Сторінка 20. Лікарі в Києві (метро Харківська)

Maryna
Все пройшло, так як треба. Лікар: все доступно пояснює, добре, подивилася дитину, з максимальною уважністю. Видно, що професіонал своєї справи! Нам, лікар, дуже сподобалася. Наступного разу, будемо йти, тільки до неї! Рекомендуємо!
Толя
Лікар компетентний, уважно вивчила питання, виписала лікування. Рекомендації дала коректні, досить детально все пояснивши. Ми залишилися задоволені і фахівцем, і клінікою, і всім персоналом. Наступного разу прийдемо тільки до неї!
Светлана
Была возможность убедиться в профессионализме Казымова. Опыта ему не занимать, и болезнь нашего ребенка он сравнительно быстро вылечил. Хотя до этого у другого врача никаких сдвигов не было. Вовремя обратились к Константину Борисовичу, спасибо ему!
Обращаемся к этому специалисту всей семьей. Считаю, что семейный доктор должен быть обязательно в каждо семье. Мы своего нашли и рекомендуем всем остальным последовать нашему примеру.
29 грудня '16 г.
Дитячий невролог
Сімейний лікар
Педіатр, гастроентеролог, анестезіолог, інфекціоніст, сімейний лікар Казимов Костянтин Борисович спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці захворювань переважно травної системи, як у дітей, так і дорослих. Консультує пацієнтів, проводячи первинний огляд, і направляючи згодом на обстеження органів шлунково-кишкового тракту. Практикує проведення гастростомії і гастроентеростоміі. Займається лікуванням хвороб шлунка. Успішно практикує лікування гастриту. Проводить точну діагностику інфекційних захворювань. Сучасними методами лікує інфекційні захворювання. Здійснює ентеротомію з метою видалення сторонніх тіл з порожнини тонкого кишечника. Призначає медикаментозне або хірургічне лікування.
Київ пр-т Миколи Бажана, 30 м.Харківська117м.Позняки122
Стоматолог, ортопед, хірург, імплантолог, ортодонт
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей з карієсом, пульпітом, пародонтозом, пародонтитом, стоматитом та гінгівітом. Виконує лазерне відбілювання зубів, сріблення зубів, фторування зубів. Проводить видалення постійних та молочних зубів, чистку зубів ультразвуком. Встановлює вініри.
Педіатр, інфекціоніст
Доктор Бойченко Лидия Ивановна специализируется на терапии инфекционных недугов у детей. Имеет высшую категорию квалификации в области педиатрии, занимается диагностикой и лечением всех видов инфекций, включая капельные, кишечные, и передающиеся клещами. Кроме того, лечит гельминтозы. Назначает медикаментозные средства согласно индивидуальным показателям здоровья ребенка, регулирует их дозу и частоту приема, при необходимости корректирует схему лечения.
Консультація 650/670 грн.
Зубарев Олег Владимирович – лікар уролог вищої категорії, закінчив Київський національний медичний університет в 2010році. Один із провідних урологів Києва, спеціалізується на новітніх технологіях, та сучасному підходу до лікування урологічних нозологій.
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Стоматолог, ендодонтист, гігієніст
Рентгенолог
Лікарка ультразвукової діагностики, дитячий анестезіолог
Анестезіологія – вища категорія, УЗД – б/к
Гінеколог, Ендокринолог, Маммолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії, мамолог. Спеціалізується на лікування безпліддя, супровід вагітних жінок, хірургічне та медикаментозне лікування хвороб шийки матки (електрокоагуляція, радіохвильова абляція, лазеротерапія), лікування запалень хвороб передаються статевим шляхом, ечень пацієнток з порушенням менструального циклу, полікістозу яєчників і ін.
Київ вул. Олени Пчілки, 4 м.Позняки278м.Харківська348
Доктор Руднєва Тетяна Іванівна спеціалізується на дитячій офтальмології. Проводить планові огляди і комплексні діагностичні дослідження. Лікує очні недуги, включаючи дефекти гостроти зору, крововиливи в органі зору, патологічні зміни сітківки та інші порушення розвитку. Спостерігає дітей з короткозорістю, коригує косоокість.