаниям
Жанна
Добрый день! Тоже хочу оставить отзыв о лечении у Винника Ю. М.! Не пожалела что обратилась к Доктору, так как моя знакомая благополучно у него излечилась от панических приступов. У меня приступов никогда не было, но состояние постоянно измотанное, уставшее, в общем оставляло желать лучшего! Никакие витамины и травяные экстракты мне не помогали. В общем, я прошла короткую антистрессовую программу. И в принципе осталась довольна. Действительно, почувствовала легкость в теле, прилив сил, стала спать лучше, даже вывести из себя меня стало сложнее! Поэтому я осталась довольно, благодарна врачу.
Валерия
Я уж думала, что жизнь для мигреней осталась для меня в далеком прошлом и никогда не вернется. Как же я ошибалась! Все что было нужно - обратиться сразу к Юрию Михайловичу. Врач прекрасный!
15 грудня '16 г.
Епілептолог, дитячий та дорослий психіатр
Лікар-невролог другої кваліфікаційної категорії спеціалізується на епілептології. Надає послуги консультації, проводить діагностичні дослідження, включаючи ЕЕГ за європейським протоколу. Крім епілепсії також діагностує і лікує такі захворювання, що вражають нервову систему, як вегетативні кризи, енурез, гіперкінези, органічні патології головного мозку різної етіології. Приймає пацієнтів з непритомністю, розладами сну, мігренню і невралгії. Займається реабілітаційної терапією післяінсультних хворих, продовжує моніторинг стану після досягнутої ремісії, веде спостереження за пацієнтами в динамічному режимі. Має членство в Українській протиепілептичної лізі.
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Помʼятихіна Марина Володимирівна - лікар-невролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Лікуванні міофасціального больового синдрому, невропатії, радикулопатії, функціональні розлади нервової системи (соматоформні розлади), демієлінізуючі захворювання нервової системи (розсіяний склероз), мігрень, міастенію.
Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар, дитячий кардіоревматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Здійснює терапевтичне спостереження за пацієнтами з COVID-19. Проводить розшифровку ЕКГ. Приймає пацієнтів з хронічною серцевою недостатністю, аритмією, тахікардією, гіпертонічною хворобою та ішемічною хворобою серця. Діти з 4 років.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: отит, сальпінгіт, фурункули, туговухість, риніт, гайморит, синусит
Лікар - уролог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням сечостатевої системи, лікування циститів, сечокам'яної хвороби, уретритами і іншими запальними процесами даного типу, консервативною терапією чоловічого безпліддя, фімоз та ін. Володіє консервативними та оперативними методами терапії.
Флеболог, судинний хірург, ангіолог
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями судин. Виконує ультразвукове дослідження поверхневих та глибоких вен. Лікує лімфостаз, тромбофлебіт, варикозне розширення вен та атеросклероз. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по флебології.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Терапевт, гастроентеролог
Юлія Олександрівна - практикуючий фахівець, що застосовує сучасні методики діагностування та лікування пацієнтів з хворобами терапевтичного, а також гастроентерологічного профілю. Лікар складає індивідуальні схеми лікування на основі комплексної оцінки стану здоров'я пацієнт. Володіє англійською мовою, здійснює прийом іноземних пацієнтів.
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Лікар-терапевт першої категорії, ендокринолог, гастроентеролог, досконало володіє різними навичками функціональної діагностики організму, займається виявленням серцево-судинних патологій, ендокринних захворювань у пацієнтів. Компетентна у питаннях лікування широкого спектру хвороб. Звертаються до Тетяни Анатоліївни при порушеннях серцевого ритму, болях в грудях, порушеннях травлення, при кашлі, болях у животі, цукровому діабеті та інших розладах ендокринної системи.
Консультація 850/950 грн.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Шикалова Тетяна Володимирівна спеціалізується на діагностиці гінекологічних недуг. Кандидат медичних наук, займається також лікуванням хвороб сечостатевої системи жінки, включаючи запальні недуги, інфекції, які передаються статевим шляхом, гормональні збої. Вивчає питання репродуктивного жіночого здоров'я. Використовує сучасні терапевтичні методики, включаючи радіохвильові технології для лікування ерозії матки. Надає послуги консультації та профілактики ЗПСШ.
Консультація - 1000 грн. Лікар приймає дітей від 11–12 років.
Київ пр-т Миколи Бажана, 30 м.Харківська117м.Позняки122