Сторінка 4. Гінекологи в Києві
Знайдено 84 лікаря
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Пилипенко Віталій Юрійович - спеціалізується на акушерстві-гінекології. В обов'язки лікаря входить консультативний прийом, проведення діагностики, а також терапія захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційно-запального, вродженого, гормонального походження. До Пилипенко В.Ю. звертаються за допомогою при аднекситі, полікістоз яєчників, безплідді, а також для спостереження за станом плоду на всьому протязі вагітності. Доктор володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження репродуктивних органів, діагностичного вискоблювання, методикою постановки і видалення ВМС, виконання Поліпектомія. Спеціаліст дає рекомендації по профілактиці захворювань і консультує пацієнтів з системними хворобами, які порушують роботу органів статевої системи.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, займається терапією запальних вогнищ в органах малого таза, інфекційних процесів різної складності, патологічних процесів на шийці матки. Є членом Асоціації акушерів-гінекологів України.
Гінеколог
Лысенко Дмитрий Николаевич
Лікар проводить консультації та лікування гінекологічної патології, ведення вагітності, гістероскопію, діагностичне вишкрібання. Також проводить оперативне лікування: аднексектомії, резекції яєчників, гістероектомії, консервативної міомектомії,
Пушкеля Максим Анатольевич
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує лапароскопічні та порожнинні хірургічні втручання. Консультує з питань планування сім'ї та контрацепції. Надає психологічну підготовку до пологів.
Гінеколог
Мухин Сергей Владимирович
Акушер-гинеколог, Главный врач медицинского центра
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, акушер-гінеколог. Має ступінь кандидата медичних наук. Проводить консультаційні прийоми. Досконало володіє технікою проведення малоінвазивних гінекологічних процедур, зокрема діагностичної та терапевтичної гистероскопии, а також лапароскопічних операцій.
Акушер-гінеколог надає послуги з лікування різних захворювань. Займається лікуванням ерозії шийки матки, консультує.
Київ
вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет4728м.Вокзальна3216
Cексолог, репродуктолог, пластичний хірург, гінеколог
Доктор Ганущак Андрій Васильович надає послуги з діагностики та терапії патологій репродуктивної системи людини. Вивчає фактори, що ведуть до безпліддя в сім'ях, займається їх усуненням. Проводить лікувальні процедури з метою корекції порушень шийки матки та інших внутрішніх статевих органів жінки, виконує кольпоскопію і огляд на предмет прохідності маткових труб. Володіє техніками радіохвильової коагуляції і кріодеструкції. У діагностичних цілях проводить біопсію, аналізи на ЗПСШ. Здійснює інтимну пластику.
Гінеколог-хірург, експерт в області жіночої інтимної пластики
Лікар-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на ендоскопічних хірургічних операціях (лапароскопії, гістероскопії). Доктор Ніколаєв досконало володіє сучасними методиками ендовідеохірургії, має великий практичний досвід ведення гінекологічного прийому у жінок. Дмитро Анатолійович регулярно бере участь у профільних наукових конференціях, семінарах, удосконалює свої знання в області тазової хірургії, малоінвазивних операцій. Звертаються до фахівця при наявності гінекологічних порушень, новоутворень.
Доктор Безуглий Дмитро Миколайович спеціалізується в області гінекології. Пропонує пацієнтам консультації акушера-гінеколога щодо проблем процесу зачаття і виношування дитини. Займається лікуванням інфекційних захворювань ЗПСШ, хвороб слизової оболонки матки, поразок міометрія, сальпінгіти. Також лікує кісти яєчників, ерозію шийки матки, пухлини.